Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، درپی پخش برخی برنامه های تخریبی در صدا و سیما در جهت انکار و تضییع خدمات‌رسانی دولت به زائران اباعبدالله (ع) و بازنشر آن در برخی رسانه‌های خاص دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت بیانیه‌ای را به شرح ذیل منتشر کرد:

اربعین امسال نیز فرارسید و همانند سالیان گذشته میلیون ها ایرانی شیفته سالار شهیدان عازم کربلا شدند تا ضمن ابراز ارادت عملی به اباعبداله الحسین (ع) ، سهمی سترگ در برپایی بزرگترین مراسم مذهبی جهان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان ، دولت که برخاسته از مکتب سرور آزادگان است و خود را خادم شیفتگان حسینی می‌داند، از ماه ها پیش و درقالب ستاد اربعین همه کوشش خویش برای آماده سازی بسترها و زیرساختهای لازم جهت تشرف بیش از دو میلیون زائر به سمت عتبات عالیات را به عمل آورده است، اما متاسفانه معدودی از رسانه های خاص و در رأس آنها برخی برنامه های صدا و سیما در میان تعجب همگان ضمن برقراری ارتباط «زنده» به جای پخش برنامه های معنوی و سخنان کارشناسان فرهنگی ـ مذهبی، آنتن را در اختیار افراد سیاسی و کینه توز قرار داد و آنان نیز کوشیدند با برجسته کردن ناروای برخی حاشیه‌ها، خدمت‌رسانی خادمان اباعبداله‌الحسین (ع) به زائران را مخدوش و مورد تردید قرار دهند.

به عنوان نمونه، در یکی از این برنامه‌ها که توسط یکی از افراد شهره به مخالفت با دولت، مدیریت می‌شود کارشناس مدعی شد دولتمردان، بهره معنوی از سفره اربعین نبرده و صرفا به سفره‌داری می‌پردازند.

این رویکرد مغایر منافع ملی در صدا و سیما با هدف تخریب و تضییع زحمات و خدمات دولت و ناکارآمد نشان دادن آن به جامعه، متاسفانه تبدیل به راهبرد و رویه ای ثابت شده و در هر برهه ای به یک بهانه و حتی با توسل به بهانه سازی تکرار می شود. این بار نیز، برخی کاستی‌ها در ارائه ارز به برخی زوار اربعین، دستاویزی شد تا این جریان، تمام خدمات ارائه شده از سوی نهادهای دولتی به زوار اربعین حسینی (ع) را نادیده بگیرند و اینگونه القا کنند که دولت نسبت به مراسم پرشکوه اربعین بی‌تفاوت است.

این روش که با نادیده گرفتن خدمت رسانی گسترده دستگاه های اجرایی و به بهانه برخی کاستی ها- که قطعا باید برطرف می شده ـ دولت، آماج سهمگین ترین تهمت ها، دروغ ها و تخریب های جهت دار قرار گیرد، در تعارض آشکار با منویات مقام معظم رهبری است که همگان را از آن برحذر داشته اند و بارها خطاب به رسانه های تندرو و به ویژه مسئولان صدا و سیما در این خصوص هشدار داده اند که از تزریق ویروس بدبینی در جامعه پرهیز کنند.

علاوه بر این، رویکرد تخریبی مبتنی بر دروغ و تجاهل در قبال خدمت رسانی دستگاههای اجرایی در حالی است که مدیران و مسئولان ارشد صدا و سیما و برخی رسانه های همسوی آن، به خوبی از خدمات ارائه شده از سوی تمام دستگاههای دولتی در همه حوزه ها برای هرچه با شکوه تر برگزار شدن مراسم معنوی اربعین حسینی (ع) اطلاع دارند و جای سئوال است که آیا این آگاهی را به مدیران میانی و زیردستان خود منتقل نکرده اند و یا آنها فاقد کنترل بر تولید محتوای برخی مدیران خود هستند  و سیاست ها از جایی سوای مدیران ارشد به مدیران میانی ابلاغ می شود که در هر دو صورت، جای ابراز تاسف است و می‌توان رد پای طراحی دشمن یا افتادن در تله دشمن برای ایجاد شکاف میان دولت و ملت یا در واقع همان نظام و مردم را مشاهده کرد.

به شهادت زائرانی که از خدمت رسانی گسترده دولت استفاده کرده اند مدیریت عزیمت و بازگشت بیش از دو میلیون زائر به کشوری دیگر با کمترین هزینه ممکن نیازمند هماهنگی ها و اماده سازی زیرساخت های مختلف است و بدون دخالت و حضور دستگاههای دولتی امکان پذیر نیست.

 در ادامه برای تنویر افکار عمومی ملت شریف ایران به طور گذرا به برخی از خدمات ارائه شده دولت در هرچه باشکوه تر برگذار شدن این مراسم معنوی اشاره می شود:

تسهیل صدور و کاهش هزینه ویزا ، تامین امنیت توسط نیروهای اطلاعاتی، انتظامی و نظامی، تقویت زیرساخت ها در استان ها و محورهای مرزی همجوار با عراق ، ساخت و بهبود وضعیت جاده های مواصلاتی ، پارکینگ ها ، کنارگذرها ، تامین بهداشت محیط، بیمه زائران، ارائه خدمات پزشکی و دارو، توزیع آب شرب و بهداشتی ، تامین روشنایی برق معابر و مواکب، ارائه خدمات مخابراتی شامل  اینترنت و مکالمه، تولید و توزیع گسترده محتوای معنوی برای بهره مندی زائران عزیز، تسهیل حضور زائران اتباع خارجی که نمادی از همبستگی و وحدت را به نمایش گذاشت و ...

و اما این هیاهوی جریان مخالف دولت درحالی صورت گرفته است که تنها ساعاتی در ارائه خدمات بانکی و تخصیص ارز به زائران محترم آنهم به دلایل مختلف اعم از نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و طوفان صورت گرفته در منطقه مرزی، زیرساختهای ضعیف ، قطعی برق و اینترنت کشور عراق و همچنین عدم تامین ساختمان مناسب برای ایجاد باجه ارائه خدمات بانکی از سوی مسئولان عراقی، اخلال ایجاد شد که در ساعات وقفه و برای تسهیل ارائه خدمات مربوطه، مجبور به استفاده از ساختمانهای نامناسب گردید که با تلاش مستمر و رایزنی های صورت گرفته ساعاتی پس از وقفه، مشکلات و موانع مرتفع، و پس از آن ارائه خدمات به نحو شایسته صورت گرفت.

در پایان امیدواریم، مدیران محترم سازمان صدا و سیما، حرمت مراسم معنوی باشکوهی همچون اربعین سید و سالار شهیدان را پاس دارند و اجازه ندهند رسانه ملی به تریبون و ابزار تسویه حساب های سیاسی و شخصی برخی افراد تبدیل شود و نپذیرند منافع ملی، مصالح انقلاب اسلامی و نیز اعتبار اعتقادات مذهبی، فدای اهداف جریان ها و افراد تندرو سیاسی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای اطلاع رسانی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی دلایل رد صلاحیت روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و اظهارات اخیر وی گفت: البته آقای روحانی در جلسه اخیر مباحثی را به اعضای دولت خودشان اشاره کردند و گفتند من دلایل رد صلاحیتم را در روزهای آینده به تفضیل خواهم گفت. اما اینکه در مقابل دلایل ردصلاحیت سکوت کنند، هم نمی‌پذیرند. چون این موضوع جایگاه شورای نگهبان را تضعیف می‌کند نه شخص را، لذا به جهت قداست شأن شورای نگهبان چنین دفاعی را انجام خواهند داد و ظاهرا دلایلی که شورای نگهبان به ایشان اعلام کرده مقبول نظرشان نیست و می‌خواهند دلایل خودشان را به صورت علنی در رسانه‌ها اشاره کنند، اما اینکه مفاد آن چیست کسی دقیق خبر ندارد.

هروی در گفتگو با ایلنا، درباره پیش‌بینی خود از پاسخ روحانی به شورای نگهبان گفت: اینکه یکی از دستگاه‌های نظارتی کشور در عملکرد خودش مورد نقد قرار نگیرد یک ایراد اساسی است که در شاکله نظام دیده می‌شود. حتی اگر شورای نگهبان باشد. در ماه‌های گذشته شاهد این بودیم که شورای نگهبان از خیل عظیم داوطلبان در مجلس خبرگان رهبری و در مجلس شورای اسلامی، افراد زیادی را به دلایل غیرموجه و غیرمقبول از صحنه انتخابات خارج کردند و موجب شد که رقابت کاملا ضعیف باشد و ما پایین‌ترین حد مشارکت در طول بعد از انقلاب اسلامی را شاهد باشیم و در ادامه آن شأن و جایگاه شورای نگهبان را تنزل خواهد داد.

وی افزود: لذا حرکت‌هایی مثل حرکت آقای روحانی، می‌تواند این شأنیت را حفظ کرده و دوباره برگرداند. شاید شورای نگهبان نسبت به عملکرد خود تجدیدنظر کند. بسیاری از ردصلاحیت‌ شدگان نتوانستند پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای را بگیرند و این روند صورت خوبی در تصویر نظام ندارد که یک دستگاهی بدون دلیل بخواهد چیزی را بگوید و بحثی را باز کرده باشد. سابقه این موضوع را هم ما قبلا داشتیم که آقای لاریجانی این اتفاق برایشان مطرح شد و جواب‌هایی که شورای نگهبان به ایشان داده بود نه تنها قانع‌کننده نبود بلکه آقای لاریجانی به تفصیل حدود ۴۰ صفحه پاسخ دلایل ناموجه شورای نگهبان را دادند که شاید این قضیه بتواند مؤثر واقع شود که حالا مؤثر واقع نشد.

این فعال سیاسی افزود: لذا شیوه شورای نگهبان باید مبتنی‌بر نگرش دموکراتیک باشد و آن چیزی که ما در بحث تسامح و تساهل اسلامی هم داریم در این جایگاه باید حفظ شود. لذا کسانی مثل آقای روحانی از جایگاه شایسته‌ای در نظام برخوردار بوده و شخصیت‌ قابل‌توجه و موجهی در نظام هستند، فکر می‌کنم اینکه ایشان پاسخی بر پاسخ‌های شورای نگهبان بدهند و عدم‌قانع‌کننده بودن و مجاب‌کننده بودن پاسخ‌های شورای نگهبان را پاسخ بدهند، امر مقبول و پسندیده‌ای است و باید شورای نگهبان هم بپذیرد و فکر می‌کنم اگر آنها هم پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای متقابلا داشته باشند، فضای مخدوش فکری رسانه‌ای و اجتماعی را هم روشن خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال با توجه به دلایل ردصلاحیت آقای روحانی، با توجه به آسیب‌شناسی سطح مشارکت مردم در انتخابات، طرح این موضوع و دلایل رد صلاحیت چقدر می‌تواند در مشارکت در انتخابات ۱۴۰۴ تاثیرگذار شود، گفت: با عنایت به اینکه در آخرین انتخاباتی که داشتیم متأسفانه دستگاه‌های نظارتی و اجرایی به آسیب‌شناسی کاهش حضور مردم نپرداختند و این برای نظام ما که یک نظام مردمی بوده کاملا یک آسیب جدی است. لذا کسانی مثل آقای روحانی یا پاسخ‌هایی مثل آقای لاریجانی حرکت‌هایی در بعد نقض نظارتی می‌بینم که اگر دستگاه‌های نظارتی به آن توجه نکنند ما آسیب‌های جدی‌تری خواهیم دید. در جلسه گذشته اجلاس حزب اعتدال و توسعه مطرح شد که اگر همین روند موجود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وزارت کشور و نظارتی شورای نگهبان ادامه پیدا کند، باید منتظر باشیم انتخابات ۱۴۰۴ از آنچه که در ۱۴۰۲ انجام گرفت هم افت بیشتری داشته باشد.

هروی گفت: من باب نقد را نه تنها در جمهوری اسلامی، بلکه در دستورات صریح مکتب حیات‌بخش اسلام کاملا می‌بینم، در روایات و تاریخ اسلام، در شخصیت مبارک حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) شما می‌بینید که کاملا به نقد یا نقادی به نحوه حاکمیت یا نظارت آن بزرگواران اعتنا می‌کردند. اما دستگاه شورای نگهبان اگر از جریان نقد و نقادی بخواهند عامدانه فاصله بگیرند ضربه‌ای بر شاکله نه تنها شورای نگهبان، بلکه بر شاکله نظام و کشور وارد خواهد شد. اصلا نقد و نقادی جزو اصول مکتب ما است و لذا بزرگان ما همیشه به این دیدگاه روی آوردند و توجه کردند.

وی در پاسخ به این سوال رهبری در سال ۱۴۰۰ بعد از اعلام اسامی تأیید و ردصلاحیت‌شدگان از واژه جفا در حق ردصلاحیت برخی از کاندیداها استفاده کردند و به شورای نگهبان هشدار دادند که باید این مسأله جبران شود. اما به نظر می‌رسد این رویه تغییر نکرده است. تحلیل شما درباره این موضوع چیست، گفت: من می‌خواهم به صراحت بگویم که اگر شورای نگهبان در آن مقطع زمانی به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری واقعا توجه می‌کردند و پشت گوش نمی‌انداختند، تصور می‌کنم آحاد جامعه آنقدر ناامیدانه وارد فضای انتخابات ۱۴۰۲ نمی‌شدند و آن آسیب‌شناسی که در نگرش تیزبینانه مقام معظم رهبری وجود داشت، اگر در دستور کار شورای نگهبان قرار می‌گرفت و نگرش نقادپذیری را پیشه می‌کردند، انتخابات ۱۴۰۲ ما به اینچنین آفتی که دچار دور شدن مردم از صحنه انتخابات باشند، منجر نمی‌شد.

هروی در پاسخ به این سوال آینده سیاسی آقای روحانی را با اتفاقات اخیر چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: انقلاب از ابتدای حیات خود بسیاری از سختی‌ها را تحمل کرده و عبور کرده است. بسیاری از نخبگان و بزرگان و بسیاری از شخصیت‌های برجسته را از دست داده، به این هدف و با این مقصود که بتواند به دیدگاه‌ها، اهداف و برنامه‌های خودش برسد. لذا بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، بسیاری کنار رفتند و همه اینها در راه این است که ما بتوانیم دستاوردهای انقلاب‌مان را حفظ کنیم. اما اگر قرار بر این باشد که یک نگرش تمامیت‌خواه وارد عرصه نظام شود و اقلیت حاکم، حتی به فرمایشات مقام معظم رهبری هم توجه نکنند، این آفت انقلاب ما را دچار خطر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در جلسه حزب اعتدال هم همه متفق بر این بودند که باید در نحوه نگرش و و بحث نظارتی دستگاه‌ها در امر انتخابات در کشور یک آسیب‌شناسی و بازنگری جدی شود. رویه موجود در واقع مورد قبول حزب اعتدال و توسعه نیست. از اول انقلاب خیلی‌ها آمدند و رفتند. ما خیلی شخصیت‌گرا نیستیم و همان‌طور که حزب اعتدال و توسعه پایبند به مرام مدنی خودش است، نه شخص. لذا از منظر حزب اعتدال و توسعه ما برنامه‌ها و رسالت انقلاب و نظام برای‌مان مهم است که بتوانیم به آن برسیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902738

دیگر خبرها

  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه