Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلیرضا بیگی خواستار بررسی پرونده حادثه منا و پیگیری موضوع از سوی مسئولین وزارت امور خارجه ایران شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، احمدعلیرضا بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری شیعه در عرصه‌ی بین‌المللی امتیازات و قابلیت‌های زیادی دارد، ابراز داشت: آمریکا بعد از روی کارآمدن ترامپ سختی‌های زیادی را به ملت ایران تحمیل کرده اما حقانیت ما را نیز به جهانیان ثابت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به حمایت‌های آمریکا از رقیب سیاسی ایران در منطقه اشاره و خاطرنشان ساخت: تمام شائباتی که پیرامون رژیم آل‌سعود وجود داشت امروز رنگ واقعیت به‌خود می‌گیرد و جنایت این رژیم در قتل فجیع خاشفچی، ماهیت آنان را آشکار می‌سازد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه رژیم آل‌سعود منتقدان زیادی را با طرح‌های از پیش برنامه‌ریزی شده به‌قتل رسانده است، اظهار کرد: در حادثه‌ی منا بسیاری از حجاج ایرانی به شهادت رسیدند و عربستان مدعی شد تعداد زیادی از اتباع ایرانی من‌جمله آقای رکن‌آبادی نیز میان شهداست و حتی حاضر نبود پیکر جان‌باختگان را تحویل دهد.

وی به نقش ایران در برقراری امنیت منطقه و مبارزه با گروه‌های تروریستی اشاره کرد و یادآور شد: ما توانستیم از فروپاشی سوریه و عراق جلوگیری کنیم و مانع پیشروی تروریست‌ها شویم، ایران در عرصه‌ی بین‌المللی صاحب چنین قدرت و نفوذی است اما در حل مشکلات داخلی به‌ویژه معیشت مردم عاجز مانده است، چرا؟!

بیگی با اعلام اینکه ایران در موضوعات داخلی به توانایی‌های خود تکیه می‌کند اما در مسایل اقتصادی دولت‌مردان چشم‌شان را به‌خارج دوخته‌اند، تاکید داشت: قطعاً اروپایی‌ها ایران نیازمند و وابسته را بیشتر از ایران مستقل می‌پسندند و خواستار توسعه‌ی اقتصادی و حل مشکلات نیستند.

وی در پایان متذکر شد: تا زمانی که دولت ما نگاه را تغییر نداده و در مسایل اقتصادی منتظر اقدام خارجی‌هاست، مشکلات اقتصادی و معیشتی‌مان قطعاً حل نخواهد شد.

انتهای پیام/

     

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟

در نظام حقوقی ایران، گران‌فروشی به مثابه ظلمی آشکار به آحاد جامعه، به ویژه اقشار کم‌توان تلقی می‌شود، بنابراین قانون‌گذار با درک این موضوع، قوانین متعددی را برای مقابله با این پدیده زیان‌بار و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان وضع کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع گران‌فروشی است؛ گران‌فروشی یکی از جرایم اقتصادی است که در قانون تعزیرات حکومتی جمهوری اسلامی ایران به آن اشاره شده است؛ طبق ماده ۵۷ این قانون، گران‌فروشی عبارت است از اینکه کالا یا خدمات به بهایی بیشتر از قیمت‌های تعیین شده قطعی توسط مراجع قانونی و رسمی، عرضه شود.

اقرار متهم به گران‌فروشی یکی از راه‌های اثبات این جرم است؛ شهادت شهود نیز می‌تواند در اثبات جرم گران‌فروشی مؤثر باشد؛ تحقیقات میدانی از سوی بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی نیز در اثبات این جرم مؤثر است، همچنین بررسی اسناد و مدارک مربوط به خرید و فروش کالا یا خدمات از دیگر راه‌های اثبات گران‌فروشی به شمار می‌رود، بنابراین در صورتی که یکی از این موارد وجود داشته باشد، می‌توان جرم گران‌فروشی را اثبات کرد.

مجازات گران‌فروشی از دو برابر مبلغ گران‌فروشی تا ۱۰ برابر مبلغ گران‌فروشی طبق دفعات تکرار متغیر است، همچنین در بعضی موارد ممکن است مجازات‌های دیگری مانند تعطیلی محل کسب یا محرومیت از فعالیت نیز برای متخلفان گران‌فروشی اعمال شود.

لازم به ذکر است که میزان مجازات جرم گران‌فروشی با توجه به شرایط هر پرونده توسط قاضی تعیین می‌شود؛ عواملی از جمله میزان گران‌فروشی، نوع کالا یا خدمات گران‌فروشی شده، وضعیت اقتصادی کشور، سابقه متخلف در تعیین مجازات جرم گران‌فروشی مؤثر است.

یکی از روش‌های طرح شکایت از گران‌فروشی مراجعه حضوری به سازمان تعزیرات حکومتی و اقدام برای شکایت است؛ روش دیگر برای طرح این شکایت از طریق سامانه تلفنی ۱۳۵ است، این سامانه تلفنی توسط سازمان تعزیرات حکومتی راه‌اندازی شده است که افراد می‌توانند با این شماره تلفن تماس بگیرید و شکایت خود را ثبت کنند.

لازم به ذکر است که گزارش و شکایت از گران‌فروشی با یکدیگر متفاوت است؛ در شکایت از گران‌فروشی شاکی می‌تواند شکایت خود را از طریق کد پیگیری دریافتی پیگیری کند و از روند رسیدگی به پرونده مطلع شود، در حالی که در گزارش گران‌فروشی، شخص، گران‌فروشی را اطلاع می‌دهد و آن را پیگیری نمی‌کند.

ثبت شکایت در سامانه آنلاین روش دیگر طرح شکایت از گران‌فروشی است؛ بخشی از سایت سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به سامانه آنلاین ثبت شکایت اختصاص یافته است؛ برای ورود به این بخش باید وارد سایت اینترنتی https://124.ir یا سایت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان با نشانی https://cppo.mimt.go.ir شوید؛ پس از ورود به این سایت‌ها می‌توان شکایت از گران‌فروشی را ثبت کرد.

کد خبر 750540

دیگر خبرها

  • سقوط هولناک مرد میانسال خرم‌آبادی به عمق چاه ۲۵ متری (فیلم)
  • نجات مردم میان‌سال خرم‌آبادی از عمق چاه ۲۵ متری
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • گسترش حلقه آتش؛ واکاوی راهبرد جدید مقاومت علیه رژیم صهیونیستی
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • واکاوی ۳ ابربحران قابل توجه پیش رویِ نتانیاهو
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی