Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جمال خاشقجی روزنامه‌نگار سعودی و یکی از مقاله‌نویسان روزنامه واشنگتن پست در تاریخ ۲ اکتبر سال جاری میلادی پس از ورود به کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید شد.   مقامات سعودی چند هفته پس از انکار از داشتن اطلاعی درباره وی، نهایتا اعتراف کردند که جمال خاشقجی در جریان درگیری در کنسولگری عربستان در استانبول کشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هیئت تحریریه روزنامه واشنگتن پست در مقاله‌ای نوشت: آنچه بر سر جسد خاشقجی آمده همچنان نامشخص است.   این هیئت تحریریه، دولت سعودی و همدستان دو فاکتواش در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را به سکوت کردن به جای شفاف‌سازی و پاسخگویی درباره سوالات مربوط به این قتل متهم کرد.   این هیئت تحریریه گفت: آن‌هایی که در این قتل دست داشتند، امیدوارند درخواست‌ها برای پاسخگویی از بین بروند و این ماجرا از صفحه اول روزنامه‌ها محو شود. ما نباید اجازه چنین چیزی را بدهیم.   براساس مقاله این هیت تحریریه و به موجب گزارش مقامات ترکیه، جمال خاشقجی به محض ورود به کنسولگری عربستان در استانبول مورد حمله قرار گرفته،‌ انگشتانش قطع و یک داروی مسکن و یا مواد مخدر به وی تزریق و سپس توسط یک متخصص کالبدشکافی که با یک استخوان‌بر وارد استانبول شده بود، تکه تکه شده است.   این هیئت افزود: آنچه مقامات ترکیه همچنان نمی‌دانند، سوالاتی است که رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه علنا اعلام کرده است. به طور مثال، جسد خاشقجی کجاست؟ و چه کسی دستور این قتل را داده و بر این اقدام وحشتناک نظارت داشته است؟   در ادامه این مقاله آمده است: سعودی‌ها پاسخ این دو سوال را به خوبی می‌دانند و دونالد ترامپ نیز به احتمال زیاد پاسخ این سوال‌ها را می‌داند. کارشناسان در خصوص مساله عربستان سعودی به صورت متفق‌القول می‌گویند که چنین اقدام وحشتناکی از پیش طراحی شده است و احتمالا توسط رهبر دوفاکتوی عربستان یعنی محمد بن سلمان ولیعهد این کشور دستور داده شده است.   این هیئت تحریریه افزود: کنگره آمریکا باید جینا هاسپل مدیر سازمان سیا را که اخیرا به ترکیه سفر کرده و به دونالد ترامپ گزارش داده بود و همچنین دیگر مقامات ارشد آمریکا را فرا بخواند و مشخص کند که آن‌ها چه اطلاعاتی درباره این قتل دارند.   در ادامه این مقاله آمده است: سپس کنگره باید اقدام جدی‌ای را برای اعمال تحریم علیه مسؤولان این قتل از جمله بن سلمان اگر اسناد و مدارکی علیه او وجود داشته باشد، اعمال و در روابط آمریکا با عربستان سعودی تجدید نظر کند.   اردوغان اعلام کرده، ۱۸ تن در عربستان سعودی در خصوص این پرونده بازداشت شده‌اند که برای محاکمه باید به ترکیه مسترد شوند. در حالی که عادل‌ الجبیر وزیر امور خارجه عربستان اعلام کرده،‌ ریاض پس از تکمیل تحقیقات به محاکمه مظنونین در عربستان می‌پردازد.   منبع: ایسنا       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند