Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر شیرازی متخصص گوش حلق وبینی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره لوزه سوم یا ادنوئید اظهار کرد: اصولا دو نوع لوزه داریم: یکی لوزه های اصلی که در دو طرف انتهای حلق قرار دارد و به راحتی قابل دیدن هستند و دیگر لوزه سوم یا ادنوئید است که به طور عادی دیده نمی شوند، لوزه سوم بافتی لنفاوی در قسمت بالای حلق و پشت حفره های بینی و وظیفه آن دفاع در برابر عفونت هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره علائم اولیه لوزه سوم گفت: این اختلال بیشتر در کودکان اتفاق می افتاد و اولین تغییر، اختلال در خواب به علت انسداد راه بینی و کمبود اکسیژن است که موجب خرخر شبانه و آبریزش دهان کودکان می شود.

متخصص گوش حلق و بینی بیان کرد: از علائم بزرگی لوزه سوم که بسیار نیز مهم است می توان، انسداد راه های تنفسی، عفونت های مکرر گوش و سینوس ها، کاهش شنوایی و تغییر در ظاهر کودک مانند جلو آمدن فک و دهان باز دانست که والدین با مشاهده این علائم در کودک خود باید به پزشک مراجعه کنند.

شیرازی درباره درمان لوزه سوم گفت: در صورت تشخیص صحیح و زود هنگام لوزه سوم با دارو به طور قطعی درمان می شود، اما اگر لوزه سوم آنقدر بزرگ و حاد شده باشد که راه تنفسی کودک را ببندد باید جراحی انجام شود، البته اگر لوزه سوم حاد نباشد به مرور زمان از 9 سالگی شروع به کوچک شدن و در 13-14 سالگی به صورت خود به خود از بین می رود.

وی تاکید کرد: کودکانی که لوزه سوم دارند بیشتر مستعد بیمارهای عفونی هستند پس والدین بیشتر در بهداست کودکان خود دقت کنند.

انتهای پیام/

خطرات لوزه سوم برای کودک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟