Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:18:04 GMT

روسیه، هند و ایران در راه ایجاد جایگزین کانال سوئز

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۶۸۰۹

روسیه، هند و ایران در راه ایجاد جایگزین کانال سوئز

اسپوتنیک: رسانه‌ها گزارش می‌دهند که بزودی جلسه‌ای برای بحث در باره ساخت راه گذر جدید حمل و نقل که جایگزین کانال سوئز باشد تشکیل شود. ایگور شاتروف دانشمند علوم سیاسی در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک اینگونه پروژه‌ها را حکم زمان نامید.

به گزارش کانال تلویزیونی پرس تی وی ایران، روسیه، هند و ایران در ماه نوامبر در نشستی برای بحث در مورد راه اندازی راه آهن بین المللی شمال-جنوب شرکت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشاره شده است که مسیری با طول ۷.۲ هزار کیلومتر، جایگزین ارزان‌تر و کوتاه‌تر برای کانال سوئز خواهد بود. پروژه جدید شامل راه آهن و حمل و نقل آبی خواهد بود. کالا از هند به بندرعباس در ساحل خلیج فارس ارسال شده و سپس به بندر انزلی در ساحل دریای خزر منتقل خواهد شد و از آنجا از طریق دریا به آستاراخان رسانده شده، و سپس توسط راه ریلی به اروپا تحویل داده خواهد شد.

فرض بر این است که این راهگذر حمل و نقل، هزینه و زمان حمل و نقل کالا را ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش دهد. برای مثال، اگر این راه با کانال سوئز مقایسه شود، زمانی که برای حمل کالا‌ها از مومبای هند به مسکو از طریق راه گذر جدید لازم باشد، ۲۰ روز کمتر خواهد بود. حجم سالانه حمل و نقل در مسیر جدید حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون تن تخمین زده می‌شود.

پیشتر سورش پرابو وزیر بازرگانی و صنعت هند گفت که کشورش می‌خواهد هر چه زودتر از این راه گذر استفاده کند. تحویلات آزمایشی از طریق مسیر جدید در سال ۲۰۱۴ صورت گرفته است.
ایگور شاتروف تحلیلگر سیاسی، معاون موسسه ملی توسعه ایدئولوژی مدرن تحلیلگر سیاسی خاطر نشان کرد که هند می‌تواند در پر کردن راهرو‌های جدید حمل و نقل نقش مهمی در پر کردن راه گذر جدید حمل و نقل بازی کند.

ایگور شاتروف به رادیو اسپوتنیک گفت:"چنین پروژه‌هایی در حال حاضر جوابگوی دستور زمان هستند- بسیاری از کشور‌ها به دنبال مسیر‌های جدید برای حمل و نقل کالا خود هستند. حمل کالا‌های هند از طریق ایران و روسیه به اروپا به طور قابل توجهی مسیر را کوتاه می‌کند، قرار است که از این مسیر تا سالانه‌ای ۳۰ میلیون تن کالا‌ها تحویل داده شود. این حجم بسیار قابل توجهی است که به کشور‌های ترانزیت اجازه می‌دهد که پول کسب کنند و هزینه‌های هند را کاهش دهند، که به طور فعال به بازار‌های جهانی پا می‌گذارد.

ایگور شاتروف در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک ادامه داد:

به نظر من، در این مورد مشارکت روسیه و هند در سازمان همکاری شانگ‌های، که ایران در آن کشور ناظر است، به تشدید روند مذاکرات کمک کرد. این محل خوبی برای مذاکرات و بحث‌ها در مورد مسائل امنیتی و همکاری‌های اقتصادی است. همه از اجرای چنین پروژه‌هایی نفع می‌برند. اما مخالفان سیاسی این پروژه نیز وجود دارند. از آنجا که ایران در این طرح به طور فعال مشغول به کار است، من فکر می‌کنم که ایالات متحده به هند فشار وارد خواهد آورد تا از این پروژه دست بر دارد. اما شاهد هستیم که هند سیاست خارجی چند جانبه و متنوع را دنبال می‌کند و احتمالا با چنین فشاری با موفقیت مقابله خواهد کرد.

به نظر این صاحبنظر روس، تمایل طرف هند به اجرای این پروژه در اسرع وقت کاملا واقعگرایانه است. ایگور شاتروف در پایان اظهار داشت: "شاید این پروژه در سال آینده آغاز بکار کند، زیرا برای اجرای آن لازم است تنها فرایند‌های لجستیک هماهنگ شوند. عملا نیازی به ساخت چیز جدیدی نداریم، بنادر وجود دارند و راه آهن و جاده‌ها کار می‌کنند؛ و اگر نیاز به افزایش حجم بوجود بیاید، در حین کار اجرایی شده و در پروژه سرمایه‌گذاری‌های اضافه خواهد شد. راه اندازی این پروژه در سال ۲۰۱۹ واقعی به نظر می‌رسد و تحویل‌های آزمایشی قبلا انجام شده و اکنون تنها اراده سیاسی ضرورت دارد. فقط لازم است که سیاستمداران دست یکدیگر را بفشارند تا کار آغاز شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: روسیه هند ایران حمل کالا ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بارش برف سنگین در روسیه (فیلم)
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  •  اتوبان شهید خرازی مسدود شد | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند