Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه‌های جدید کمک راننده در خودروهای مدرن به شکل چشم‌گیری هزینه تعمیرات را حتی در تصادف‌های کوچک افزایش می‌دهند.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران، براساس یافته‌های موسسه تحقیقاتی- مهندسی صنایع و بیمه  خودرو "تریپل A"  سامانه‌های کمک راننده پیشرفته که این روزها در اکثر خودروهای جهان ارائه می‌شوند، پس از یک برخورد یا تصادف سطحی خودرو نیاز به تعویض یا تعمیر یا تنظیم دوباره دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات موسسه مطالعاتی AAA  نشان می‌دهد که یک برخورد کوچک از انتها یا نمای روبه‌روی خودرو، 2.5 برابر بیشتر از خودروهایی که فاقد این تجهیزات رایانه‌‌ای هستند هزینه روی دست مالکان می‌گذارند.

یکی از این گزینه‌های هزینه‌ساز حسگرهای پارک است. مدتی است که از سنسورهای پارک به طور گسترده در خودروها استفاده شده و به یکی از محبوب‌ترین و متداول‌ترین ابزارهای کمکی رانندگی تبدیل شده‌اند. این سنسورها بر روی سپرهای عقب و جلو نصب شده و با محاسبه فاصله خودرو با خودروهای دیگر و یا موانع با پخش هشدارهای صوتی به راننده در تخمین فاصله خودرو با محیط اطراف کمک می‌کند.

یکی دیگر از سیستم‌های کمکی برای پارک کردن در خودروهای جدید استفاده از دوربین‌های کمکی برای حرکت در دنده عقب است. این دوربین ها یک مرحله پیشرفته‌تر از سنسورهای پارک بوده و راننده با استفاده از آنها قابلیت مانور بیشتری درهنگام پارک کردن خواهد داشت. این دوربین ها روی بخش عقبی خودرو نصب شده و با زاویه اندکی به سمت پایین، دید مناسبی از بخش عقبی خودرو و موانع بر سر راه آن را به راننده ارائه می‌دهد.

همین سنسورهای کوچک و کاری در برخوردهای کوچک و جزئی برای مالک گران تمام شده و باعث ضرر آنها می‌شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیستم کمک راننده سنسور گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب

 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، یک بیماری حاد ویروسی با واگیری بالا، شدید، اخطار کردنی و قابل انتقال مرزی در نشخوارکنندگان کوچک اهلی و حیات وحش است که با ایجاد واگیری و تلفات بالا، خسارات اقتصادی قابل ملاحظه‌ای در این گونه دام‌ها به وجود می‌آورد؛ بنابراین مهار کامل و در نهایت ریشه کنی این بیماری در دستور کار سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته است.

محمود ترخاصی افزود: طرح سراسری واکسیناسیون دام‌های سبک شهرستان علیه این بیماری با استفاده از توان ۸ نیروی عملیاتی دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی بصورت رایگان از ابتدای سال جاری آغاز شده است.

او گفت:تا کنون بیش از ۲۱ هزار راس دام سبک مورد مایه کوبی قرار گرفته اند و پیش بینی می‌شود کلیه جمعیت دامی موجود در واحد‌هایی روستایی و عشایری با اولویت مناطق مجاور با مناطق چهارگانه حفاظت شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست و مجاور حیات وحش، علیه این بیماری ایمن سازی شود.

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • هشدار رادان به رؤسای پلیس: در توقیف خودرو بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود