Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر محسن محمدزاده با اشاره به اهمیت وقف برای توسعه آموزش عالی اظهار کرد: وقف های مردمی با توجه به اعتقادات و فرهنگ دیرینه ایرانی قدمتی بسیار طولانی دارد.
 
وی افزود: مردم ایران در زمان های گذشته کمترتوجه خود را معطوف به وقف در حوزه آموزش عالی می کردند اما اهمیت توسعه آموزش عالی در سال های گذشته برای بیشتر خیرین مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه بودجه های دولتی به تنهایی کفاف امور دانشگاه را نمی دهد، یادآور شد: در سال های اخیر اقبال بسیاری از سوی خیرین نسبت به توسعه و گسترش بخش های آموزش عالی بوده است. ایجاد ساختمان های مورد نیاز دانشگاه ها، تأمین تجهیزات آزمایشگاه ها و کمک به دانشجویان بی بضاعت از جمله فعالیت های واقفین در حوزه آموزش عالی است در توسعه دانشگاه ها نقش موثری خواهد داشت.
 
محمدزاده در ادامه به افزایش ناچیز سالانه بودجه دولتی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: امروز آموزش عالی کشور نمی تواند تنها با بودجه های دولتی به توسعه کمی و کیفی برسد.
وی ادامه داد: بودجه های در اختیار آموزش عالی رشد کمی خواهد داشت بنابراین دانشگاه های ایران هم مانند سایر موسسات آموزش عالی تراز اول دنیا می تواند بخش عمده هزینه های خود را از بنگاه های خیریه تأمین کند.
 
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس در ادامه درباره این بنیاد گفت: بنیاد نزدیک به دوسال است که به صورت غیر رسمی راه اندازی شده است اما هنوز هم باید برای کسب مجوز تلاش کرد.
 
دکتر محمد زاده افزود: بنیاد خیرین راه اندازی شده تا با شناسایی و جذب خیرین به گسترش آموزش عالی بپردازد.
 
وی مهیا کردن تجهیزات دانشگاه برای رفاه دانشجویان را مهم ترین اولویت بنیاد خیرین تربیت مدرس دانست و اظهارکرد: اعضای این بنیاد به عنوان افراد حقیقی در این دانشگاه با فعالیت در زمینه های مختلف در جهت مجهز کردن بخش های مختلف دانشگاه تلاش کرده اند.
 
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس به فعالیت غیر رسمی بنیاد خیرین تربیت مدرس برای آماده سازی زیرساخت های اساسی بنیاد اشاره کرد و یادآورشد: در حال حاضر اقدامات بسیاری در جهت شناسایی و جذب خیرین انجام شده اما نمی توان به دلیل نداشتن مجوز کمکی از خیرین در حساب های بانکی جمع آوری کرد.
 
محمدزاده از اعلام یک فراخوان عمومی برای دانشگاهیان و فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت مدرس برای گردهمایی در همایش خیرین پس از اخذ مجوز این بنیاد خبر داد.
 
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس همچنین درباره برخی از بارزترین نمونه های وقف به دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: خیرین در سال های گذشته به ساخت و تجهیز ساختمان مسجد دانشگاه کمک کرده اند.
 
محمدزاده افزود: از سوی دیگر برخی خیرین هزینه ساخت نمای برخی ساختمان ها را تقبل کرده اند و همچنین کمک های بسیاری درخصوص تجهیز آزمایشگاه ها داشته اند.
 
وی همچنین به دانشجویان با استعداد اما بی بضاعت در دانشگاه اشاره و خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین اولویت های بنیاد خیرین تربیت مدرس رفاه دانشجویان هنگام تحصیل است از این رو با کمک های مردمی از استادان و دانشجویان به نسبت به جمع آوری مبالغی اقدام شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجهیزات رفاه دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیئ‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ 10 بهمن 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت‌های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور