Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباس فرقانی» در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ایلنا، در خصوص به تعویق افتادن پرداخت مطالبات مزدی کارگران «گروه نساجی فرقانی»  گفت: «گروه نساجی فرقانی» حدود یک هزارو ۲۰۰ کارگر شاغل دارد که مجموع مطالبات معوقه آنها از چهار ماه به دو ماه کاهش یافته است.

او با بیان اینکه گروه نساجی فرقانی شامل کارخانه‌های «یاس نخ»، «یاس نخ البرز»، «نخ البرز» و «صنایع بافت تکمیلی ایران» می‌شود، در ادامه افزود: جدا از پرداخت نیمی از مطالبات  معوقه کارگران، مطالبات بیمه‌ای و مالیاتی این مجموعه پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، پیش از این گروه نساجی فرقانی حدود ۲ میلیارد تومان به تامین اجتماعی و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بدهی به اداره مالیات و دارایی بدهی داشته که همه این مطالبات به نهادهای مربوطه پرداخت شده است.

مدیرعامل «گروه نساجی فرقانی» همچنین از آغاز فعالیت واحد تولیدی «نخ البرز» پس از حدود سه ماه تعطیلی و وقفه در فعالیت تولیدی آن خبر داد و گفت: متاسفانه کمبود نقدینگی و واردات بی‌رویه کالاهای نساجی به‌ صورت قاچاق معضلی جدی برای  واحدهای تولیدی همانند گروه نساجی فرقانی شده بود.

او با تاکید بر لزوم حمایت همه‌جانبه از تولید ملی و کالای ایرانی و مقابله با حجم بی‌رویه واردات از سوی مسئولان افزود: اخیرا با کاهش واردات محصولات نساجی و ممنوعیت واردات کالای قاچاق، تولید در گروه نساجی فرقانی برقرار و رونق گرفته است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران

معاون پژوهش فنی و حرفه ای گفت:پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود. - اخبار اقتصادی -

علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، در یادداشتی به مناسبت هفته کارگران با عنوان گرامیداشت دستاورد کارگران نوشت:

روز کارگر روزی است که در آن مشارکت کارگران و جنبش کارگری جشن گرفته می شود. در این روز، دستاوردهای اجتماعی و اقتصادی کارگران گرامی داشته می شود و به کمک هایی که آنها در قدرت و رفاه کشور انجام داده اند، ادای احترام می شود.

روز کارگر به عنوان زمانی برای تأمل در تاریخ جنبش کارگری و مبارزات جاری برای حقوق کارگران و رفتار عادلانه در محل کار عمل می کند.
روز کارگر روزی است برای شناسایی و قدردانی از کمک‌های ارزشمند کارگران به جامعه و ارج نهادن به فداکاری و تعهد آنها به شغلشان.
برای حمایت از کارگران و بهبود شرایط کاری آنها، می‌توان اقدامات مختلفی انجام داد، از جمله:

1. پرداخت حقوق و دستمزد منصفانه و به موقع به کارگران.2. ارائه شرایط کاری ایمن و سالم برای کارگران، از جمله ارائه تجهیزات و لوازم حفاظتی.3. ارائه فرصت‌های آموزش و رشد حرفه‌ای برای کارگران به منظور بهبود مهارت‌های آنها.4. ایجاد فضای کاری دوستانه و پذیرایی برای کارگران.5. ارائه بیمه‌های بهداشتی و پزشکی مناسب برای کارگران و خانواده‌های آنها.6. حفظ حقوق کارگری و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها و تبعیض‌های نژادی یا جنسیتی.7. حمایت از حقوق کنونی و تلاش برای بهبود قوانین کاری و حقوق کارگران در سطح ملی و بین‌المللی.

پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • کارگران و کارفرمایان دو بال سخت‌کوش تولید هستند
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد