Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 به نقل از رویترز، کانگ‌کیونگ‌وا، وزیر امور خارجه کره جنوبی در تماسی تلفنی با مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمرکا درخواست این معافیت را داشته است.

 کره‌جنوبی که یکی از متحدان آمریکا بوده و از بزرگ‌تریم خریداران نفت ایران می‌باشد، پیش از این واردات نفت از ایران را متوقف کرده است. شرکت‌های عمرانی کره جنوبی نیز ارتباطات مربوط به انرژی با ایران را به دلیل مشکلات اقتصادی قطع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به بیان وزارت امور خارجه کره جنوبی، کانگ کیونگ وا، این خواست به کار بردن بیش‌ترین حد انعطاف را داشته است تا کره جنوبی بتواند این معافیت را برای کم کردن خسارت دیدن شرکت‌هایمان تامین کند.

همچنین به بیان این وزارتخانه، پمپئو گفته است وضعیت سئول را مورد توجه قرار داده است و به گفت‌وگو درباره این موضوع ادامه خواهد داد.

مسئله این معافیت آخرین نشان کشاکش میان واشنگتن و سئول درمورد طیفی از مسائل دیگر، به ویژه اعمال تحریم‌هایی علیه کره شمالی برای محدود کردن برنامه هسته‌ای و نظامی این کشوراست.

کره جنوبی و ژاپن تا کنون با ایالات متحده‌آمریکا مذاکراتی داشته‌اند تا از تاثیرات منفی اعمال دوبراه تحریم‌ها بر ایران ممانعت کنند. هر دو این کشور‌ها در دور قبلی تحریم‌های ایرن که در سال ۲۰۱۶ به پایان رسیدند در موارید از آسیب این تحریم‌ها مورد چشم پوشی واقع شدند.

مشتریان کره جنوبی نفت ایران در ماه‌های گذشته خرید خود از ایران را به دلیل درجه گرانی خاورمیانه و ابهامات موجود در مورد تجارت با ایران خرید خود را متوقف کرده‌اند.

ریسک دیگری که شرکت‌های کره جنوبی با آن مواجه‌اند آن است که تحریم‌ها نقل و انتقال پول پروژه‌های مربوط به ایران به واحد دلار را سخت خواهند کرد.

سفیر کره‌جنوبی پیش از این با اشاره به  همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور گفته بود: واقعیت این است که شرکت‌های کره‌ای علاقه‌مند به کار در ایران هستند و می‌خواهند به روابط تجاری و اقتصادی خود با ایران ادامه دهند، البته مشکل تحریم‌های یکجانبه آمریکا وجود دارد، اما اخباری که اخیرا مبنی بر قطع روابط تجاری شرکت‌های کره‌ای با ایران در رسانه‌ها به چشم می‌خورد بی‌اساس و جعلی است، زیرا شرکت‌های کره‌ای همچنان به همکاری تجاری خود ادامه می‌دهند. بسیاری از شرکت‌های کره‌ای به نفت ایران وابسته هستند، همین‌طور صنایع شیمیایی و پتروشیمی کره از کمبود نفت ایران متضرر می‌شوند. ما در حال مذاکره با آمریکا هستیم که بتوانیم معافیت‌های لازم را برای ادامه خرید نفت از ایران کسب کنیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: آمریکا ایران تحریم کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید