Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، دور سوم از اعتراض کارگران پتروشیمی فارابی از هفته گذشته آغاز شده‌است. این کارگران در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و همچنین تاخیرهای طولانی در پرداخت معوقات مزدی، برای سومین بار در سال جاری دست از کار کشیدند و تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران می‌گویند: وعده‌هایی که تابستان دادند و قرار شد که مشکلات تولید و تهیه مواد اولیه حل شود و به دنبال آن، طرح طبقه بندی مشاغل نیز اجرایی شود، هیچ کدام به نتیجه نرسیده‌است؛ لذا تصمیم گرفتیم بار دیگر دست به اعتراض بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اعترض که بیش از ده روز است تداوم دارد، کارگران خواستار پاسخگویی مدیرعامل و سهامدار کارخانه در ارتباط با نابسامانی اوضاع شده‌اند.

حیدرنژاد (مدیرعامل پتروشیمی فارابی) ضمن تایید خبر تجمع کارگران به خبرنگار ایلنا گفت: در تلاش هستم مشکلات پتروشیمی فارابی را حل کنم.

وی از ارائه توضیحات بیشتر در ارتباط با وضعیت پتروشیمی فارابی خودداری کرد و گفت: با سهامدار (ایران نیپون) تماس بگیرید و بپرسید که برای فارابی چه می‌خواهد بکند.

ناتوانی در تامین مواد اولیه "حاد" شده‌است

در عین حال زمزمه‌هایی مبنی بر تعطیلی موقت این پتروشیمی به گوش می‌رسد؛ از قرار معلوم ناتوانی در تامین مواد اولیه در این شرکت پتروشیمی به مرحله "حاد" رسیده‌است.

در دور قبلی اعتراضات کارگرانِ این واحد پتروشیمی در شهریور ماه سال جاری، اسماعیل طرفی (مدیر روابط عمومی پتروشیمی فارابی) به ایلنا گفت: مطالبات کارگران را می‌دانیم ولی منتظر برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده برای بررسی مشکلات شرکت هستیم و پس از آن تکلیف مطالبات کارگران مشخص می‌شود. این موضوع را به کارگران نیز گفته‌ایم و از آنها خواسته‌ایم صبر کنند تا مشکلات حل شود.

وی بابیان اینکه زمان برگزاری جلسه در سامانه «کدال» مشخص خواهد شد، گفت: حتماً تا آخر مهرماه جلسه برگزار خواهد شد.

وی افزود: مشکلات فارابی باید به صورت «ریشه‌ای» حل شود تا بعد از آن بتوان طرح طبقه‌بندی را اجرا کرد؛ اگر بتوانیم مواد اولیه تهیه کنیم و مخازن هم به سرویس اضافه شوند، نقدینگی مورد نیاز برای اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل فراهم می‌شود.

وی تاکید کرد: ما نیاز به نقدینگی پایدار داریم و نقدینگی موقت برای اجرای طرح کارایی ندارد.

وی تاکید کرد: شرکت پتروشیمی فارابی تحت پوشش ماده ۱۴۱ قانون تجارت قرار گرفته و ورشکسته است و باید ابتدا این مشکل حل شود ولی کارگران دور تازه‌ای از اعتراضات را آغاز کرده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران پتروشیمی فارابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

رئیس قوه قضائیه ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ‌حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت.

‌مهدی دوستی‌ استاندار هرمزگان در این دیدار با اشاره به هزار و 87 کیلومتر مرز مشترک استان هرمزگان با کشور‌های همسایه، اظهار کرد: استان هرمزگان در حوزه تامین امنیت سرمایه‌گذاری در زمره استان‌های برتر کشور قرار دارد. 

وی همچنین از بهبود 9 پله‌ای نرخ بیکاری در استان هرمزگان طی 3 سال گذشته خبر داد. 

«کاویانی» مدیرعامل یکی‌از پالایشگاه نفتی استان هرمزگان نیز در این جلسه، تعامل، همکاری و هم‌افزایی قوای مجریه، مقننه و قضاییه در مقوله تامین امنیت کسب و کار را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: خدا را شاکر هستیم در استانی قرار داریم که مسئولان آن، اهتمام ویژه‌ای به مقوله حمایت از تولید و رفع موانع تولید دارند.

وی افزود: ما در پالایشگاه نفت آفتاب، در حوزه تامین مواد اولیه و خوراک برای تولید فراورده‌های‌مان با مشکلات جدی مواجه هستیم و از قوه قضاییه می‌خواهیم که برای رفع این مشکل تدابیر لازم را اتخاذ کند.

«پیغامی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در قشم طی سال‌های اخیر گفت: ‍در نتیجه اقدامات صورت گرفته به نقطه‌ای رسیده‌ایم که از 17 هزار متر مکعب آب شیرین کردن در طی روز، امروز در این زمینه به رقم 28 هزار متر مکعب رسیده‌ایم. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن نقد برخورد‌های صورت گرفته از سوی برخی بخش‌ها با سازوکار‌های موجود در مناطق آزاد گفت: بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف نظام باید این موضوع را بپذیرند که مناطق آزاد را در خارج از قلمرو نظامات اداری معمول بپذیرند. 

«ضربی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های کشتی‌سازی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه، به بیان برخی مشکلات و مسائل شرکت متبوع خود پرداخت. 

«معروف‌خانی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حوزه فولاد نیز در این جلسه گفت: ما فعالان اقنصادی به واسطه صدور بخشنامه‌ها و سخنرانی‌های امیدبخش رئیس قوه قضاییه که موجب تقویت روحیه سرمایه‌گذاران و ایجاد فضای امن برای تولید در کشور شده، از حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قدردانی می‌کنیم؛ ما امروز طرح‌ها و پروژه‌های توسعه‌ای بسیاری را در دستور کار داریم و هر هفته و هر ماه در امر تولید، رکورد تازه‌ای را به ثبت می‌رسانیم. 

خانم «نیکو» مسئول یکی از انجمن‌های گردشگری نیز در این جلسه، ضمن انتقاد از جرایم سنگین تعزیرات، خواستار صدور مجوز واردات شناور‌های دست دوم و همچنین برقراری سوخت یارانه‌ای برای شناور‌ها و لنج‌های ساحلی شد. 

«گودرزی» مسئول یکی از انجمن‌های واردکننده و صادرکننده مواد غذایی در این جلسه به بیان برخی مشکلات در حوزه رفع تعهدات ارزی و همچنین نحوه تخصیص ارز به واحد‌های تولیدی پرداخت. 

«دهقان» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حاضر در بندر شهید رجایی طی سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه قضا در زمینه فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی گفت: فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی موجب شد که تمامی شرکت‌های حاضر در این بندر دارای یک کد پستی شوند و اطلاعات مربوط به ورود و خروج کالا‌ها را در این سامانه به ثبت برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • تقدیر از کارگران میبدی
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود