Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@04:31:22 GMT

تشریح روند انتقال اجساد زائران اربعین به کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۰۸۸۹

شهریار حیدری (سخنگوی ستاد اربعین) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تحویل اجساد زائران ایرانی که در تصادفات جان باختند، گفت: کمیته امداد و نجات به طور تخصصی در این زمینه کار می‌کند و نحوه انتقال اجساد بر عهده این کمیته است. اجساد بعد از حواث و تصادفات به بیمارستان‌های عراق منتقل می‌شوند. طبق تفاهمنامه‌ای که بین وزارت بهداشت ایران و عراق بسته شده، این اجساد طی یک تشریفات رسمی تحویل مسئولان هلال احمر ایران داده خواهند شد و بعد به داخل کشور انتقال داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از تحویل اجساد به داخل کشو، آن تعدادی که قابل شناسایی هستند به خانواده‌هایشان تحویل داده می‌شوند و آن تعداد که قابل شناسایی نیستند از طریق سازمان نظام پزشکی بعد از شناسایی و بررسی به خانواده‌هایشان تحویل داده خواهند شد.

حیدری درباره این که تا کنون چند زائر به داخل کشور بازگشته‌اند گفت: تا ظهر روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۵۰ نفر به کشور بازگشته‌اند و بعد از ظهر دیروز تا پایان شب حجم ورود زائران در پیک کاری خود بود.

سخنگوی ستاد اربعین با بیان اینکه بیش از ۶۱ درصد از جمعیت در مرز مهران متمرکز است گفت: بعد از مرز مهران، شلمچه شلوغترین مرز است و چذابه نسبت به دو مرز دیگر سبک‍‌تر و روان‌تر است اما امکانات چذابه و شلمچه با مرز مهران برابری می‌کند. ما بارها تاکید کرده‌ایم زائرین سعی کنند خلوت‌ترین مسیر را برای بازگشت انتخاب کنند و گزینه سومشان مهران باشد.

حیدری افزود: در حال حاضر ما پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده‌ایم و تدارکاتی از جمله امکانات خودرویی، اسکان و تغذیه را نیز در نظر گرفته‌ایم. امیدواریم زائران تا روز جمعه به مرور و بدون عجله زمان را مدیریت کنند و به کشور برگردند.

سخنگوی ستاد اربعین در خصوص اینکه پرحجم ترین مرزها در حال حاضر کدام مرزها هستند، گفت: مهران پرتردد ترین مرز و چذابه و شلمچه نسبتا خلوت‌تر و روان‌تر هستند. همچنین در مرز شلمچه علاوه بر حمل و نقل عمومی می‌توانند از قطارها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: بنا به وضعیت جغرافیایی عموما مردمانی که در مرکز تا شرق کشور و همچنین در شمال غربی و غرب هستند از مهران عبور می‌کنند. به هر حال این مرز هم ظرفیت محدودی دارد و گاهی اوقات افراد خارج از ظرفیت مرز ورود می‌کنند، اما این از ویژگی‌های اربعین است و تمام این اتفاقات پیش‌بینی شده است ولی در عین حال انتظار داریم زائران به تاکیدات و توصیه‌های ما هم توجه کنند قطعا این توصیه‌ها برای رفاه زائران است.

سخنگوی ستاد اربعین در پایان با اشاره به مرزهای ترانزیتی گفت: در حال حاضر مرزهای ترانزیتی  و مهران و شلمچه هستند اما باز مردم ۹۰درصد مرز مهران را انتخاب کردند و باعث ایجاد گره های ترافیکی شد و همچنین ۹۰هزار نفر از وسایل حمل و نقل عمومی و شخصی استفاده کردند و از مرزها رفتند اما اینکه حدود ۹۰هزار زائر از مبدا تا مقصد برای خروج از کشور از وسایل نقلیه خود با خودرو شخصی رفتند یک کار مثبت در ایام اربعین بوده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گفتگو با ایلنا سخنگوی ستاد اربعین شهریار حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز فعالیت ستاد اربعین دستگاه‌های وابسته به وزارتخانه در سیستان و بلوچستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا حسینی اظهار  داشت: سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه شرقی حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع) طی سالیان اخیر پذیرای خیل عظیم زائران پاکستانی اربعین حسینی است که وظیفه داریم به نحو مطلوب شرایط را برای استقبال از زائران امام حسین(ع) فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: سال گذشته با تشکیل قرارگاه مرکزی اربعین در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برنامه‌ریزی برای استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران اربعین حسینی در چند نقطه کشور، اقدامات خوبی صورت گرفت که در سال جاری تقویت خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در فرصت محدود باقیمانده، دستگاه‌های تابعه وزارتخانه باید در قالب ستاد اربعین فعالیت خود را آغاز و نسبت به اتخاذ شرایط مطلوب برای میزبانی هرچه بهتر از زائران پاکستانی ابا عبدالله الحسین(ع) اقدام کنند.

حسینی گفت: نشر و گسترش معارف امام حسین(ع) در سراسر گیتی وظیفه تک تک محبین و علاقمندان به مکتب اهل بیت علیهم السلام است که میزبانی شایسته از زوار ابا عبدالله و تسهیل شرایط برای زیارت از جمله راه‌های گسترش معرفت حسینی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال