Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جاي تامل است که يک مقام مسئول در جايگاه خطيري چون شوراي اطلاع رساني دولت از رسانه ملي توقع تريبوني يک طرفه دارد و به نوعي مي خواهد نارضايتي هاي مردم از اوضاع اقتصادي به طور کلي ناديده گرفته شود.
دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت در واکنش به رفتار تخريبي صدا و سيما عليه دولت توضيحاتي را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ايسنا، در برنامه اين هفته پايش که به بهانه تحليل فضاي اقتصادي کشور با طرح محورهاي از پيش هماهنگ شده بين مجري و کارشناس برنامه از شبکه يک سيما پخش شد موضوعاتي مطرح گرديد که حاوي افترا، توهين و نشر اکاذيب نسبت به دولت و مسئولان برخي دستگاههاي اجرايي در سياستگذاري هاي اقتصادي و اجراي برنامه هاي دولت بود به گونه اي که حاصلي جز بدبيني نسبت به مسئولان و التهاب آفريني و مشوش کردن ذهن مردم نداشت آنهم در زماني که مردم متاثر از اقدام تروريستي دشمنان در اهواز و همچنين درگير جنگ تمام عيار اقتصادي و رسانه اي بدخواهان نظام هستند.
اين اتفاق در حالي از سوي رسانه ملي صورت گرفته که مقام معظم رهبري در چند ديدار اخير با مسئولان و کارگزاران نظام که در اغلب آنها رياست محترم صدا و سيما هم حضور داشته و بعضا مورد خطاب رهبر معظم انقلاب نيز با ذکر نام قرار گرفته است، رسانه هاي کشور و به طور خاص رسانه ملي را به آرامش بخشي، اعتماد و اميد آفريني و همچنين ارائه تصويري درست و منصفانه از فعاليت هاي کشور امر فرموده اند لذا رويه برنامه مذکور و بعضا برخي ديگر از برنامه هاي آن سازمان نه تنها خلاف دستور مقام معظم رهبري بلکه خلاف مصالح و سياستهاي مصوب شوراي عالي امنيت ملي و شوراي هماهنگي اقتصادي سران قوا است.
ضمن اداي احترام و تقدير از تلاشهاي مديران و کارکنان پرتلاش آن سازمان که دلسوزانه خدمت مي کنند اما بعضا و به صورت محدود پخش برنامه هايي هدفمند مانند پايش را شاهد هستيم که بر خلاف دستورات و منويات مقام معظم رهبري با نگاهي غيرمنصفانه و جهت دار نسبت به دولت تدبير و اميد عمل مي نمايند طبعا توقعي از گردانندگان و مجريان آن نيست اما از مسئولان دلسوز سازمان صدا و سيما انتظار مي رود تا با تدبير و تصحيح چنين رويه هايي به ويژه در مقطع حساس کنوني، مصالح و منافع ملي را در راستاي کاهش نگراني و التهابات مردم و آرامش بخشي به فضاي عمومي جامعه سرلوحه برنامه هاي خبري و توليدي آن سازمان قرار دهند.
مديرکل روابط عمومي رسانه ملي در گفتگو با مهر: از اطلاعيه دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت واقعا تعجب مي کنم!
رنجبران با بيان اينکه صداوسيما پوشش سفر رئيس جمهور را در دستور کار دارد، گفت: در حاليکه بايد مواضع مقتدرانه روحاني را محور قرار دهيم از اطلاعيه دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت تعجب ميکنم.
محمد حسين رنجبران مديرکل روابط عمومي رسانه ملي در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره اطلاعيه ظهر امروز دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت درباره برنامه اين هفته پايش شبکه يک سيما گفت: همه مي دانيم مردم به شدت تحت فشار اقتصادي هستند و انتقادات فراواني به برخي ناکارآمدي ها دارند که خود مسئولان اجرايي هم به آن اذعان مي کنند و رسانه ملي هم در اين شرايط با تمام توان سعي مي کند روحيه اميد را در جامعه حفظ کند اما اين بدان معني نيست که به نظرات و تحليل هاي متفاوت کارشناسي نپردازيم و نقد تخصصي نکنيم.
مديرکل روابط عمومي رسانه ملي ريشه يابي برخي مشکلات اخيراقتصادي مردم را با زبان کارشناسي در برنامه اي تخصصي تقويت فضاي اميد دانست و گفت: وقتي با زبان کارشناسي نقد و براي آن راهکار ارائه مي کنيم مردم اميدوار مي شوند واز اين که رسانه صداي آنها را منعکس مي کند آرامش مي گيرند.
وي افزود: رسانه ملي بايد حامي مردم و منعکس کننده مشکلات آنها باشد و توقع برخي آقايان در اين زمينه غيرمنصفانه است.
رنجبران با بيان اينکه از دبيرمحترم شوراي اطلاع رساني دولت بعنوان يک فرد رسانه اي براي تنظيم اين اطلاعيه در زيرمجموعه اش تعجب مي کنم، افزود: آقاي علي معزي که خود مديرمسئولي يک خبرگزاري خصوصي را به عهده دارد خوب مي داند يکي از مهم ترين رسالت هاي هر رسانه اي بعنوان نماينده افکارعمومي پيگيري مطالبات به حق مردم است.
وي افزود: جاي تامل است که يک مقام مسئول در جايگاه خطيري چون شوراي اطلاع رساني دولت از رسانه ملي توقع تريبوني يک طرفه دارد و به نوعي مي خواهد نارضايتي هاي مردم از اوضاع اقتصادي به طور کلي ناديده گرفته شود.
مديرکل روابط عمومي رسانه ملي يکي از بخش هاي پربيننده و پرمخاطب برنامه پايش را پيگيري مشکلات توليدکننده ها و مردم دانست و تاکيد کرد: آيا بررسي مشکلات مردم و توليد کننده ها و تحليل ريشه اي آنها از منظر کارشناسي توهين و افتراست و آيا تقدير از دو دادستان قوه قضائيه که در مسير رفع مشکلات مردم و موانع توليد حرکت و با متخلفان برخورد کرده اند تخريب دولت به شمار مي رود؟
رنجبران با بيان اينکه برنامه پايش همواره در مسير اميد آفريني حرکت مي کند تصريح کرد: در برنامه يکشنبه ها جوان موفق و دربرنامه سه شنبه ها کارآفرين موفق در اين برنامه معرفي مي شوند و هر هفته پنج کسب و کاري که نوآوري مي کنند به مردم معرفي مي شوند تا آنهايي که مي خواهند دراين کسب و کارها سرمايه گذاري کنند يا مشارکت داشته باشند از اين فرصت استفاده کنند.
وي افزود: فقط در دوسال اخير که از سالهاي بسيار سخت اقتصادي کشور بوده است اين برنامه توانسته است با اين برنامه هاي اميدآفرين جوانان بسيار زيادي را که شغلي نداشته اند به سمت کارآفريني و راه اندازي کسب و کارهاي جديد رهنمون کند که اين خود يک موفقيت براي کشور است.
رنجبران با بيان اينکه سازمان صدا وسيما دراين چند روز پوشش سفر مهم و حساس رياست محترم جمهوري به مقر سازمان ملل متحد را در دستور کار دارد، گفت : درحالي که همه ما بايد محور فضاي رسانه اي را مواضع مقتدرانه آقاي رييس جمهوردر سازمان ملل قرار دهيم از چنين اطلاعيه اي واقعا تعجب مي کنم؟!
مديرکل روابط عمومي سازمان صدا وسيما ابراز اميدواري کرد همه مسئولان کشور بويژه مسئولان اطلاع رساني دستگاههاي مختلف با سعه صدر و تدبير درجهت افزايش اميد و حل مشکلات مردم حرکت کنند.
گفتني است دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت امروز با صدور اطلاعيه اي نسبت به محتواي اين هفته برنامه پربيننده «پايش» اعتراض کرده و آنرا رفتار تخريبي رسانه ملي عليه دولت خواند.

اضافه نمودن به:
نظر شما:نام:پست الکترونيکي:نظر
کد امنيتي:
پربيننده ترين مطالب روابط عمومي تقويم روز ارتباطات/ آشنايي با جايزه پوليتزر
تقويم روز ارتباطات/ قتل هفتمين روزنامه نگار بنگلادشي در سال 2004
تقويم روز ارتباطات/ زندگي پرماجراي يک بازيگر فيلم که مورد علاقه «گوبلز» رئيس تبليغات هيتلر قرار گرفته بود
تقويم روز ارتباطات/ «همشهري» و سردبير معمّم
نگاهي به افکار و کارهاي يک روزنامه نگار و داستان نويس بزرگ قرن
روزنامه نگاري دولتي نويسي
چراغ راه
شيخ الاسلامي: تخصص و مهارت پيش نياز يک روابط عمومي موفق است
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع‌رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي: امسال نمايشگاه مطبوعات نداريم
برنامه‌ريزي‌ يک‌ رويداد روابط‌عمومي‌



مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومي
مديريت
رويدادها
روابط عمومي ايران
کتابخانه
تازه هاي شبکه
آخرين رويدادها
فن آوري هاي نو
تبليغات و بازاريابي
ايده هاي برتر
بادپخش صوتي
گزارش تصويري
پيشنهادهاي کاربران
اخبار بانک و بيمه
نيازمندي ها
خدمات
خبرنگار افتخاري
بخش اعضا
دانلود کتاب
پيوندها
جستجوي پيشرفته
موبايل
آر اس اس
بخشنامه ها
پيشکسوتان
لوح هاي سپاس
پيام هاي تسليت
مناسبت ها
جملات حکيمانه
پايان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب اين سايت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به شارا است
info@shara.ir
خبر فوري: پانزدهمين کنفرانس بين المللي روابط عمومي ايران برگزار شد/ گزارش کامل

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: فائزه فرهودی عضو هیأت علمی و استادیار دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه ادیان و مذاهب پس از انجام عملیات وعده صادق و تنبیه رژیم صهیونیستی، یادداشتی با عنوان «مهندسی پیام در رسانه ملی در عملیات وعده صادق» نوشته که برای انتشار در اختیار مهر قرار گرفته است.

در این یادداشت می‌خوانیم؛

رسانه‌ها در چند دهه اخیر آنچنان به رشد و تأثیرگذاری رسیده‌اند که به یخش جدایی ناپذیری از زندگی بشر مبدل شده‌اند. رسانه ملی در هر کشوری نماینده مواضع دولت آن کشور است و به این جهت مورد توجه عموم قرار دارد و از این منظر حساسیت خبری در رسانه ملی نسبت به سایر رسانه‌ها بیشتر است.

همچنین دفاع در برابر هجوم رسانه‌ای معاندین یکی از کار ویژه‌های مهم مهندسی پیام در رسانه شمرده می‌شود لذا باید مجموعه‌ای از برنامه‌ریزی‌ها، طراحی‌ها و اقداماتی که باعث کاهش آسیب پذیری فکری نیروی انسانی (مخاطبان) شود با اتخاذ راهبردهای مناسبی مورد توجه مدیران بحران که در این بخش همان مدیران اطلاع رسانی شمرده می‌شوند قرار گیرد.

مهندسی پیام یعنی تشخیص ضرورت‌های اطلاع رسانی و در نظر گرفتن قالب‌های مناسب جهت پیام رسانی با توجه به موقعیت مخاطبان و نوع پیام که در حوزه رسانه مخصوصاً خبر رسانه مسئله بسیار مهمی است. چنانچه انتشار خبر فوری و مهمی در دستور شبکه خبری قرار بگیرد اهمیت مهندسی پیام دوچندان خواهد شد. مثلاً در عملیات وعده صادق و اطلاع رسانی درباره آن با توجه به اهمیت و گستردگی ابعاد آن بحث مهندسی پیام بسیار مهم بود.

در واقع با توجه به مهم و بی سابقه بودن عملیات وعده صادق انتظارات از رسانه ملی بیشتر بود. اما از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی سعی در کوچک نمایی و بی اهمیت جلوه دادن حادثه داشتند که در این زمینه انتظار بود رسانه ملی به نحو بهتری خبر حادثه را پوشش دهد. تبیین تمام جوانب و ابعاد واقعه به شکل صحیح و روایت درست و دقیق از این حادثه نکته دیگری است که از رسانه ملی انتظار می‌رود در پوشش دهی اخبار مهم و فوری مورد توجه قرار دهد. علت و چرایی انجام این اقدام از سوی ایران مساله مهمی است که باید به درستی تبیین شود تا بهانه دست معاندین و یا افراد بی اطلاع و کم اطلاع داده نشود.

همچنین مساله حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، چرایی آن و نحوه انجام آن و انگیزه‌های اسرائیل از این اقدام باید به دقت تبیین شود تا عملیات وعده صادق که در پاسخ به این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی صورت گرفت به درستی و با دقت مورد تحلیل کارشناسان و عموم مردم قرار گیرد.

به دلیل اینکه بسیاری از رسانه‌های معاند قصد ایجاد اسلام هراسی و ایران هراسی دارند لذا وظیفه اطلاع رسانی دقیق از سوی رسانه ملی بیشتر باید اهمیت داده شود و جوانب و ابعاد و چرایی وقوع این حادثه بهتر است به خوبی تبیین شود. علاوه بر اطلاع رسانی به عموم مردم، جهت دهی تحلیل‌های مردم هم از اهمیت زیادی برخوردار است تا ارزیابی‌های آنها به درستی و دقیق صورت بگیرد. ایجاد آرامش و امنیت روانی در بین مردم هم از نکات بسیار مهمی است که باید رسانه ملی به آن توجه داشته باشد. حتی در موضوعات و اتفاقات کم اهمیت تر معمولاً اطلاع رسانی‌هایی از قبل انجام می‌شود اما در خصوص عملیات وعده صادق که پاسخ تنبیهی ایران به اسرائیل است که در تاریخ بی نظیر بود و مانند آن را شاهد نبوده‌ایم متأسفانه از قبل هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفت.

تأخیر در اطلاع رسانی‌ها، از دست دادن روایت اول در انعکاس اخبار فوری (آن هم خبری تا این حد حساس و مهم)، سپردن میدان رسانه به دست رسانه‌های بیگانه، و عدم استفاده از انواع تکنیک‌های پوشش رسانه‌ای باعث می‌شود فرصت‌های رسانه‌ای از دست برود و بهره‌مندی از شرایط به دست آمده کاهش یابد و این مهم اعتماد و اقبال عمومی را نسبت به رسانه ملی تقلیل خواهد داد.

یکی دیگر از جنبه‌های مهندسی پیام در زمان وقوع بحران است که با در نظر گرفتن مؤلفه‌های مهندسی پیام انتظار است که مدیریت بحران در سه سطح درون کشوری (داخلی)، برون کشوری (خارجی) و محیط عملیات برون کشوری صورت پذیرد. در قضیه عملیات وعده صادق رسانه ملی در این سه سطح وظیفه خطیری به عهده داشت و دارد. چنانچه در مدیریت بحران داخلی به خوبی عمل نکند به دلیل سو برداشت‌ها و عدم اطلاع از جوانب مختلف عملیات وعده صادق ممکن است در ذهن بسیاری از مردم سوالات مختلفی شکل بگیرد که بدون پاسخ باقی می‌ماند و چون از جانب رسانه ملی تغذیه خبری صحیح و اقناع کننده اتفاق نمی‌افتد مردم به سراغ رسانه‌های بیگانه می‌روند و اخبار مربوط به عملیات را از طریق آن رسانه‌ها پیگیری می‌کنند که این خود مصداق بارز بحران داخلی است.

در سطح مدیریت بحران خارجی انتظار است که رسانه ملی به تکنیک‌های خبری رسانه‌های خارجی و بعضاً معاند توجه داشته باشد و از آنها غافل نماند تا قضیه عملیات وعده صادق را وارونه جلوه ندهند که همین امر باعث می‌شود بعد بین‌المللی خبر خدشه دار شود و تحلیل و ارزیابی سایر کشورها در این موضوع به درستی شکل نگیرد. در سطح مدیریت بحران محیط عملیات برون کشوری رسانه ملی باید به تأثیر مخرب رسانه‌های رقیب و معاند بر اذهان عمومی کشور دقت داشته باشد و راهکارها و استراتژی‌های مناسب جهت مواجهه با این نوع بحران‌ها نیز تبیین شود.

به طور کلی مهندسی پیام در رسانه ملی در زمینه عملیات وعده صادق بیش از پیش احساس می‌شود و باید رویکرد مهندسی پیام رسانه ملی با بهره‌گیری از خرد اندیشمندان و متخصصان رسانه به درستی تبیین شود تا رسانه ملی بتواند در مواقع بحرانی و شرایط حساس کشور نقش خود را به درستی و با دقت انجام دهد.

کد خبر 6088863 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • خلجی: سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان