Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو-ایرنا- دولت آمریکا واردات کالاهای هندی از جمله ابزار موسیقی، چرم، پارچه، لبنیات، مواد شیمیایی و میوه ها و سبزیجات پردازش شده به ارزش سالانه 75 میلیون دلار که از مزیت گمرک مجانی برخوردار بودند را لغو کرد.

به گزارش ایرنا در روز جمعه به نقل از روزنامه ' اکونومیک تایمز'، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در فرمانی با اشاره به اینکه در سال 2017 تعدادی از کشور های در حال توسعه کالاهایی را به آمریکا در حجم گسترده صادر کردند که از نیاز رقابتی آمریکا خارج است، اعلام کرد گمرک آزاد برای واردات این کالاها و این کشورها را لغو می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سایر کشورها که مجوز واردات آزاد از آنها از سوی آمریکا لغو شده است تایلند، آرژانتین، پاکستان، ترکیه، فیلیپین، برزیل، سورینام، بلیز، اکوادور، جزایر فالکلند، قزاقستان، مصر و بوسنی و هرزگوین را می شود.
اما هند بیشترین تاثیر را از این دستور دونالد ترامپ می بیند زیرا صادرات بیش از 50 کالای این کشور به آمریکا اکنون با چالش افزایش هزینه مواجه خواهد شد.
امتیازات تجاری آمریکا به کشورهای در حال توسعه خاص بر اساس سیستم عمومی ترجیحات داده می شود. هند با استفاده از این سیستم تخفیف های گمرکی به ارزش 5.6 میلیارد دلار دریافت می کند و بزرگ ترین کشور دریافت کننده امتیازات تجاری آمریکا است.
با این حال مقامات آمریکایی اعلام کردند که دستور دونالد ترامپ یک رسم سالانه است و علیه هیچ کشور خاصی صادر نشده است.
آمریکا در ماه آوریل(فروردین) سال جاری اعلام کرده بود که دسترسی آزاد محصولات هندی به بازار خود را بازبینی خواهد کرد. اگر این کشور گمرک مجانی برای صادرات محصولات هندی را لغو کند، بیش از 3 هزار و 500 کالای هندی از جمله ماشین آلات، مواد شیمایی طبیعی و غیر طبیعی، پلاستیک و سبزی ها تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
پیش از این دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا اعلام کرده بود که هند به دنبال یک توافق تجاری است تا تعرفه های گمرکی آمریکا شامل این کشور نشود.
ترامپ هند را متهم به اعمال 100 درصد تعرفه گمرکی بر روی محصولات آمریکایی کرده است.
ترامپ در موارد مختلف هند را در دسته کشورهایی قرار داده است که در گذشته به طور مکرر از آمریکا سو استفاده کرده اند.
هند ماه گذشته اعلام کرد تعرفه های گمرگی برای 29 کالای آمریکایی از جمله بادام، گردو و حبوبات را افزایش خواهد داد.
تصمیم هند برای افزایش تعرفه های گمرکی کالاهای آمریکایی یک واکنش متقابل در مقابل اقدام ماه مارس دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در وضع تعرفه های سنگین برای واردات آلومینیوم و فولاد از هند انجام می شود.
هند اعلام کرده است این اقدام آمریکا صادرات فولاد و آلومینیوم به ارزش 198.6 و 42.4 میلیون دلار این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
آساق**267**1424

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هند آمريكا تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان