Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احمد مقدسی رئیس هیات مدیره انجمن گاوداران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص افزایش قیمت لبنیات در بازار اظهار کرد: هزینه بسته‌بندی و مواد مورد نیاز کارخانه‌ها 3 تا 4 برابر شده است. افزایش قیمت لبنیات غیرقانونی نبوده و کاملا طبیعی است. همان‌طور که هزینه‌های ما هر روز 2 تا 3 برابر می‌شود قیمت بقیه محصولات هم بالا می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  دولت نمی‌تواند برای همه محصولات قیمت مصوب بدهد آن هم در شراطی که کنترلی بر افزایش قیمت مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات و قیمت تمام شده محصولات ندارد. افزایش قیمت‌ها در هیچ زمینه‌ای قانونی نبوده اما در شرایط فعلی این افزایش‌ها طبیعی است.

رئیس هیات مدیره انجمن گاوداران کشور در ادامه تصریح کرد: کشور در وضعیتی است که قیمت‌ها هر روز افزایش می‌یابد، با این وضع تولیدکننده نمی‌تواند به تولید ادامه دهد و در تامین مواد اولیه تولید هم به مشکل برمی‌خورد لذا این افزایش قیمت‌ها غیرقانونی نیست.

وی در رابطه با مشکل ترخیص بار برای تولیدکنندگان اذعان داشت: در حال حاضر تولیدکنندگان و دامداران هم با مشکل ترخیص خوراک دام و حمل آن مواجه شده‌اند و کامیون‌داران بار را از بندر حمل نمی‌کنند در حالی که کرایه بار 95 تومانی را 200تومان حساب می‌کنند و وزارت راه گفته باقی مبلغ را با صاحب بار پشت بارنامه حساب کنید. با این شرایط اوضاع تولید روزبه‌زور بدتر خواهد شد.

مقدسی در ادامه گفت: نه تنها شرکت پشتیبانی امور دام بلکه شرکت‌های خصوصی هم این امضای پشت بارنامه‌ای را نمی‌توانند اجرا کنند. گاوداری‌ها با مشکل تامین نهاده مواجه هستند اما نمی‌توانیم هر ماشین 2 میلیون تومان هزینه حمل بار بدهیم و تولید با این وضع نابود می‌شود.

رئیس هیات مدیره انجمن گاوداران کشور گفت: دولت نه توان جلوگیری از افزایش قیمت‌ها را دارد و نه می‌تواند به تولیدکنندگان کمک کند اما اگر قیمت محصول تولیدی افزایش یابد همه تولیدکننده و کارخانه‌دار را مقصر می‌دانند.

مقدسی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت لبنیات طبیعی بوده و در راستای افزایش محصولات دیگر است، تشریح کرد: اگر قیمت لبنیات غیرقانونی گران شده به خاطر افزایش غیرقانونی و غیر منصفانه مواد اولیه و نهاده‌های دامی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت خوراک دولت لبنیات نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد