Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: علی مرادی در کنگره فدراسیون جهانی وزنه برداری نسبت به تصمیم IWF مبنی بر نپذیرفتن اسامی ۷۹ ورزشکار از جمله سه وزنه بردار ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان انتقاد کرد.
به گزارش خرداد و به نقل از insidethegames، در کنگره فدراسیون جهانی وزنه برداری که در عشق آباد ترکمنستان برگزارشد، روسای فدراسیون های ایران و فیلیپین از جمله افرادی بودند که خواستار تغییر در سیستم مدیریت و نظارت آنتی دوپینگ شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه ۷۹ ورزشکار از ۲۷ کشور به دلیل پر نکردن دوره سه ماهه قرار گرفتن در حوضچه آنتی دوپینگ، نتوانستند در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۸ شرکت کنند.
البته فدراسیون جهانی به طور مکرر به ورزشکاران و فدراسیون های ملی هشدار داده بود که  اطلاعات خود را در سیستم ADAMS (سیستم مدیریت  و نظارت آنتی دوپینگ) که توسط آژانس جهانی ضد دوپینگ اداره می شود، به روز کنند. با وجود هشدارهایی که در سایت فدراسیون جهانی وزنه برداری در ماه های جون و سپتامبر داده شده بود و همچنین یادآوری های ماهانه  بازهم بسیاری از ورزشکاران نتوانسته بودند اطلاعات خود را به روز کنند از این رو نمی توانند در مسابقات جهانی شرکت کنند.
علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری ایران اولین کسی بود که از ADAMS انتقاد کرد و معتقد بود ورزشکارانی که سابقه خوبی در وادا  و نادوی کشور خود دارند، باید بیشتر از زمان تعیین شده به آنها مهلت داده شود.
او  گفت: این منصفانه نیست ورزشکاری که همیشه با وادا و نادو همکاری داشته محروم شود. همانطور که می دانید بیش از ۷۰ ورزشکار از شرکت در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۷ محروم شده اند و این تعداد زیادی است. کاهش تعداد شرکت کنندگان راه حل نیست.
پاتریک شاماش رییس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون جهانی وزنه برداری نیز گفت: از این پیشنهاد سپاسگزارم. نقش کنگره ارائه پیشنهادت است  و ما پیشنهادات  را مورد مطالعه قرار می‌دهیم.
دو ورزشکار از فیلیپین هم نمی توانند در مسابقات جهانی شرکت کنند از این رو رییس فدراسیون فیلیپین نیزگفت: من از کمیته ضد دوپینگ فدراسیون جهانی قدردانی می کنم اما هنوز برای آن ۷۹ نفر که نمی توانند در مسابقات جهانی شرکت کنم، نگران هستم شاید نیمی از آنها بی گناه باشند.
لیلا ساگی مشاور حقوقی فدراسیون جهانی وزنه برداری نیز گفت: می پذیرم ADAMS کامل نیست اما تلاش کمیته ضد دوپینگ فدراسیون جهانی برای کمک به ورزشکاران است.  ۶۰۰ ورزشکار برای حضور در مسابقات جهانی واجد شرایط هستند و به تعهداتشان پایبند بوده اند اما ۷۹ نفر نه و اینکه این ۷۹ نفر را را قبول کنیم، ناعادلانه است زیرا غفلت چیزی نیست که بتوانیم آن را بپذیریم.
ما باید به ورزشکاران کمک کنیم و به آنها چیزهایی را که باید بدانند تا بتوانند واجد شرایط باشند را بگوییم تا از این قبیل مشکلات پرهیز کنند.
 به گزارش ایسنا، به دلیل اینکه نام سه وزنه بردار ایران (علیرضا سلیمانی، محمد زارعی و همایون تیموری) از سوی فدراسیون جهانی وزنه برداری پذیرفته نشد، تیم ایران با ترکیب ناقص در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ شرکت می کند. دلیل پذیرفته نشدن این سه وزنه بردار پر نشدن دوره سه ماهه قرار گرفتن آنها در حوضچه آنتی دوپینگ فدراسیون جهانی اعلام شده است. برچسب ها: علی مرادی ، وزنه‌برداری ، فدراسیون جهانی

منبع: خرداد

کلیدواژه: علی مرادی وزنه برداری فدراسیون جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند

قهرمان سابق المپیک گفت: یش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین رضازاده درباره حضور وزنه‌برداری با دو سهمیه در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: رضا دهدار در حرکت یک‌ضرب جام جهانی تایلند عالی کار کرد و با توجه به اینکه وزنه‌بردار دوضرب زنی است، فکر می‌کردیم سهمیه را بگیرد، اما حیف شد. در حال حاضر نفر یازدهم رنکینگ المپیک است و امیدواریم بتواند جایگزین شود هر چند که سخت است. در حال حاضر دو سهمیه در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین داریم.

پیش‌بینی مدال المپیک سخت است

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود وزنه‌برداری شانس زیادی برای گرفتن مدال المپیک ندارد و فکر نمی‌کند این صحبت‌ها ممکن است در روحیه دو وزنه‌بردار ایران تاثیر بگذارد؟ افزود: پیش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

رضازاده تصریح کرد: در المپیک مدال گرفتن سخت است چون رقابت میلی‌متری است و همه کشورها و ورزشکاران آماده می‌آیند و جای برترین‌ها است بنابراین باید همه ورزشکاران حمایت شوند تا بتوانند در المپیک بهترین نتیجه را بگیرند و دل مردم را شاد کنند. در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین نیز رقابت سخت و نزدیک است. ورزشکاران ما شبانه روزی تمرین می‌کنند تا بتوانند وزنه‌های خوبی بزنند و مدال خوش رنگی بگیرند.

جوادی و داودی المپیکی فکر کنند

قهرمان سابق المپیک در مورد مهمترین نیاز جوادی و داودی در فاصله حدود سه ماه باقی‌مانده تا المپیک گفت: باید حمایت شوند و به آنها روحیه داده شود. کادرفنی و خود ورزشکاران باید مراقب باشند که آسیب نبینند و طبق برنامه تمرینی پیش بروند تا علاوه بر حفظ رکوردهای قبلی، ارتقای رکورد هم داشته باشند. المپیک بالاترین رویداد ورزشی جهان است از این رو ورزشکاران ما باید المپیکی فکر کنند و المپیکی تمرین کنند تا بتوانند در پاریس بدرخشند.

چالش ادامه‌دار فدراسیون بخاطر قرارداد اجاره سالن

رضازاده در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش این روزهای فدراسیون وزنه برداری چه چیزی است؟ تاکید کرد: مهمترین مشکل، قرارداد اجاره سالن وزنه برداری است و حساب فدراسیون را بسته‌اند. امیدوارم با کمک دوستان رفع شود. همه آمده‌اند که به وزنه‌برداری کمک کنند، سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی نیز همه تلاششان را می‌کنند. امیدوارم چند اسپانسر خوب از وزنه‌برداری حمایت کنند چون بعد از کشتی پرافتخارترین رشته است.

طلای پاریس برای تالاخادزه است؟

او در مورد اینکه پیش‌بینی می‌کند طلای فوق سنگین المپیک پاریس باز هم به وزنه بردار مطرح گرجستان برسد یا خیر؟ تصریح کرد: فکر می‌کنم آخرین سال مسابقات تالاخادزه باشد چون سن او بالا رفته است. نمی‌توان پیش‌بینی نتیجه داشت. تالاخادزه روی کاغذ رکورد یک ضرب خوبی دارد با این حال حریفانی دارد که به او نزدیک شده‌اند. مردم عزیز دعا کنند کاروان ایران در المپیک پاریس موفق باشد.

منبع: ایسنا

کد خبر 750590

دیگر خبرها

  • استان مرکزی میزبان وزنه برداران جانباز و توان یاب؛ اسامی اردونشینان
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • حضور سه ورزشکار و یک مربی از چهارمحال و بختیاری در ترکیب تیم ملی جوجیتسو