Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران با انتقاد از عدم انجام تعهدات پرداخت مابه‌التفاوت نرخ تکلیفی و قیمت تمام شده برق، گفت: اینها باعث شده تا نرخ تمام شده برق ۱۵۰ تومان برای هر کیلو وات ساعت شود در حالیکه فروش هرکیلو وات ساعت حدود ۹۰۲ ریال است.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، حاجی‌رضا تیموری در رزمایش مولدهای برق اضطراری با بیان اینکه این شرکت ۳۴۸ میلیارد تومان از بابت برق فروخته شده از برخی ارگان‌ها و سازمان‌ها طلبکار است، گفت: باید توجه ویژه‌ای به تعهدات پرداخت مابه‌التفاوت نرخ تکلیفی و قیمت تمام شده برق شود چرا که قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت برق ۱۵۰ تومان و فروش آن حدود ۹۰ تومان است بنابراین این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی برای شرکت‌های توزیع برق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه صنعت برق یکی از حیاتی‌ترین صنایع کشور محسوب می‌شود، ادامه داد: بدون شک نقش انرژی در زندگی روزمره به مثابه اکسیژن برای ادامه حیات انسان است و بقا و پایداری شبکه‌های برق، استمرار و برقراری انرژی الکتریکی برای مصارف مختلف جامعه از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

تیموری ادامه داد: قطع برق امروزه به عنوان یک آماج با اهمیت از سوی گروه‌های تروریستی و دشمنان برای از کار انداختن جوامع استفاده می‌شود لذا شناسایی تهدیدات و اتخاذ راهکارهای مناسب در برخورد با آنها موضوعی بسیار جدی و ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران خاطرنشان کرد: برگزاری رزمایش‌هایی که باعث می‌شود آمادگی ما برای مدیریت بحران در مواقع قطع برق افزایش یابد می‌تواند موجب ارتقاء سطح دانش و شناسایی تهدیدها و افزایش آمادگی صنعت برق مؤثر باشد.

وی عامل بالا بودن مصرف انرژی را شامل تکنولوژی نامناسب، وجود الگوی مصرف نادرست، فرهنگ نامناسب مصرف انرژی و ارزان بودن قیمت انرژی دانست و گفت: وجود فرهنگ نامناسب مصرف انرژی از جمله چالش‌های توسعه مناسب انرژی برق در استان تهران است.

وی گفت: عدم همراهی مناسب مشترکان دیماندی در استفاده از مولدهای اضطراری و همچنین وجود ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم خطوط انتقال، توزیع و فوق توزیع، پدیده سرقت تجهیزات شبکه و سرقت انرژی را به همراه داشته است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید برق مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد