Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@12:10:11 GMT

آخرین وضعیت ویلای جنجالی منطقه اوشان

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۱۸۳۴۵

آخرین وضعیت ویلای جنجالی منطقه اوشان

ساخت ویلای غول پیکر و مجلل «اوشان» در حالی به مرکز توجه شبکه های اجتماعی تبدیل شده که تصرف اراضی ملکی با سند مالکیت و جواز ساخت صورت گرفته است.

به گزارش مشرق، ویلاهای زیادی در حاشیه منطقه بکر و زیبای « اوشان» و در دل کوه های « آهار» ساخته شده است، که در دل این ویلاها، یک ویلای بزرگ و نوساز به تازگی قد عَلَم کرده و چندی پیش به سوژه شبکه های اجتماعی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال سوال های بسیاری در خصوص چگونگی ساخت و دریافت سند شخصی این ویلا در ذهن مردم ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید:

جزئیات کوه‌خواری برای ساخت ویلای مجلل در منطقه اوشان +عکس شهرداری فشم بدون استعلام از منابع طبیعی جواز ساخت صادر کرده است

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات در این خصوص گفت: در سال ۵۴ این منطقه ملی تشخیص داده شده است و در نقشه های اجرای مقررات منابع طبیعی این ساخت و ساز ۳ هزار و ۸۰۰ متری تصرفی تشخیص داده شده است، اما جواز ساخت دارد.

حسن شکری افزود: جواز ساخت این ویلا از سوی شهرداری فشم صادر شده که این جواز بدون استعلام از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری صادر شده و سند این ملک نیز سال ۸۴ کسب شده است و به محض شروع ساخت در سال ۹۳ پرونده ای از سوی منابع طبیعی در محاکم قضایی برای این ملک تشکیل شد و به کارشناس دادگستری ارجاع شد. در نهایت اعلام کردند که این اراضی از اراضی ملی، اما دارای سند مالکیت است.

وی گفت: ما برای این ملک و منطقه در سال های گذشته درخواست سند کرده ایم، اما متاسفانه اداره ثبت اسناد و املاک سند مالکیت به نام دولت صادر نکرده است.

تشکیل ۱۱ پرونده برای تخریب ویلا در کوه های «آهار»

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات افزود: یک رای وحدت رویه داریم، که طبق آن نیاز نیست منابع طبیعی سند مالکیت داشته باشد، همین که منابع طبیعی بر اساس برگه تشخیص و آگهی آن اعلام می کند، که آن زمین ملی است، دادگاه باید بر اساس همین برگه تشخیص این منطقه را ملی اعلام کند.

مسئول حقوقی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات نیز در این خصوص گفت: برای ساخت و سازهای دیگر که در این منطقه وجود دارد، ۱۱ پرونده حقوقی تشکیل شده است و برای یکی از ویلاها که در قسمت بالایی این منطقه ساخته شده است، رای تخریب گرفتیم، که در مرحله اجرا است.

سمایی افزود: مابقی پرونده ها نیز در حال رسیدگی است.

۳ هزار متر از این ویلای ۴ هزار متری جزو اراضی ملی است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران نیز درباره تصویری که اخیراً از کوه‌خواری احتمالی در منطقه اوشان برای ساخت یک ویلای مجلل منتشر شده است، اظهار کرد: شخص مالک این ساختمان حدود ۴ هزار و خرده‌ای متر سند دارد و بر اساس آن سند، ساخت و ساز انجام داده است، اما بر اساس بررسی های همکاران منابع طبیعی و طبق نقشه های ما، حدود ۳ هزار متر از این بنا جزو منابع طبیعی است.

علی کیان افزود: بر این اساس، پرونده‌هایی برای این زمین تشکیل و به محاکم قضایی ارسال شده است، اما با توجه به اینکه منابع طبیعی هنوز برای این زمین سندی ندارد و تنها برگه تشخیص دارد، دادگاه با در نظر گرفتن اینکه فرد مالک، سند نیز در اختیار داشته، در مرحله بدوی او را تبرئه کرده است، اما دادگاه تجدیدنظری برای این پرونده مطرح شده و توسط همکاران منابع طبیعی در حال پیگیری است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان این که سند این زمین مربوط به دهه ۸۰ است، ادامه داد: مکاتباتی برای اخذ سند منابع طبیعی این اراضی انجام شده، اما معلوم نیست که چرا اداره ثبت منطقه اعلام کرده است که در آنجا نمی‌تواند سند برای منابع طبیعی صادر کند.

وی اضافه کرد: باید سند منابع طبیعی برای این اراضی صادر می‌شد تا ما می‌توانستیم دادخواست حقوقی را برای ابطال سند آنها در دادگاه ارائه دهیم.

اگر سند بگیریم، ویلای مجلل خلع ید و تخریب می شود

کیان در پاسخ به این سوال که آیا امید است که شکایت منابع طبیعی برای بازپس‌گیری این منطقه در دادگاه به نتیجه برسد، گفت: به نتیجه می رسد، اما باید مشکل صدور سند منابع طبیعی در آن منطقه حل شود و در صورتی که  بتوانیم  چنین سندی را دریافت کنیم، اداره کل منابع طبیعی دادخواست حقوقی برای ابطال آن سند(مالک) ارائه می‌دهد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: در شرایطی که بتوانیم سند منابع طبیعی را دریافت کنیم، این اراضی خلع ید و بنای ساخته شده قلع و قمع می‌شود.

وی گفت: بر اساس اصل ۴۵ قانون اساسی کوهها، رودخانه‌ها، جنگل‌ها و غیره جزو منابع ملی کشور به حساب می آید.

اکبر شیخ زاده اقدم سرپرست اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان شمیرانات نیز در مورد ساخت و ساز این ویلا گفت: ساخت این ویلا در داخل اراضی تحت تصرف منابع طبیعی ساخته شده است، اما خارج از اراضی حفاظت شده و تحت مدیریت محیط زیست است.

برای حفاظت از منابع طبیعی باید همه دستگاه ها و عناصر مرتبط با تبعیت از قانون و عمل به موقع به وظایف خود پای کار باشند، تا شاهد تخریب منظره و نیز منابع طبیعی نباشیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین اخبار حوادث اوشان کوه خواری ویلاسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حامد شادبهر با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است، اظهار کرد: مجموعه انتظامی در برخورد با سودجویان و متخلفانی که نسبت به تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام می‌کنند از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

وی در ادامه از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در شهرستان رضوانشهر و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: مأموران انتظامی به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر با اشاره به اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، متهم هزار و ۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: متهم ۵۷ ساله این پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام انتظامی از رفع تصرف و جمع‌آوری کلیه آثار تجاوز با حکم قضائی خبر داد و بیان‌داشت: کارشناسان ارزش تقریبی این اراضی را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سرهنگ شادبهر در پایان خاطرنشان کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل همکاری همه مردم و دستگاه‌های نظارتی الزامی است.

کد خبر 6090174

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر
  • کارشناسی صحنه جنجالی در شکست پرسپولیس برابر آلومینیم