Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@06:20:39 GMT

حرکات کششی برای سلامت بدن مفید است

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۸۹۱۸

به گزارش فارس، برای انجام تمرین‌های‌ کششی لازم نیست که شما یک ورزشکار یا متخصص باشگاه ورزشی باشید بلکه این تمرین شکل ساده‌ای از ورزش است که شما می‌توانید در تمام طول روز آن را انجام دهید تا تضمین شود ماهیچه‌های شما در وضعیت سالمی هستند.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، البته کشش به عنوان بخشی برای گرم کردن قبل از ورزش شناخته شده، این در حالی است که کارشناسان اعلام کردند؛ نباید ورزش را با کشش شروع کرد زیرا ماهیچه‌ها به اندازه کافی گرم نشده و خطر آسیب به آنها افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عوض برای گرم کردن قبل از ورزش انجام دادن فعالیت‌های فیزیکی سبک از جمله آهسته دویدن یا حرکت به بالا و پایین پله‌ها را توصیه می‌کنند.

از طرفی افرادی که شغل‌شان به گونه‌ای است که به طور مداوم بر روی یک صندلی در مقابل یک کامپیوتر می‌نشینند و تحرکی ندارند باید گاهی اوقات به کشش پاها و بخش‌های دیگری از بدن خود بپردازند.

نشستن دائمی می‌تواند منجر به سخت شدن ماهیچه‌ها و کاهش انعطاف‌پذیری شما در طول زمان شود. بنابراین باید به طور روزانه حرکات کششی را انجام داده زیرا اثرات آن تنها با کشش منظم از بین می‌رود.

طبق مطالعات سال 2011، مزایای کشش تنها به سلامت ماهیچه‌ها ختم نمی‌شود بلکه برای بیماران دیابتی نیز مفید است و آنها با کشش می‌توانند سطح گلوکز خود را حفظ کنند.

علاوه بر این کشش می‌تواند با از بین بردن فشارها از بخش‌هایی از بدن به عنوان یک تسکین‌دهنده استرس عمل کند.

گفتنی است؛ کشیدن ماهیچه‌ها در دوره کوتاهی به بهبود گردش خون، سطوح انرژی و رفع خستگی نیز کمک می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • جشنواره ورزش و سلامت در روستای ابرسج
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته سلامت در امور آب و فاضلاب میاندوآب
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود