Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير اجرايي اتحاديه صادرکنندگان فرآورده هاي نفت، گاز و پتروشيمي گفت: ما معتقديم دولت دستش را از سامانه نيما بردارد تا ببينيم اين فنر تا کجا باز مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، سعيد رفيعي‌فر درباره تاثير تعيين ارز نيمايي بر توليد و صادرات محصولات پالايشگاهي اظهار داشت: به نظر ما اين سياست تاثير مثبت دارد و حتي پيشنهاد داديم قيمت‌ها به سنا نزديک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد: ما معتقديم دولت بهتر است دستش را از سامانه نيما بردارد تا ببينيم اين فنر تا کجا باز مي‌شود، به نظر بنده اين اقدام در روند توليد وصادرات يک گام مثبت بود، هرچند کافي نيست.
دبير اجرايي اتحاديه صادرکنندگان فرآورده‌هاي نفتي، گاز و پتروشيمي با بيان اينکه قيمت‌ها هنوز اعلام نشده است، خاطرنشان کرد: قبلا با همين قيمت حتي بالاتر خريد مي‌شد، اکنون رسمي شده و فقط اسم را عوض کرده‌اند.
وي گفت: قبلا خريد با ارز 4200توماني بود که در اين موارد 300درصد رقابت و نرخ‌ها نه تنها از نيما عبور مي‌کرد بلکه به سنا نزديک مي‌شد، يعني اکنون نيز براي صادرکننده واقعي بخش خصوصي اتفاق خاصي نيفتاده است.
به گزارش ايلنا، رفيعي‌فر با يادآوري اينکه بايد قيمت‌ها را به سمت سنا ببرند، تصريح کرد: کنترل مصنوعي را از روي سامانه نيما بردارند تا نيما هم نرخ واقعي خودش را که نزديک سامانه سنا است، پيدا کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا فردا
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی