Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: محرومیت‌زدایی از بلوچستان در گروی توسعه فکری و فرهنگی است. ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ استانها سیستان و بلوچستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار؛ محمودرضا میر در پنجمین همایش بین‌المللی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل‌سنت که با حضور شخصیت‌های برجسته داخلی و خارجی اهل‌سنت در چابهار در حال برگزاری است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان مأموریت ویژه‌ای در این استان دارد، معتقدیم توسعه و محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان در گروی توسعه فکری و فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای مأموریت دانشگاه آزاد مراکز آموزشی دانشگاه در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان و به‌ویژه نقاط محروم بلوچستان هم‌چون میرجاوه، کنارک و دلگان توسعه پیدا کرده و تأسیس شده است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان تصریح کرد: یکی‌از اهداف اصلی ما برای توسعه فکری و فرهنگی، برگزاری همایش‌هایی با محوریت اهل‌سنت است؛ برهمین مبنا امسال برای پنجمین سال پیاپی همایش بین‌المللی قیام تاریخی عاشور از دیدگاه اهل‌سنت را برای اولین بار به‌صورت بین‌المللی برگزار کردیم و از حدود 6 ماه پیش مقدمات همایش را آماده کردیم.

وی با تشکر از حضور مهمانان بین‌المللی کشورهای پاکستان و عمان در این همایش تأکید کرد: مهمان ویژه این مراسم مولانا شیخ هیثم بن داد کریم بن شمبیه البلوشی از متفکران و نخبگان فقه اهل‌سنت کشور عمان هستند. حضور چنین مهمانی نشان از جایگاه ویژه قیام عاشورا نزد اهل‌سنت است.

میر گفت: تا پایان سال همایش استانی وحدت نیز به‌میزبانی و حمایت دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان با حضور شخصیت‌های برجسته اهل‌سنت برگزار خواهد شد که در سال‌های آینده به‌سمت ملی و بین‌المللی شدن هم‌چون این همایش پیش خواهد رفت.

شایان ذکر است، پنجمین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل‌سنت به‌صورت بین‌المللی در سالن اجلاس‌های بین‌المللی منطقه آزاد چابهار با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، نماینده ولی فقیه در استان، نماینده سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری و علما و متفکران ملی و بین‌المللی اهل‌سنت درحال برگزاری است.

انتهای پیام/ن

 

R7843/P1361/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان