Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@09:39:58 GMT

600 کلاس خشت و گلی در سال تحصیلی جاری برچیده می شود

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۴۵۰۰

600 کلاس خشت و گلی در سال تحصیلی جاری برچیده می شود

اصفهان - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت : تلاش می کنیم که 600 کلاس خشت و گلی باقی مانده در کشور تا پایان سال تحصیلی جاری برچیده و تبدیل به کلاس های مقاوم برای تعلیم و تربیت دانش آموزان شود.

سید محمد بطحایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در گلپایگان افزود : در 6 ماه نخست امسال حدود 350 کلاس خشت و گلی در کشور تبدیل وضعیت یا تخریب و بازسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به اینکه خیران در نیمه نخست امسال حدود چهار هزار کلاس درس را در اختیار آموزش و پرورش قرار دادند، اظهار داشت : پیش بینی می شود تا پایان سال تحصیلی جاری یکهزار و 200 کلاس درس دیگر نیز توسط خیران ساخته و تحویل داده شود.
بطحایی با بیان اینکه با وجود فشارهای اقتصادی موجود، خیران همچنان در مدرسه سازی مشارکت خوبی دارند، گفت : امسال از معدود سال هایی است که دولت همه تعهدات خود برای تامین 50 درصد سهم مشارکت در طرح های خیرساز آموزش و پرورش را به میزان پنج هزار میلیارد ریال تخصیص داد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به سئوالی درباره مافیای کنکور در کشور توضیح داد : یکی از بزرگترین مافیاها که مانع هدایت اهداف آموزش و پرورش می شود، عادت به روش های گذشته و مقاومت در برابر تغییر روش هاست.
بطحایی ادامه داد : هرچند شرکت های مختلفی نیز هستند که به دلیل منافع اقتصادی خود مصرانه این جریان را تقویت می کنند.
وی گردش مالی این موسسه ها و هزینه هایی که برای برگزاری کلاس ها، آزمون ها و کتاب های کمک آموزشی می شود را حدود 40 تا 400 هزار میلیارد ریال تخمین زد و گفت : اگر این منابع به جای کارهای بیهوده در راه اصلی هزینه شود، تاثیر ماندگارتری در اصلاح جامعه و رفتارها و تقویت مهارت های زندگی به جا می گذارد.
بطحایی افزود : کلاس ها و آزمون های متعددی که علاوه بر مطالب و درس های مدرسه به دانش آموزان تحمیل می شود باعث وارد شدن فشارهای عصبی و روانی خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سفر خود به گلپایگان گفت : در این سفر عملیات اجرایی پنج طرح آموزشی، اداری و رفاهی آغاز شد و در جلسه ای با حضور خیران مدرسه ساز شرکت کردم.
به گزارش ایرنا وزیر آموزش و پرورش روز پنجشنبه به منظور بازدید از روند اجرای طرح های عمرانی، فرهنگی و آموزشی و آغاز احداث چند طرح به گلپایگان در غرب استان اصفهان سفر کرد.
در این سفر عملیات احداث پنج طرح آموزشی با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال آغاز شد.
این طرح ها شامل احداث مدرسه ۱۵ کلاسه مصطفی حبیب اللهی ، سالن اجتماعات چند منظوره هنرستان شهید بهشتی ، مدرسه ۱۸ کلاسه اشرفی اصفهانی ، مدرسه ۱۲ کلاسه مسکن مهر ، تکمیل ساختمان شماره ۲ آموزش و پرورش و بازسازی مرکز آموزشی رفاهی شماره ۲ فرهنگیان گلپایگان است.
وزیر آموزش و پرورش همچنین با رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب دیدار کرد.
آیت الله محمد محمدی گلپایگانی در این دیدار وظائف وزارت آموزش و پرورش را خطیر دانست و گفت : این وزارتخانه بودجه های بیشتری نیاز دارد.
وی تاکید کرد : وزیرانی که بدون سابقه کار درآموزش و پرورش در راس این وزارت به کار گمارده می شوند ، موفق نیستند.
3011/7150

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي وزير آموزش و پرورش فضاهاي آموزشي گلپايگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد