Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@01:45:42 GMT

اصول شیک پوشی برای خانم‌های ۵۰ ساله

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۲۷۳۳۳

اصول شیک پوشی برای خانم‌های ۵۰ ساله

ورود به ۵۰ سالگی اینگونه نیست که یک روز صبح از خواب بیدار شوید و متوجه شوید دیگر لباسهایتان اندازه تان نیستند، مو‌های سرتان کمتر شده و عینکی به چشمهایتان دارید.

همه ما توصیه‌های یکسانی درباره لباس پوشیدن و آرایش کردن متناسب با سنین بالای ۵۰ سال شنیده ایم، از جمله: لباس‌های گشاد بپوشید؛ موهایتان را کوتاه نگه دارید و از مد روز دوری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نکاتی ذکر می‌شود که حین انتخاب لباس نیز به شما کمک می‌کند:

اکثر خانم‌ها در این سن یائسه هستند و یائسگی بر تناسب اندام و پوست تاثیر می‌گذارد. برای افرادی که مرز ۵۰ را رد می‌کنند یک قانون اصلی وجود دارد: از پوشیدن لباس‌های خیلی کوتاه، تنگ و باز خودداری کنید. بهترین لباس‌ها برای این سن تونیک یا لباس‌های نه چندان تنگ است. البته نباید لباس‌های خیلی گشاد هم پوشید. لباس باید کاملا به سایز باشد تا اندام را زیبا و صاف جلوه دهد. پوشیدن لباس‌های آستین بلند یا آستین سه ربع، بهتر از آستین حلقه‌ای یا بندی است.

در مورد کفش‌ها هم بهتر است بعد از ۵۰ سالگی از پوشیدن کفش‌های پاشنه دار بلند خودداری شود و به جای آن از کفش‌های زنانه و راحت که حداکثر ۳ تا ۵ سانتی متر پاشنه دارند، استفاده شود. نکته قابل توجه اینکه پاشنه این کفش‌ها باید محکم و باثبات باشد و به هیچ عنوان از پاشنه‌های نازک استفاده نشود.

خیلی از سالمندان به قاب عینک خود توجهی ندارند. این در حالی است که انتخاب فریم عینکی که متناسب با چهره و رنگ پوست باشد می‌تواند فرد را ۱۰ سال جوان‌تر نشان دهد.

اگر معمولا از کیف دستی استفاده می‌کنید، سعی کنید بعد از ۵۰ سالگی از انتخاب کیف‌های بزرگ خودداری کنید. کیف‌های کوچک‌تر برای سن شما متناسب ترند.

در ضمن هرچه کیف بزرگ‌تر باشد، داخل آن با انواع وسایل که شاید ضروری نباشند به مرور پر می‌شود و همین موضوع سبب سنگینی کیف می‌شود و این می‌تواند به مفاصل شما صدمه برساند.

هیچ اشکالی ندارد که دامن بپوشید. اما مراقب باشید که دامن تان مانند دختران کم سن و سال خیلی کوتاه نباشد.

وقتی سن تان بالا می‌رود فرم بدن شما تغییر می‌کند و دیگر مانند ۲۰ سالگی تان به نظر نمی‌رسید. پس از سوتین مناسبی استفاده کنید تا فرم و زیبایی بدن شما به هم نریزد.

به عنوان گردنبند می‌توانید از مروارید استفاده کنید. مروارید همیشه کلاسیک و زیباست.   منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و پوشاک شیک پوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۷۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره واگذاری سرخابی‌ها به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی خلیج فارس توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش مشرق، امیر رضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره اینکه مزایده رسمی انتقال مالکیت سرخابی‌ها صورت گرفت و آبی پوشان به پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و سرخپوشان به کنسرسیوم ۶ بانک انتقال یافت، اظهار کرد: من ۲ سال پیش گفتم که بهترین کار این است که این ۲ باشگاه به موسسات و نهادهایی که بودجه از دولت تهیه نمی‌کنند و یا بودجه شان را دولت نمی‌دهد واگذار شوند که حداقل مشکل سرخابی در ای اف سی و فیفا از بابت مشترک بودن مجامع شان حل شود. متاسفانه در این ۲ سال سازمان خصوصی سازی این اولویت را تشخیص نداد که باید سهام فروشی را اولویت قرار بدهد و یا اینکه مشکل این ۲ باشگاه را از لحاظ مجمع مشترک حل کند، اما هم زمان و هم موقعیت‌ها را تضعیف کرد.

اقدام دولت در واگذاری مالکیت سرخابی ها خوب بوده است

او افزود: به اعتقاد من دولت کار خوبی انجام داد و این کار را باید ۲ سال پیش انجام می‌گرفت. امیدوارم حالا که سهام سرخابی‌ها از سوی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری شدند، آنها بتوانند به وضعیت ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال سروسامانی بدهند و شرایطی مهیا شود که در آینده در بورس بتوانند سهام این ۲ باشگاه را به فروش برسانند. به هر حال به جز کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری وجود نداشت، چون ورزش ما توجیه اقتصادی ندارد تا کسی را قانع کند این ۲ باشگاه را خریداری کند.

مشکل مالکیت مشترک از سر فوتبال ایران باز شد

واعظ آشتیانی گفت: اینکه ما بنشینیم و تحلیل کنیم که این ۲ نهادی که ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس را خریداری کردند سود یا زیان می‌کنند، بحث‌های آینده است. مهم این است که این اتفاق افتاده و این مشکل از سر فوتبال ایران و دولتی بودن باز شد. این موضوع داشت به یک سوتعبیر سیاسی تبدیل می‌شد و عده‌ای هم موج سواری می‌کردند که چرا مجمع این ۲ باشگاه از هم تفکیک نمی‌شود. در عین حال اگر مالکیت یکی از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس واگذار می‌شد، مشکل مرتفع می‌شد چرا که بحث‌ای اف سی و فیفا این است که سهامدار مشترک این ۲ باشگاه، دولت نباشد. ما داریم کشورهایی که یک باشگاه دولتی دارند و منعی هم ندارند.‌ای اف سی و فیفا تاکید می‌کردند که این ۲ باشگاه صاحب مجمع شان دولت نباشد. البته اکنون دولت آمده و این ۲ باشگاه را از طریق فرابورس وگذار کرده و بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری کردند.

فوتبال توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری ندارد

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: امیدوارم وضعیت این ۲ باشگاه با یک مدیریت صحیح بهتر شود، هر چند که فوتبال ما گران است و هم توجیه اقتصادی در ورزش ما وجود ندارد که سرمایه گذاران بیایند و در رشته‌های مختلف ورزشی سرمایه گذاری کنند و این نیازمند این است که بسته‌های حمایتی تعریف شده در حوزه ورزش داشته باشیم که علاقمندان برای سرمایه گذاری در این حوزه ورود پیدا کنند. هر کسی که بخواهد سرمایه گذاری کند توجیه اقتصادی را در نظر می‌گیرد و اگر ببیند این سرمایه گذاری برایش آورده‌ای نمی‌تواند داشته باشد به طور حتم ورود نمی‌کند؛ لذا یکی از پاشنه آشیل‌های فوتبال ما گران بودن فوتبال کشورمان هست و فدراسیون فوتبال عامل اصلی گرانی فوتبال محسوب می‌شود و عدم توانایی اش در مهار قیمت‌ها هست. همچنین فدراسیون فوتبال با پایه گذاری موضوعی تحت عنوان سقف بودجه عامل گران کردن فوتبال در فصل گذشته بوده است. اکنون هم همین رویه می‌خواهد ادامه پیدا کند و به طور حتم شرایط سخت‌تر می‌شود.

کنسرسیوم بانک ها مشکل بنگاهداری را حل کرده است

او بیان کرد: البته ما نباید نگاهمان به این باشد که باشگاه استقلال و پرسپولیس که توسط شخصیت‌های حقوقی خریداری شدند سود می‌دهند یا نه! این مربوط می‌شود به سیاست ها، رفتلرها و رویه‌هایی که آنها می‌خواهند از خودشان بروز بدهند و نوع مدیریتی که می‌خواهند در این ۲ باشگاه داشته باشند. از سویی بعضی‌ها ادعا می‌کنند که بانک‌ها برخلاف سیاستی که وجود دارد، نباید بنگاه داری کنند و چرا آنها به کار بنگاه داری ورود کردند. بانک‌ها بنگاه داری نمی‌کنند، چون کنسرسیوم تشکیل دادند و هر کدام سهامی خریدند لذا این منافاتی با آن ندارد. اگر باشگاه پرسپولیس را یک بانک می‌خرید در آن صورت می‌توانستیم ادعا کنیم که بنگاه داری می‌کند، اما من اعتقادم این است که این کنسرسیوم در درجه اول وظیفه اجتماعی اش را انجام می‌دهد و در عین حال از جنبه‌های فرهنگی و ورزشی به این موضوع نگاه دارد. ضمن اینکه مسائل اقتصادی هم نکته حائز اهمیت هست، اما اینکه گفته شود بانک‌ها در راستای بنگاه داری هست، نمی‌شود این طور ارزیابی کرد چرا کنسرسیومی از بانک‌ها هست و این بانک‌ها هر کدام سهمی را خریدند و لذا حداقلش این است که اتفاق بزرگی را رقم زدند و امیدوارم بانک‌ها بتوانند با مدیریتی که این کنسرسیوم تدوین و تعیین می‌کنند بتوانند از مسائل اقتصادی باشگاه برآیند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله‌کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
  • قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!
  • پاشنه آشیل فاتح توپ طلا در پرسپولیس | جثه بزرگی که دردسرساز هم می شود
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو به بهانه کمک
  • آمار خوب «کنت» در فولاد/ چشم پوشی ویسی از دروازه بان اتریشی
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • قتل خانم ۸۲ ساله در آباده و سرقت طلاجات او
  • سرقت طلا و قتل شهروند آباده‌ای