Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- آمريکا و فرانسه که ادامه حملات ائتلاف سعودي به يمن را بي نتيجه مي بينند، خواستار توقف جنگ يمن شده اند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، وزراي خارجه و دفاع  آمريکا در اقدامي هماهنگ تاکيد کردند مذاکرات براي پايان دادن به بحران در يمن بايد تا يک ماه آينده اغاز شود
وزارت خارجه آمريکا با تاکيد بر لزوم پايان جنگ سه ساله يمن، خواستار برگزاري مذاکرات صلح بين طرف‌هاي يمني طي يک ماه آينده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وزارت امور خارجه آمريکا بامداد چهارشنبه خواستار پايان حملات هوايي ائتلاف عربي به رهبري عربستان سعودي عليه يمن شد.
به نوشته خبرگزاري رويترز، «مايک پامپئو» وزير خارجه ايالات متحده با صدور بيانيه‌اي ضمن درخواست براي توقف درگيري‌ها در يمن، اعلام کرد که مذاکرات طرف‌هاي يمني براي پايان دادن به اين بحران، بايد تا يک ماه آينده آغاز شود.
پامپئو تاکيد کرد که حملات هوايي ائتلاف عربي به رهبري رژيم سعودي به هر نقطه‌اي در يمن بايد متوقف شود و در ازاي آن نيز نيروهاي مقاومت و انصارالله يمن نيز شليک موشک‌هاي بالستيک به سمت عربستان سعودي و امارات عربي متحده را پايان دهند.
پمپئو در اين بيانيه گفت: «زمان پايان درگيري ها از جمله حملات موشکي و پهپادي از جانب مناطق تحت کنترل نيروهاي حوثي عليه عربستان و امارات عربي متحده رسيده است.»
وي افزود: «متعاقبا حملات هوايي ائتلاف نيز بايد در مناطق پر جمعيت در يمن پايان يابد.»
به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن، آمريکا با سوخت رساني به جنگنده هاي کشورهاي عربي درگير در جنگ يمن و فراهم کردن آموزش هاي نظامي براي آنها به ائتلاف کشورهاي عربي به سرکردگي عربستان کمک کرده است. پمپئو ماه گذشته مدعي شده بود، وي به کنگره آمريکا درباره تلاش عربستان و امارات در جهت کاهش تلفات غيرنظاميان در يمن اطلاع داده است.
اين گزارش در حالي است که ساعاتي پيش نيز ژنرال «جيمز متيس» وزير دفاع آمريکا طي اظهاراتي ضمن درخواست براي پايان جنگ يمن، گفت که طي 30 روز آينده بايد مذاکرات يمني‌ها براي رسيدن به صلح آغاز شود.

وعده ماتيس؛ برقراري آتش‌بس در يمن طي 30 روز آينده
جيمز ماتيس، وزير دفاع آمريکا روز سه شنبه در سخنراني در يک نشست در واشنگتن ضمن حمايت از تلاش هاي آمريکا براي کمک به کاهش تلفات غيرنظاميان يمني گفت، تمامي طرف ها در اين جنگ بايد اقدامات معناداري در جهت يک آتش بس و انجام مذاکرات در 30 روز آينده اتخاذ کنند.
ماتيس اعلام کرد: «ما بايد به سمت تلاش هاي صلح طلبانه حرکت کنيم. نمي توانيم بگويم که اين کار را در آينده انجام مي دهيم. ما بايد اين موضوع را ظرف 30 روز آينده عملي کنيم.»
وزير دفاع آمريکا با ادعاي اينکه ايران باعث تداوم جنگ يمن مي‌شود، افزود: «ما خواستار برقراري آتش‌بس در يمن، طي 30 روز آينده و انجام مذاکرات صلح بين طرف‌هاي يمني هستيم».
متيس در تلاش براي حفظ وجهه عربستان سعودي علي‌رغم قتل «جمال خاشقچي» روزنامه‌نگار منتقد در کنسولگري سعودي‌ها در استانبول، گفت: «قتل خاشقچي را از وضعيت يمن جدا مي‌کنم. آن اتفاق به خودي خود، منحصر به فرد است. رئيس‌جمهور گفت که ما تا انتهاي ماجرا پيش مي‌رويم. (من هم مي‌گويم) که ما تا پايان خواهيم رفت».

فرانسه: جنگ يمن بايد متوقف شود
همزمان با اظهارات مقام هاي آمريکايي، وزير دفاع فرانسه هم گفت که به دليل بي فايده بودن راه حل نظامي در يمن، پاريس با همکاري سازمان ملل متحد براي دستيابي به يک راهکار سياسي در اين کشور تلاش مي کند.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه، «فلورانس بارلي» افزود: وقت آن رسيده است که جنگ در يمن پايان يابد.
وي يادآورشد که فرانسه با همکاري سازمان ملل براي دستيابي به يک راه حل سياسي در يمن به طرف هاي ذيربط فشار مي آورد، زيرا مقوله نظامي به جايي نخواهد رسيد.
يمن از چهار سال پيش درگير جنگي شديد بين نيروهاي مورد حمايت ائتلاف عربي به سرکردگي عربستان از يک سو و نيروهاي انصارالله يمن از سوي ديگر است، جنگي که اوضاع معيشي و بهداشتي دشواري را در اين کشور به دنبال داشته است.
عربستان و امارات از ششم فروردين سال 94 در قالب ائتلافي از چند کشور عربي و با کمک و چراغ سبز آمريکا، حملات گسترده اي را عليه يمن فقيرترين کشور عربي آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن رئيس جمهوري مستعفي اين کشور به قدرت، به اهداف و زيادخواهي هاي سياسي خود جامه عمل بپوشانند.
تجاوز عربستان و امارات به يمن تاکنون منجر به کشته شدن بيش از 16 هزار يمني بي گناه و ويراني زير ساخت هاي اين کشور شده است.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: يمن آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۳۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی

گروهی از وکلای دولت آمریکا با توجه به گزارش‌ها درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه که آن را ناقض قوانین بین‌المللی و قوانین آمریکا تلقی کرده‌اند، خواستار متوقف شدن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش ایسنا، گروهی از وکلای داخل و خارج از کشور، از جمله، حداقل ۲۰ نفر از آن‌ها که در دولت «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا مشغول به کار هستند، با استدلال این که اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه مطابق قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی نیست، از رییس جمهور آمریکا خواسته‌اند که کمک‌های نظامی به این رژیم را متوقف کند.

نشریه آمریکایی پالتیکو در این باره گزارش داد: آن‌ها قصد دارند طی روزهای آتی، نامه‌ای به «مریک گارلند» دادستان کل و مشاوران کل در دولت بنویسند و استدلال خود را مطرح کنند. در نامه‌ای که پالتیکو آن را رویت کرده، این وکلا گفته‌اند که اسراییل، احتمالا، قوانین آمریکا، از جمله قانون کنترل صادرات تسلیحات، قانون لیهی، همچنین معاهده‌ ژنو درباره منع حملات نامتناسب علیه جمعیت غیرنظامیان را نقض کرده است.

گروهی که پیش‌نویس این نامه را تهیه کرده‌اند، شامل وکلای فعلی وزارت امنیت کشور و وزارت امور خارجه آمریکا است. این نامه هنوز در مرحله جمع‌آوری امضا است و تا کنون، بیش از ۹۰ وکیل آن را امضا کرده‌اند، از جمله، وکلای وزارت دادگستری، کار و انرژی و وکلای کمیسیون اروپا و بخش خصوصی.

این اقدام، تازه‌ترین نشانه اختلاف نظر در داخل دولت بر سر سیاست خارجی آن در رابطه با رژیم صهیونیستی است. تنظیم این نامه در برهه مهمی انجام شده است، یعنی یک هفته پیش از ضرب‌الاجل ۸ مه انجام شده است؛ کاخ سفید باید تا آن موقع، یک گواهی کتبی به کنگره ارائه کرده و تایید کند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی که در آن از تسلیحات عرضه‌شده آمریکا استفاده شده است، ناقض قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی نیست.

تخریب ساختمان‌ها در پناهگاهی برای فلسطینی‌ها در جبالیا در پی حملات رژیم صهیونیستی در غزه

خبرگزاری رویترز در اوایل هفته گزارش داد که برخی از مقامات ارشد آمریکایی در یادداشتی درون‌سازمانی به «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که نسبت به موثق بودن تضمین‌های رژیم صهیونیستی درباره استفاده قانونی از تسلیحات‌ عرضه‌شده آمریکا، شبهاتی دارند. در ماه فوریه نیز بیش از ۸۰۰ مقام رسمی در آمریکا و در خارج از کشور نامه سرگشاده‌ای را در مخالفت با حمایت دولتشان از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه امضا کردند.

وکلای یادشده می‌گویند، کارمندان دولت وظیفه دارند بدون جهت‌گیری‌های سیاسی نابجا مشاوره خود را ارائه کرده و نسب به بمباران کورکورانه این منطقه محاصره‌شده که تلفات زیادی را در میان غیرنظامیان به بار آورده است، حملات علیه کاروان‌های امدادی و بمباران مدارس و بیمارستان‌ها به عنوان موارد تخطی اخطار کنند.

در پیش‌نویس این نامه با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها مطرح شده است که «قانون، واضح و همسو با نظر اکثریت آمریکایی‌هایی است که معتقدند آمریکا باید انتقال تسلیحات به اسراییل را مادامی که از عملیات نظامی خود در غزه دست نکشیده است، متوقف کند.»

خارج کردن جسدی از یک ساختمان در پناهگاهی تخریب‌شده در جبالیا در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی، ۹ اکتبر ۲۰۲۳

این نامه همچنین از وزارت دادگستری آمریکا می‌خواهد که درباره ارتکاب شهروندان آمریکایی عضو ارتش رژیم صهیونیستی به جنایات جنگی تحقیق کند که طبق قوانین آمریکا، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

کاخ سفید و وزارت دادگستری هنوز پاسخی به درخواست اظهار نظر در این باره نداده‌اند.

موضوع این نامه، چند هفته پس از تصویب لایحه کمک‌های مالی ۶.۳ میلیارد دلاری کنگره به رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

یکی از کارمندان وزارت دادگستری آمریکا که نامه را امضا کرده است، به شرط فاش نشدن نامش در این باره گفت: در لحظه‌ای قرار داریم که دولت آمریکا در حال  نقض قوانین و سیاست خود است. دولت ممکن است با سکوت یا برخی موارد استعفا روبه‌رو شود اما واقعا از حجم نارضایتی و مخالفت نفرات زیرمجموعه بی‌خبر است.»

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

مذاکرات آتش‌بس میان گروه حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف آنچلوتی بعد از متوقف کردن بایرن
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • با وجود اختلاف با کلوپ؛ محمد صلاح در لیورپول می‌ماند
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • تحلیلگر صهیونیست: جنگ علیه غزه باید متوقف شود/ حماس شکست نمی‌خورد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند