Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافری دریافت کرایه ۳۰۰ هزار تومانی از زائران اربعین حسینی برای مسیر مهران-تهران را تکذیب کرده که سازمان راهداری دریافت چنین ارقامی را تایید کرده است. به نظر می‌رسد اتحادیه مذکور در کنترل رانندگان اتوبوس ناتوان است. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی روزهای اخیر با بازگشت زائران اربعین حسینی به کشور، نابسامانی‌ها هر ساله در بخش حمل‌ونقل مسافران از طریق اتوبوس بیش از گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نابسامانی به حدی بوده که دیروز رانندگان اتوبوس کرایه‌های 300 تا 500 هزار تومانی را از زائران برای مسیرهای مهران-تهران و مهران-مشهد از مردم دریافت می‌کردند.

یکی از زائران اربعین حسینی در این‌باره به تسنیم گفت: یکی از مشکلات مردم در مهران نبود اتوبوس است؛ در حال حاضر تعداد محدودی اتوبوس وجود دارد که از مردم برای هر یک صندلی درخواست 300 هزار تومان برای مسیر مهران ــ تهران می‌کنند.

وی با بیان این‌که با توجه به وضعیت نابسامان موجود مردم چاره‌ای جز پرداخت این پول ندارند، افزود: مشخص نیست سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به‌عنوان متولی این بخش دقیقاً کجاست. هیچ نظارتی بر عملکرد شرکت‌ها و اتوبوس‌ها انجام نمی‌شود.

وی یادآور شد: شب گذشته به‌دلیل سرمای شدید مهران و نبود اماکن مناسب، زائران اربعین حسینی کنار جاده‌ها آتش روشن کردند و با مشقت فراوان شب را به صبح رساندند.

وی بیان کرد: تعدادی از زائران که نتوانستند با اتوبوس 300 هزار تومانی به تهران حرکت کنند، به‌سمت کرمانشاه حرکت کرده‌اند که گفته می‌شود در آنجا نیز اتوبوس چندانی برای انتقال مردم وجود ندارد.

این در حالی است که 22 مهرماه امسال احمدرضا عامری رئیس اتحادیه تعاونی‌های حمل‌ونقل جاده‌ای  با بیان این‌که بلیت اتوبوس برای اربعین امسال به‌دلیل تردد یک‌سر خالی دو برابر می‌شود، گفت: کف قیمت بلیت اتوبوس برای این ایام 70 و سقف آن 150 هزار تومان خواهد بود.

وی با بیان این‌که به‌جز بلیت اتوبوس همه چیز در این مملکت گران شده است در پاسخ به مطلب تسنیم مبنی بر این‌که "آبان‌ماه سال گذشته شما با اشاره به قیمت 38هزار تومانی بلیت اتوبوس اعلام کردید در اربعین 96 این قیمت به 76 هزار تومان افزایش می‌یابد، این در حالی است که قیمت‌ بلیت اتوبوس پس از اربعین سال گذشته به روال قبلی بازنگشت"، اظهار کرد: سال گذشته افزایش نرخ حمل‌ونقل در داخل در تمام سطوح نداشته‌ایم. چیزی می‌شناسید در این مملکت که قیمت آن نسبت به هفته قبل افزایش نرخ نداشته باشد. بنده مقداری مریضی دارم هر سری که داروخانه می‌روم و می‌‌خواهم دارو خریداری کنم 20 تا 30 درصد افزایش یافته است.

عامری دیروز دریافت کرایه‌های چند برابری از زائران را تکذیب کرده و گفته احتمالا این کرایه‌ها مربوط به سواری‌ها بوده است.

گسیل 7000 اتوبوس به پایانه‌های مرزی/ برخورد قاطع با رانندگان متخلفبلیت 300هزارتومانی اتوبوس مهران ــ تهران/ سازمان راهداری کجاست؟

این سخنان و تکذیب دریافت کرایه 300 تا 500 هزار تومانی از زائران اربعین حسینی در حالی بیان شده که مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری با تایید دریافت کرایه 300 هزار تومانی از زائران اربعین حسینی توسط رانندگان اتوبوس، آنرا تخلف و ظلم دانسته و از برخورد شدید با رانندگان متخلف خبر داده است.

به گزارش تسنیم، به نظر می‌رسد اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری توان چندانی برای مدیریت و کنترل ناوگان اتوبوس تحت مدیریت خود در زمان‌های پیک سفر ندارد. این وضعیت به خصوص در ایام اربعین به یک چالش بزرگ برای زائران اربعین حسینی تبدیل می‌شود و دردسرهای فراوانی را برای آنها به وجود می‌آورد.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت راه راهداری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت راه راهداری وزارت راه راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۲۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین

سردار سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: در سفری که ما در راس هیئتی به عراق داشتیم برروی مجموعا بیش از ۵۰ محور از مسائل مشترک اربعین توافق کردیم و باید از دولت عراق تشکر کنیم. 

وی اظهار کرد: یک مسئله عبور آسان زائران از مرزهاست، چون در سنوات گذشته این مشکل بود، اما سال قبل شاهد تحول مثبتی بودیم و امسال طرح سجاد که تبادل برخط زائران از ایران به پلیس عراق صورت بگیرد و مرحله ثبت پلیس عراق حذف می‌شود که قرار شده در ایام غیراربعینی هم باشد.

 دبیر ستاد اربعین بیان کرد: عراق عمده خروجی مرز‌ها را به کنترل الکترونیک مجهز کرده که این امر سرعت انتقال زائران را افزایش می‌دهد و کنترل دستی حذف می‌شود.

میراحمدی گفت: بر سر اسناد رسمی پذیرش زائران توافق شد و مبنا این شد که همان مدارک سال گذشته استفاده شود و زائران ما با خیال راحت گذرنامه خود را تهیه کنند.

وی گفت: در خصوص زائران غیرایرانی توافقات خوبی شد. در مورد زائران پاکستانی دولت عراق ملاحظاتی داشت و قرار شد در سفری که وزیر کشور عراق به ایران دارد پیشنهاد خود را نسبت به زایران پاکستانی‌ها اعلام کند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور بیان کرد: در مورد اتباعی که از مرز ما عبور می‌کنند طبق سند خادم اقدام می‌شود همچنین پایانه‌های نذری عراق و گاراژ‌هایی که هست ساماندهی شود و اقدامات خوبی را عراق برای ساماندهی انجام داده است. 

میراحمدی اظهار کرد: مسئله دیگر ما بیشترین آمار فوتی‌هایمان است که مربوط به تصادفات جاده‌ای است و قرار شد کمیته مشترکی با عراق تشکیل شود و عراق جاده‌های عبور و مرور زائران را به دوربین کنترل سرعت مجهز کرده همچنین بر استفاده از کمربند‌های اتومبیل و استفاده از موبایل تاکید کرد، چون کنترل سرعت راننده‌های عراقی اقدام مهمی است که میزان تلفات را کاهش می‌دهد.

دبیر ستاد اربعین بیان کرد: در حوزه زمینی، ریلی، دریایی و هوایی توافق شد. از طریق دریا از شلمچه به بصره روزانه ۱۵۰۰ زائر را منتقل کنیم و می‌توانیم حمل و نقل زائران پاکستانی را از دریا دنبال کنیم همچنین در خصوص تخفیف به ایرلاین‌ها توافق شد.

وی گفت: توافق شد فرودگاه نجف ۲۴ ساعته شود. در مورد ورود خودر‌های شخصی توافق شد تا از اول صفر تا ۱۰ صفر وارد خاک عراق شوند که قرار است پاسخ دهند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: در زمینه‌های مختلفی که سفر اربعین را تسهیل کند مثل رایگان شدن اینترنت و رایگان شدن شمار‌های سه شماره‌ای و امکان پرواز هلی کوپتر‌ها و عبور و مرور آمبولانس‌های ایرانی و تسهیل انتقال موکب‌های عراقی توافق شد و موکب ایرانی از بیستم محرم تا ۱۵ سفر امکانات خود رامنتقل کنند. 

میراحمدی اظهار کرد: در جلسه امروز ستاد اربعین یکی از بحث‌های ما تغییر در جریان خدمت رسانی به زائران است. چون مواکب عراقی ار ۱۲ صفر به بعد فعال می‌شوند و خدماتی در عراق مطرح نمی‌شود و سال قبل یک میلیون و چهارصد هزار زائر ما قبل از ۱۲ صفر برگشتند.

دبیر ستاد اربعین تصریح کرد: قرار شد خدمات عزتمندانه به زائران بدهند، چون عزتمندی زائران ما هدف ماست و پنج اصل امنیت، سهولت، سلامت، عزت و معنویت را داریم که بر اساس اصل عزت زائران ما با عزتمندی بروند و برگردند و دولت عراق به این موضوع توجه دارد، اما زمانی که فعال نیستند وظیفه خود می‌دانیم این کار را انجام دهیم. 

وی ادامه داد: درخصوص خدمات درمانی با طرف عراقی توافق کردیم خدمات تا بازگشت زائران انجام شود.

میراحمدی بیان کرد: تنها موردی که با آن توافق نشده در مورد اتوبوس‌هاست و گفتند تمام ظرفیت حمل و نقل خود را برای انتقال زائران انجام می‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران