Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل کانون خیریه سندروم داون ایران گفت: متاسفانه خانواده هایی هستند که با تولد کودک سندروم داون، او را از نگاه دیگران پنهان می کنند و دچار شوک می شوند در حالی که این کودکان با توانبخشی های به موقع، بسیار نزدیک به افراد عادی فعالیت خواهند داشت.

پوراندخت بنیادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خانواده ها به دلایل مختلف به طور مثال ترس از نگاه اجتماع، گاهی فرزندان با سندروم داون را پنهان می کنند در حالی که پذیرش این کودکان از سوی والدین، 50 درصد از مشکلات را برطرف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین بسیاری از خانواده ها به دلیل نداشتن وضعیت مالی مناسب از پیگیری وضعیت سلامت و توانبخشی کودکان با سندروم داون خود منصرف می شوند.
وی اضافه کرد: 50 درصد کودکان با به سندروم داون مشکلات قلبی و نیاز به جراحی دارند، مشکلات گوارشی و مشکلات دهان و دندان نیز از دیگر بیماری های این کودکان به شمار می رود که هزینه بر است و یک بیمه کل نگر برای پوشش این هزینه ها وجود ندارد.
مدیرعامل کانون خیریه سندروم داون ایران اظهار داشت: از سوی دیگر نگاه جامعه به کودکان با سندروم داون، خانواده این کودکان را آزار می دهد، خانواده ها از این گلایه دارند که مردم به گونه ای به فرزندان آنها نگاه می کنند که گویا آنان بیماری مسری دارند.
بنیادی افزود: کودکان با سندروم داون متاسفانه به عنوان شهروند شناخته نمی شوند چون نمی توانند از فرصت های برابر استفاده کنند به طور مثال این کودکان هنگام ورود به استخر با تابلوی ورود ممنوع مواجه می شوند چون دست اندرکاران آنجا تصور می کنند که این کودکان به افراد دیگر آسیب می رسانند در حالی که این کودکان بسیار مهربان هستند و تعامل اجتماعی خوبی دارند.
وی گفت: همچنین به طور مثال فرهنگسراها، کودکان با سندروم داون را در کلاس های آموزشی خود نمی پذیرند یا با اکراه می پذیرند.
وی درباره آمار مبتلایان به سندروم داون در ایران نیز تصریح کرد: آمار دقیقی از مبتلایان سندروم داون در ایران در دست نیست اما طبق آمارهای بین المللی در کشورهایی مانند ایران از هر 700 تولد زنده، یک نفر با سندروم داون متولد می شود که این رقم در کشورهای پیشرفته به یک مبتلا در هر هزار تولد زنده می رسد.
مدیرعامل کانون خیریه سندروم داون ایران خاطرنشان کرد: این کانون 1600 عضو با سندروم داون در سراسر کشور دارد که به کودکان با سندروم داون تازه متولد شده تا زمان مدرسه رفتن، خدمات توانبخشی، کاردرمانی ذهنی و جسمی، گفتار درمانی، بازی درمانی و موسیقی درمانی ارائه می دهد.
بنیادی گفت: تلاش می شود تا کودکان با سندروم داون به مدارس عادی بروند چون قدرت تقلید آنان از الگوهای خوب بالا می رود و از سوی دیگر کودکان عادی نیز یاد می گیرند در اجتماع افراد دیگری با ویژگی های خاص زندگی می کنند.
وی افزود: سندروم داون، یک وضعیت خاص ژنتیکی است که طی آن افراد با 47 کروموزوم به دنیا می آیند در حالیکه افراد عادی 46 کروموزوم دارند و این یک کروموزوم بیشتر موجب می شود تا در رشد ذهنی و جسمی، تاخیر ایجاد شود.
مدیرعامل کانون خیریه سندروم داون ایران در ادامه به خدمات ارائه شده از سوی این کانون به افراد با سندروم داون اشاره کرد و گفت: برای کودکان بزرگتر با سندروم داون، کلاس های مختلف ورزشی، هنری، تئاتر درمانی، موسیقی درمانی، مهارت های اجتماعی، زبان انگلیسی و کامپیوتر برگزار می شود. بزرگتر که می شوند کارگاه های آموزش حرفه ای شامل آموزش سفال، نقاشی روی پارچه، چرم دوزی و شیرینی دوزی داریم که محصولات آن در بازارچه ها و نمایشگاه ها به فروش می رسد و دستمزد این افراد پرداخت می شود.
بنیادی افزود: همچنین مشاوره های رایگان فردی و جمعی برای خانواده های دارای فرزند با سندروم داون ارائه می شود.
اجتمام *9185 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي بنيادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد

زهرا آب‌سوران مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: با تشکیل دبیرخانه استانی جشنواره نوزدهم ۲۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایشی طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی با هدف عمومی و مردمی‌سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و با شعار «این صحنه خانه ماست» برگزار خواهد شد.

مدیرکل کانون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: این استان ماه‌ها قبل آمادگی برگزاری این جشنواره را داشت و در این راستا تلاش شد تا داورانی از جنس هنر و تجربه برای داوری این رقابت‌های هنری انتخاب شوند.

وی اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره؛ عباس پویان، فاطمه برمال و سمیه حسین نژاد به عنوان داوران مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری معرفی کرده است.

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد