Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت سرازیر شدن فاضلاب به دریا در بندرعباس،گفت: بارها اعلام کردیم که فکر اساسی برای کنترل آلودگی فاضلاب در بندرعباس در دستور کار قرار بگیرد زیرا پساب فاضلاب نه تنها دریا را آلوده می‌کند بلکه تاثیرات منفی نیز بر اکوسیستم ، محیط زیست و سلامت مردم در بندر عباس می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش آلودگی دریا با عدم ساماندهی فاضلاب در بندر عباس

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدم ساماندهی فاضلاب برای جلوگیری از ورود پساب فاضلاب به دریا ، متاسفانه موجب شده است که ضریب آلودگی محیطی زیستی در بندرعباس نیز با افزایش روبرو شود بنابراین جا دارد پس از گذشت 8الی 9 سال از این معضل زیست محیطی، بالاخره این روند برای حفظ سلامت مردم و محیط زیست متوقف شود .

مرادی افزود: وزیر نیرو قول داده است که با تدابیری ویژه معضل فاضلاب در بندرعباس را برطرف کند اما متاسفانه هنوز این روند تغییری نکرده است واین در حالی است که پس از مدت‌های مدید هنوز اتفاقی مثبتی برای جلوگیری از ورود پساب فاضلاب به دریا صورت نگرفته است.

ساماندهی فاضلاب در بندرعباس نیازمند حمایت ویژه از بخش خصوصی

وی بابیان اینکه ورود 700 لیتر در ثانیه پساب فاضلاب به دریا متوقف شود ادامه داد: برای ساماندهی فاضلاب دربندرعباس،بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده است اما تضمینی برای حمایت از سرمایه گذار برای ساماندهی فاضلاب در بندرعباس وجود ندارد واز همین رو فاضلاب در شرایط فعلی هزینه‌های سرسام آوری را برای ما بوجودآورده است.

بوی تعفن فاضلاب ، شهروندان بندر عباسی را نگران کرده است

عضو کمسیون انرژی مجلس بابیان اینکه بوی تعفن فاضلاب ،شهروندان بندر عباسی را نگران کرده است یادآورشد: ورود پساب فاضلاب به دریا می بایست هرچه سریعتر متوقف شود زیرا مردم از آلودگی ناشی از پساب فاضلاب بسیارآزرده خاطر هستند .

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 

سردار علی اکبرجاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: در راستای مقابله جدی و بی امان با قاچاقچیان سوخت و به منظور جلو گیری از هدر رفت سرمایه ملی، روز گذشته طرح ضربتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت بصورت هم زمان در مناطق خانسرخ، سورو، نخل ناخدا وروستای دهنو از توابع بندرعباس اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی و گشت زنی‌های هدفمند اجرا شد جمعا ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق، مقادیری مشروبات الکلی، ۴۲۳ حفت کفش و یکدستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی استان با بیان اینکه دراین طرح تعداد ۵ دستگاه خودرو شوتی فعال در قاچاق سوخت و ۱۰ فروند تشتک فایبر کلاس قایق موتوری نیز توقیف شدند، گفت: در این رابطه تعداد ۱۳۷ نفر اتباء بیگانه غیر مجاز و فاقد مجوز اقامت که برخی از آنها در تهیه و قاچاق سوخت فعالیت داشتند نیز شناسایی و دستگیر شدند که هماهنگی‌های لازم جهت طرد آنان انجام شده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با تأکید بر استمرار طرح‌های عملیاتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق و قاطعیت پلیس در اجرای این طرح‌ها، از عموم مردم قدر شناساس استان خواست در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه دپوو یا قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است