Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشف جسد دو دختر 22 و 16 ساله در ساحل یک رودخانه در نیویورکِ آمریکا، پلیس را با معمای پیچیده‌ای مواجه کرده است.

پیداشدن جسد دو خواهر سعودی که پس از خروج از عربستان در پی پناهندگی در آمریکا بودند، پلیس نیویورک را با معمای پیچیده‌ای مواجه کرده است.

به نوشته نیویورک‌تایمز، چهارشنبه هفته گذشته -24 اکتبرمقارن با 2 آبان-  فردی که در پارک ریورساید (Riverside Park) نیویورک در حال قدم زد بود، در حاشیه رودخانه‌ای که در این پارک جریان دارد، جسم مشکوکی را در زیر آب می‌بیند و فورا با پلیس تماس می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموران پلیس پس از مراجعه به محل و بازرسی حاشیه رودخانه، در زیر پایه‌های یک پل در قسمت کم‌عمق رودخانه جسد دو دختر جوان با لباس‌های یکدست و سیاهرنگ را مشاهده می‌کنند که از ناحیه کمر و مچ پا با نوار چسب به صورت رخ به رخ به یکدیگر بسته شده بودند.

پلیس می‌گوید زمانی که جسد آنها را کشف کرده مدت زیادی از انداخته شدن آنها در آب نگذشته بود و هیچ اثری از ضربه نیز برروی بدن آنها مشاهده نمی‌شد.

کارآگاهان ابتدا تصور نمی‌کردند که آنها نسبتی با یکدیگر داشته باشند اما شباهت عجیب فُرم موها و رنگ پوست آنها به یکدیگر موجب انجام بررسی‌هایی در پزشکی قانونی شد که در نهایت مشخص کرد دو مقتول با یکدیگر خواهر هستند.

اکنون مشخص شده است که آنها دو خواهر سعودی به نام‌های تالا (16 ساله) و روتانا (22 ساله) هستند و از مدتی قبل در شهر فرفکس ایالت ویرجینیا زندگی می‌کردند.

پلیس می‌گوید بررسی سوابق تالا و روتانا نشان می‌دهد که آنها از مدتی پیش "گمشده" بودند و اخیرا نیز از آمریکا درخواست پناهندگی کرده بودند اما هنوز دلیل مرگ آنها به صورت یک معما باقی مانده است.

کارآگاهان اکنون در حال کنارِ هم قرار دادن قطعات این پازل هستند و پرسش سختی که در حال حاضر پیش روی آنها قرار دارد این است که این دو خواهر که اصالتا اهل جده هستند، چطور از شهری که 400 کیلومتر با نیویورک فاصله دارد، از ساحل رودخانه هادسون در منطقه منهتن نیویورک سر درآورده‌اند.

پلیس ابتدا این احتمال را در نظر گرفته بود که آنها ممکن است خود را به یکدیگر نوارپیچ کرده و با همدیگر از روی پل رودخانه هادسون (پل جورج واشنگتن)، دست به خودکشی زده باشند اما هیچ نشانه‌ای از کوفتگی یا ضربه برروی بدن آنها مشاهده نشده است. علاوه بر این، دوربین‌های مداربسته‌ی پل نیز تصویری از این دو خواهر را ثبت نکرده‌اند.

موضوع دیگری که فرضیه خودکشی این دو را باطل می‌کند این است که آنها به گونه‌ای به یکدیگر بسته شده بودند که دستکم پای یک شخص ثالث را به این پرونده باز می‌کند. کارآگاهان معتقدند آنها نمی‌توانسته‌اند به این شکل خود را به یکدیگر نوارپیچ کنند.

از سوی دیگر، پلیس به هیچ مدرکِ قابل اعتنایی که احتمال قتل آنها را رد کند نیز دست نیافته است. آنچه تحقیقات کارآگاهان را دشوارتر کرده این است که هنوز هیچکس به سراغ جسد آنها نیامده و هیچ تصویری نیز جز آنچه پلیس نیویورک از روی چهره آنها نقاشی کرده در دست نیست.

پرسش مهم دیگری که پاسخِ آن می‌تواند در کشف حقیقت به پلیس کمک کند، محل اقامت آنها پیش از وقوع حادثه است. تا این لحظه، پلیس ایالت ویرجینا بنابر قانونی که ارائه اطلاعات درباره قربانیان زیر 18 سال را به ایالت‌های دیگر منع می‌کند، از دادن هرگونه اطلاعات درباره این دو خواهر سعودی امتناع کرده است.

روزنامه عرب نیوز چاپ عربستان، مدعی شده که روتانا در نیویورک و خواهر کوچکش تالا در ویرجینیا زندگی می‌کرده‌اند. عرب نیوز همچنین ادعا کرده که این دو خواهر تا حدود یک هفته قبل از پیدا شدن جسدشان با مادرشان در ارتباط بوده‌اند.

در حال حاضر، تحقیقات پلیس در مراحل اولیه خود قرار دارد و آنچه کارآگاهان درباره این ماجرا می‌دانند از آنچه نمی‌دانند بسیار کمتر است.

برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند که تالا و روتانا در اوایل سال 2015 همراه با مادرشان از عربستان به آمریکا آمدند و شهر فرفکس در ایالت ویرجینا را برای زندگی انتخاب کردند.

مادر این دو خواهر سعودی نیز به رسانه‌ها گفته که چندی پیش فردی از سفارت عربستان در واشنتگن با او تماس گرفته و گفته است که دختران او در آمریکا خواستار دریافت پناهندگی شده‌اند. او همچنین در اظهارنظر مهمی گفته است سعودی‌ها به دو دخترش دستور داده بودند که به عربستان بازگردند!

اظهارنظر مادر تالا و روتانا درباره تهدید شدن آنها برای بازگشت به عربستان این احتمال را مطرح کرده که شاید همانند قضیه جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، که ماه گذشته در کنسولگری ریاض در استانبول کشته شد و چندین منتقد دیگر ریاض که طی یکی دو سال اخیر ناپدید شده‌اند، این بار نیز پای سعودی‌ها در یک جنایت دیگر در میان باشد. / باشگاه خبرنگاران

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه کلمبیای آمریکا در محاصره؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه و دستگیری ده‌ها دانشجو

پس از اعلامیه شهردار نیویورک مبنی بر اینکه تجمع و تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا باید پایان یابد، صد‌ها نیروی پلیس در این دانشگاه و اطراف آن مستقر شده اند و یکی از خیابان‌های اصلی منتهی به دانشگاه نیز مسدود شده است.

صد‌ها پلیسی که دانشگاه را به محاصره در آورده اند، عضو گروه واکنش استراتژیک اداره پلیس نیویورک هستند که وارد محوطه دانشگاه کلمبیا در برادوی شده اند.

بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، پلیس نیویورک تاکنون ده‌ها دانشجوی حامی فلسطین را پس از ورود به دانشگاه کلمبیا دستگیر کرده است.

پلیس نیویورک برای پایان دادن به تحصن دانشجویان اکنون وارد یکی از ساختمان‌های این دانشگاه شده است که دانشجویان حامی فلسطین، آن را تصرف کرده اند تا مقامات دانشگاه به خواسته‌های آنها تن دهد.

 دانشجویان دانشگاه کلمبیا آمریکا بعد از اعمال محدودیت‌های مدیران این دانشگاه، امروز (سه‌شنبه) ساختمانی را در محوطه این مکان آموزشی تصرف کردند.

یکی از گروه‌های اعتراضی اصلی دانشجویی دانشگاه کلمبیا اعلام کرد که یک «گروه خودمختار» سالن همیلتون دانشگاه را «بازپس‌گرفته‌اند» و قصد دارند تا زمانی که کلمبیا به خواسته‌های آنها مبنی بر «توقف سرمایه‌گذاری، شفافیت مالی و عفو» پاسخ ندهد، در ساختمان باقی بماند.

این بیانیه می‌افزاید: «بازپس گیری دانشگاه خودمان تنها و آخرین پاسخ به نهادی است که نه از «قوانین» و نه دستورات اخلاقی خود تبعیت می‌کند، به همین دلیل است که تحصن همبستگی غزه را آغاز کردیم.»

محمود خلیل، مذاکره‌کننده اصلی این گروه به شبکه خبری سی ان ان گفت که صبح سه‌شنبه قبل از ساعت ۴ صبح به وقت شرقی محوطه دانشگاه کلمبیا را ترک کرد و بلافاصله پس از آن اخطار تعلیق دریافت کرد.

او افزود که گروهی که همیلتون هال را اشغال می‌کند وابسته به گروه موسوم به قطع رابطه کلمبیا با آپارتاید (CUAD) نیست، اما برخی از اعضای آن را شامل می‌شود.

خلیل گفت که ده‌ها تن از اعضای این گروه د در محوطه دانشگاه همچنان حضور دارند و افزود که او نمی‌داند چند عضو آن در سالن همیلتون هستند.

او گفت: «چگونگی اتفاقات به دانشگاه بستگی دارد. این مسئولیت دانشگاه است که به میز مذاکره بازگردد.»

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا از هفته گذشته این بوده است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگو‌های سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی از هفته گذشته ادامه دارد، "متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم. "

۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه‌ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: «زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، اردوگاه را منحل کند و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.»

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روز‌ها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواسته است متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

بر اساس گزارش سی ان ان، سرمایه دانشگاه کلمبیا ۱۳.۶ میلیارد دلار است و توسط یک شرکت سرمایه گذاری متعلق به دانشگاه مدیریت می‌شود.

گروه آپارتاید دایوست دانشگاه کلمبیا - ائتلافی از گروه‌های دانشجویی در پشت این جنبش - شامل درخواست‌های دیگر از جمله بازگشت وجوه ارائه شده از چندین سازنده سلاح و شرکت‌های فناوری است که با دولت اسرائیل تجارت می‌کنند.

این گروه اعلام کرده است که این شرکت‌ها «از آپارتاید، نسل‌کشی، و اشغال نظامی فلسطین توسط اسرائیل» سود می‌برند.

 این اولین بار نیست که چنین خواسته‌هایی مطرح می‌شود. دانشگاه کلمبیا سابقه فعالیت دانشجویی دارد، از گرفتن دانشگاهی مشهور در سال ۱۹۶۸ در چند پردیس مختلف برای افزایش آگاهی در مورد جنگ ویتنام تا اعتصاب غذا بر سر مسائلی مانند گسترش دانشگاه در منهتن بالا.

دانشجویان معترض نیز سابقه فشار بر کلمبیا در جنبش‌های مختلف برای توقف سرمایه گذاری دارند.

در سال ۲۰۰۰، دانشگاه یک کمیته مشورتی در زمینه سرمایه‌گذاری مسئولیت‌پذیر اجتماعی، متشکل از دانشجویان، اساتید و فارغ‌التحصیلان، برای ارائه بازخورد به مدیران سرمایه‌گذاری‌های کلمبیا ایجاد کرد. این گروه یک فرآیند رسمی برای ارائه پیشنهادات توقف سرمایه گذاری دارد.

در دهه ۱۹۸۰ نیز، گروهی از دانشجویان کلمبیا از دانشگاه خواستند تا به دلیل سیاست جداسازی نژادی آپارتاید، روابط مالی خود را با شرکت‌هایی که در آفریقای جنوبی تجارت می‌کنند، قطع کند.

آپارتاید دایوست دانشگاه کلمبیا در ماه دسامبر یک پیشنهاد رسمی به کمیته برای توقف سرمایه گذاری‌های مربوط به اسرائیل ارائه کرد که هنوز موفقیت آمیز نبوده است. دانشجویان کلمبیا در دانشکده کارشناسی این دانشگاه، هفته گذشته به حمایت از پیشنهاد توقف سرمایه گذاری رای دادند. دانشجویان همچنان به تلاش برای پذیرش این پیشنهاد توسط دانشگاه ادامه می‌دهند.

در حال حاضر، دانشگاه کلمبیا از سرمایه گذاری در پنج حوزه از جمله تنباکو، عملیات زندان خصوصی، زغال سنگ، سودان و سوخت‌های فسیلی خودداری می‌کند. این تصمیم‌گیری‌ها در دهه گذشته گرفته شده‌اند. اما سابقه توقف سرمایه گذاری این دانشگاه حتی به عقب‌تر برمی گردد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • افزایش دانشجویان بازداشتی حامی فلسطین در آمریکا به ۱۳۰۰ نفر
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا در محاصره؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه و دستگیری ده‌ها دانشجو
  • پلیس آمریکا با گاز اشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه فلوریدای جنوبی حمله کرد
  • حمله با گازاشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران