Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  رامین اسمی  ‌اولین مزیت حضور محصولات کشاورزی در بورس را شفافیت و کشف قیمت واقعی محصولات عنوان کرد و گفت: ابزارهای معاملاتی مختلف بورس کالا مزیت‌های بسیاری برای فعالان این عرصه دارد که در این بین می‌توان به مزیت شفاف سازی قیمت‌ها اشاره کرد. در حال حاضر یکی از عمده مشکلات عرضه زعفران به عنوان کالای گران قیمت محصولات کشاورزی،‌ عدم ثبات در تعیین قیمت محصول بود به نحوی که تولیدکنندگان و صادرگنندگان در تعیین قیمت اتفاق نظر نداشتند که خوشبختانه عرضه زعفران در بورس کالا باعث کشف قیمت حقیقی این محصول شد و کشاورزان و صادرکنندگان استقبال خوبی از آن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یکی از مزیت‌های گواهی سپرده زعفران را اطمینان خریدار از سلامت زعفران عنوان کرد و گفت: زعفران قبل از قرارگیری در تابلوی بورس، از لحاظ کیفی در آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد تا استانداردهای لازم را برای عرضه داشته باشد. این امر کمک بسیاری در ارتقای برند زعفران ایرانی خواهد داشت. همچنین با توجه به اینکه زعفران یک کالای گران قیمت است، قابلیت نگهداری در انبارهای پذیرش شده در بورس کالا را دارد.

مسئول امور زعفران سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، بورس را عاملی برای کوتاه شدن دست واسطه گران دانست و گفت: زعفران به عنوان یک کالای استراتژیک نیار به بازار شفاف دارد چراکه واسطه گران باعث شده‌اند این محصول کمتر از قیمت واقعی خریداری شود، ضمن آنکه بورس می‌تواند با افزایش فعالان اقتصادی در این بخش، قیمت زعفران را واقعی کند.

اسمی معتقد است کشوری که نزدیک به 90 درصد یک محصول را تولید می‌کند باید تعیین کننده قیمت در جهان باشد.

وی در ادامه ‌افزود: ایران باید به عنوان بزرگترین تولیدکننده زعفران، مرجع تعیین قیمت در عرصه جهانی باشد و این امر تنها با بورس کالا امکان پذیر است.

وی عنوان کرد: یکی از زیرساخت‌هایی که می‌تواند تعیین کننده قیمت زعفران در دنیا باشد،‌ بورس کالا است.

مسئول امور زعفران سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، ادامه داد: ‌به دنبال این هستم که پس از راه اندازی بورس ملی زعفران، ‌بورس بین المللی زعفران را نیز راه‌اندازی کنیم تا از این طریق ایران مرجعی برای تعیین قیمت زعفران باشد.

وی در خصوص بازار آتی زعفران گفت: یکی از مزایای راه اندازی قرارداد آتی زعفران پیش بینی پذیر کردن بازار است تا به این وسیله نگرانی تولیدکنندگان کاهش پیدا کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زعفران ایران بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید پژوپارس اعلام شد+ جدول

با دریافت مجوز، قیمت جدید پژوپارس ۴۴۵ میلیون و ۷۴۲ هزارو ۳۰۰ تومان تعیین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس آخرین بخشنامه اعلامی شرکت ایران خودرو، قیمت جدید خودرو پژو پارس با موتور XU7P ویژه فروردین و اردیبهشت 1403 اطلاع رسانی شد.

قیمت اسفندماه 1402 این محصول 294 میلیون و 133 هزار تومان بود که با دریافت مجوز قیمت جدید این خودرو445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف کالا‌های متروکه باقی‌مانده در بنادر استان بوشهر
  • ۴ درصد باقیمانده کالا‌های متروکه در بنادر بوشهر تعیین تکلیف می‌شوند
  • راه‌اندازی سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا در شرکت نفت فلات قاره
  • قیمت جدید پژو پارس اعلام شد+ سند
  • قیمت جدید پژو پارس تعیین شد
  • بخشنامه ایران خودرو درباره قیمت جدید پژوپارس
  • قیمت جدید پژوپارس اعلام شد+ جدول
  • قیمت‌ لاستیک بر اساس وزن تعیین نمی‌شود
  • با ارز ۲۸۵۰۰ چه می‌کنید؟ /فقط خودمان بودیم! / ایران؛ بازدارندگی منطقی
  • ساختمان قرن هفدهمی بورس دانمارک در آتش سوخت/ تلاش برای نجات نوتردام کپنهاگ (فیلم)