Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، محمد حضرت پور با بیان اینکه 30 درصد از مردم ارومیه با فعالیت در حوزه کشاورزی ارتزاق معاش می کنند، اظهار کرد: هدف گذاری در توسعه مقوله صادرات طی چهار سال با مشارکت دستگاه های ذی ربط و به ویژه اتحادیه میوه و تره بار جواب داد و اینک شاهد ر رونق اقتصادی در این بخش هستیم.

وی با اعلام هم اکنون بازارهای جهانی به ویژه هند و قطر خواهان محصولات کشاورزی استان به ویژه انگور هستند، عنوان کرد: باید با ارائه برنامه هایی با توجه به تقاضای بازار شاهد صادرات محصولات با کیفیت بهتری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ارومیه گفت: محصولات گلخانه ای استان نیز از ظرفیت های بزرگی برای صادرات برخوردار است.

حضرت پور با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در کشور روسیه، عنوان کرد: حضور تجار این استان در آن نمایشگاه منجر به بازاریابی محصولات در بازار های جهانی خواهد شد.

وی ادامه داد:  شهرداری ارومیه به عنوان متولی فروش محصولات کشاورزی با فراهم سازی بسترهایی سعی در توسعه آن دارد .

شهردار ارومیه خاطرنشان کرد: توسعه صادرات نیازمند فراهم سازی بسترهایی چون تولید محصولات با کیفیت و بازاریابی مناسب و حمل و نقل است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محمد حضرت پور انگور محمد حضرت پور انگور ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و تولیدات مشاغل خانگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت درباره شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها به تصویب رسیده است.

محمد آذرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص صادرات تولیدات دانش‌بنیان گفت: طی سال‌های گذشته بخش تعاون در استان تهران بیشتر درگیر مشکل مسکن بود. به ویژه واحدهایی که تامین زمین یا بحث انتخاباتشان دچار مشکل شده بودند و ما پیگیری مشکلات آنها را در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه تولید و دانش‌بنیان برنامه‌های عملیاتی گسترده‌ای صورت گرفته که بخشی از حمایتها معطوف به حمایت‌های بازاری است و طی چند سال گذشته آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت در بحث شرکت‌های دانش بنیان به تصویب رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران درعین حال اولویت صادرات در استان را صادرات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: درکنار آن صادرات تولیدات دیگر از جمله صنایع دستی و مشاغل خانگی را نیز در دستور کار داریم.

به گفته آذرپناه عرضه محصولات صادرات محور با رویکرد تعاونی‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌های صادراتی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده است و تلاش شده با اختصاص غرفه‌های مختص کالاهای ایرانی در کشورهای هدف، صادرات محصولات از طریق اتاق های تعاون و بازرگانی انجام شود و به شکل مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره ای کشورهای مورد نظر عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان