Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بابیان این‌که تیرگی روابط اسلام آباد و تهران هدف اصلی این گروگان‌گیری است، گفت: یک تیم نظامی به همراه وزیر امور خارجه در پاکستان حضور یافته‌اند تا شرایط را برای آزادی مرزبانان کشورمان مهیا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد کریمی قدوسی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به گروگان‌گیری مرزبانان کشورمان در مرز میر جاوه اظهار داشت: موضوع گروگان‌گیری مرزبانان در کمیته امنیتی و نظامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و رئیس کمیسیون نیز به‌صورت جدی دنبال آزادی گروگان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در اولین جلسه این کمیسیون نیز موضوع آزادی گروگان‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت تا بتوانیم از تمامی ظرفیت‌ها برای آزادی مرزبانان استفاده کنیم.
کریمی قدوسی به سفر وزیر امور خارجه به پاکستان اشاره کرد و گفت: سفر محمدجواد ظریف به پاکستان نیز به همین منظور صورت گرفته و یک تیم نظامی نیز وی را در این سفر همراهی می‌کنند تا بتوانند زمینه‌های آزادی مرزبانان کشورمان را فراهم سازند.
وی هدف از این اقدام را تیره کردن روابط کشورمان با اسلام‌آباد عنوان کرد و بیان داشت: با تشکیل دولت جدید در پاکستان و هم سویی بیشتر این دولت با جمهوری اسلامی ایران این حادثه برای به هم زدن این روابط طراحی‌شده و یک فرد نفوذی این اقدام را انجام داده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: قطعاً روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان با این اقدامات کور و نفوذی به هم نخواهد خورد و هر دو کشور درصدد هستند که روابط خود را مستحکم‌تر از قبل بکنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: سیاست اسلام‌آباد در پیشبرد پروژه گازی با ایران روشن است

ممتاز زهرا امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسش‌هایی درخصوص مواضع اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا در مخالفت با پروژه مشترک گازی ایران و پاکستان اظهار داشت: سیاست دولت اسلام‌آباد در خصوص پیشبرد پروژه مشترک گازی با ایران روشن است.

وی با یادآوری سخنان هفته گذشته خود مبنی بر تعهد دولت پاکستان به خط لوله گاز ایران و تصمیم برای احداث خط لوله در داخل خاک پاکستان، افزود: احداث خط لوله در پاکستان به زودی آغاز خواهد شد.

ممتاز زهرا تاکید کرد که وزارت نفت پاکستان پیگیر مسائل مرتبط با خط لوله گاز از جمله بحث معافیت از تحریم‌های یکجانبه آمریکا است و همزمان تمامی گزینه‌ها را برای تامین انرژی مورد نیاز پاکستان بررسی می‌کند.

در روز‌های اخیر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های کشورش در مسیر همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد اعلام کرد که واشنگتن از ادامه اجرای طرح ساخت خط لوله انتقال گاز میان ایران و پاکستان حمایت نمی‌کند.

وی در عین حال تصریح کرد: ما همیشه به همه هشدار می‌دهیم که تجارت با ایران خطر برخورد با تحریم‌های آمریکا را به دنبال دارد و به همه توصیه می‌کنیم این موضوع را با دقت بررسی کنند.

ممتاز زهرا درخصوص حمله تروریستی اخیر به مهندسان چینی در پاکستان، ضمن محکومیت این اقدام تروریستی با دولت و مردم چین ابراز همبستگی کرد و افزود: تحقیقات سطح بالا برای شناسایی عوامل این حمله در جریان است.

وی تاکید کرد: چین و پاکستان دشمنان مشترک خود را می‌شناسند و ما به صراحت اعلام می‌کنیم که هر کشور، گروه یا هر فردی که در پاکستان اتباع چینی را هدف قرار دهد، دشمن ما و چین به شمار می‌رود.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: روابط راهبردی و دیرینه ما با چین از اهمیت بالایی برخوردار است و اسلام‌آباد معتقد است که دشمنان ۲ کشور درصدد تخریب روابط ما هستند.

سفارت چین در اسلام‌آباد ساعاتی پس از کشته شدن پنج تبعه این کشور در حمله انتحاری روز سه‌شنبه (۷ فروردین) در ایالت خیبرپختونخوا، از دولت پاکستان و دستگاه‌های امنیتی این کشور خواست تدابیر امنیتی برای حفاظت از جان اتباع چینی در پاکستان را افزایش دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز تحقیقات کامل و فوری درباره حادثه تروریستی را از طرف پاکستانی مطالبه کرد.

حساسیت حمله به اتباع چینی آن‌قدر بود که نخست وزیر و وزیر کشور پاکستان فورا به سفارتخانه چین مراجعه کرده و طی دیدار با سفیر آن کشور اطمینان دادند که عوامل حمله تروریستی شناسایی و مجازات خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • محافل قرآنی ایالت خیبرپختونخوا پاکستان با طعم تواشیح خوانی ایرانی
  • تحریم‌های آمریکا مانع روابط بانکی و توسعه تجاری اسلام‌آباد-تهران است
  • پاکستان: سیاست اسلام‌آباد در پیشبرد پروژه گازی با ایران روشن است
  • پاکستان: موضع روشنی در قبال طرح انتقال گاز از ایران داریم
  • پاکستان بار دیگر افغانستان را به حمایت از تروریسم متهم کرد
  • اسلام‌آباد نیازمند واردات گاز ایران با خط لوله آی‌پی است
  • ایرانیان مقیم پاکستان نوروز و نیمه ماه مبارک رمضان را جشن گرفتند
  • حمله انتحاری به مهندسان چینی در پاکستان
  • حمله انتحاری به مهندسان چینی در پاکستان/ پکن بیانیه صادر کرد
  • جزئیات گروگان گیری در جنوب تهران تشریح شد/آزادی ۳ مرد ربوده شده