Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران گفت: متأسفانه به دلیل نگرش غلط واردات محور دولت و نوع نگاه به بخش تولید، نتوانسته ایم از ظرفیت ها استفاده کنیم و اکنون زیر یک میلیارد دلار صادرات برق داریم. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی بخشی رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران در نشست مشترک وزیر نیرو با فعالان بخش خصوصی صنعت برق اظهار داشت: یکی از چالش های جدی صنعت برق، روابط بخش خصوصی و بخش دولتی است و قراردادهایی که منعقد می شود عموما یکطرفه به نفع دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در قراردادهایی که منعقد شده پیش بینی تغییرات نرخ ارز و چالش های تهیه مواد اولیه دیده نشده و قراردادهای موجود مشکلات بسیاری را برای بخش خصوصی ایجاد کرده است.

رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران با بیان اینکه "3000 میلیارد تومان قرارداد متوقف شده در صنعت برق داریم"، گفت: در حال رایزنی و بررسی مشکلات این قراردادها در کارگروههایی که با وزارت نیرو داریم هستیم که امیدوارم تلاش ها در این زمینه به ثمر بنشیند.

وی افزود: دخل و خرج برق با هم همخوانی ندارد و پروژه ها و طرح های عمرانی، شبکه و تولید به شدت تحت تأثیر این موضوع هستند که بخش خصوصی با تمام توان در کنار وزارت نیرو است تا یکبار برای همیشه اقتصاد برق را اصلاح کنیم.

بخشی با بیان اینکه "ظرفیت صادرات 20 میلیارد دلار در صنعت برق داریم"، گفت: متأسفانه به دلیل نگرش غلط واردات محور دولت و نوع نگاه به بخش تولید، نتوانسته ایم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و اکنون زیر یک میلیارد دلار صادرات در این بخش داریم.

پایان خبر/

R32317/P1012122/S7,80/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۳۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی