Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنگره سراسری حزب اعتدال و توسعه با وقفه‌ای ۱۱ ساله و بدون دعوت از رسانه‌ها برگزار شد. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰ سیاسی سیاست ایران نظرات

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم،کنگره سراسری حزب اعتدال و توسعه که دبیرکلی آن برعهده محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه است، بدون دعوت از رسانه‌ها و در سکوت خبری با وقفه‌ای 11 ساله، بعد از ظهر روز پنجشنبه ( 10 آبان) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در این کنگره که به گفته روابط عمومی حزب اعتدال و توسعه با حضور اعضای شورای مرکزی قبلی، دبیران، رؤسا و اعضای کانون‌ها و استان‌های این حزب و با نظارت نماینده وزارت کشور برگزار شد، اساسنامه جدید این حزب منطبق با قانون جدید احزاب و دستورالعمل کمیسیون ماده 10 احزاب،  پس از بحث و بررسی مورد تصویب حاضران قرار گرفت.

همچنین دستورکار دیگر این کنگره، برگزاری انتخابات شورای مرکزی بوده که بر همین اساس  شرکت‌کنندگان از میان نامزدها، افراد زیر را به عنوان اعضای سومین دوره شورای مرکزی این حزب برگزیدند:

محمدباقر نوبخت، محمود واعظی، مجتبی زینی‌وند، مرتضی بانک، فاطمه هاشمی، علی جنتی، مسعود شفیعی، اکبر ترکان، حمید رشیدی، سید هدایت اکبری، سیدعلی آقازاده، امیرمسعود هراتیان، رمضانعلی سبحانی‌فر، اصغر نورالله‌زاده، اردشیر خدایی، پروین داداندیش، رضا رحمانی، حامد قادرمرزی، زهرا اربابی، فریبرز سعیدی‌کیا، اقبال عباسی، امیر افسردیر، مهدی قاسمی، غلامعلی دهقان، سید میراعظم هاشمی، مرتضی براری، مسعود الماسی، لیلا شکوه‌فر، فریده حقیقی، مصطفی شفیعی، سروش راسخ.

گزارش: خانه‌تکانی حزب نزدیک به روحانی؛ چرا چهره‌های شاخص به جلسات اعتدال و توسعه نمی‌روند؟چرا حزب "محمدباقر نوبخت" از برگزاری کنگره سراسری امتناع می‌کند؟

به گزارش تسنیم، حزب اعتدال و توسعه که  هم اکنون با دبیرکلی محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اداره می‌شود و برخی چهره‌های این حزب در دولت یازدهم و دوازدهم نقش موثر دارند، در  سال  1378 توسط برخی مسئولان دولت کنونی از جمله محمدباقر نوبخت، محمود واعظی، محمدرضا نعمت زاده و اکبر ترکان تاسیس شد.

فعالیت‌های سیاسی حزب اعتدال و توسعه از انتخابات دوره ششم مجلس رنگ و بوی جدی‌تری به خود گرفت. نوبخت که در این انتخابات توانسته بود برای چهارمین بار به عنوان نماینده مردم رشت وارد مجلس شود، در بدو ورود به مجلس ششم، فراکسیون اعتدال را به همراه جمعی دیگر اعضای این حزب که موفق به ورود به این مجلس شده بودند، تشکیل داد. 

با روی کار آمدن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم، فعالیت‌های حزب اعتدال و توسعه نیز بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت چرا که این حزب از اولین حامیان روحانی بود و حسن روحانی نیز از گذشته پیوند محکمی با این حزب داشت. با پیروزی حسن روحانی در انتخابات، پای اعتدال‌توسعه‌ای‌ها به دولت باز شد؛ محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، محمود واعظی، وزیر ارتباطات، اکبر ترکان رئیس مناطق آزاد، نعمت‌زاده وزیر صنعت، علی جنتی وزیر ارشاد، مرتضی بانک و...

این حزب در انتخابات دوره دهم مجلس ذیل شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با احزاب اصلاح طلب ائتلاف کرد و لیستی واحدی برای انتخابات مجلس معرفی کرد. هرچند بعد از پایان ماراتن مجلس دهم، برخی اصلاح‌طلبان علت رای نیاوردن عارف در انتخابات هیئت رئیسه مجلس را رای دادن اعضای اعتدال و توسعه به لاریجانی عنوان کردند به گونه‌ای که  حسین مرعشی عضو ارشد حزب کارگزاران در این زمینه گفته بود "رأی نیاوردن عارف به‌دلیل رفتار نمایندگان عضو حزب اعتدال و توسعه بود."

انتهای پیام/

R1455/P1360/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط احزاب اصلاح طلب محمدباقر نوبخت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احزاب اصلاح طلب محمدباقر نوبخت احزاب اصلاح طلب محمدباقر نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۴۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار‌های خلاف قانون پذیرفتنی نیست/ آمادگی گلستان برای دور دوم انتخابات

استاندار گلستان با تاکید بر آمادگی این استان برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد با تخلفات انتخاباتی در‌گلستان قاطعانه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد زنگانه عصر امروز در جلسه مشترک استاندار گلستان با دست اندرکاران مرحله دوم انتخابات اظهار کرد: در مرحله اول برخورد با تخلفات و جرائم انتخاباتی کاملا قاطع و جدی بوده است.

وی گفت: هیچ چیزی بهتر از اجرای مطلوب قانون نیست و در همین راستا تمام اقدامات در مرحله نخست برگزاری انتخابات بر مدار قانون بوده و در این زمینه هیچگونه مماشاتی نشده است.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: تمامی نهاد‌های انتظامی، امنیتی، نظارتی، اجرایی و همه عزیزانی که به هر نحو در برگزاری انتخابات نقش داشتند، برگ زرینی را در مرحله نخست برگزاری انتخابات رقم زدند.

زنگانه افزود: بدون شک دشمن در تلاش بود که در برگزاری این انتخابات خللی را ایجاد کند که هوشیاری همگانی به ویژه هوشمندی دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و نظارتی اجازه نداد تا دشمنان نقشه‌های شوم خود را پیاده کنند.

وی افزود: ما در موضوع برخورد با تخلف نباید احساسی شویم و در این موضوع متن قانون باید اجرا شود.

استاندار گلستان تصریح کرد: هر فردی که می‌خواهد در مسیر قانون‌گذاری به مردم خدمت کند خود باید بر مدار قانون حرکت کند و نباید با رفتار‌های خلاف قانون جو جامعه را برهم بزند و به افکار عمومی آسیب برساند.

زنگانه افزود: مسئله انتخابات در استان گلستان هنوز به پایان نرسیده و به هیچ عنوان در برگزاری انتخابات کوتاهی نخواهیم کرد.

استاندار گلستان بیان کرد: مطمئن باشید در برخورد با متخلفان قاطعیم و زمانی برخورد می‌کنیم که برای ما اثبات شده باشد.

زنگانه متذکر شد: تمامی برگزار کنندگان انتخابات به گونه‌ای رفتار و اقدام کنند که هیچگونه ابهامی در برگزاری انتخابات ایجاد نشود.

گفتنی است؛ انتخابات حوزه انتخابیه شهرستان گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌حدنصاب نرسیدن آرای نامزد‌ها به دور دوم کشیده شد. با برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند،  قرجه طیار و عبدالحکیم آق‌ارکاکلی در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی شهرستان گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. شهروندان گنبدکاووس ۱۳۰ هزار و ۸۵ رای در صندوق آرای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ریختند.

حوزه انتخابیه شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • آغاز جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف / بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • رفتار‌های خلاف قانون پذیرفتنی نیست/ آمادگی گلستان برای دور دوم انتخابات
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس شورای اسلامی در استان تهران
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷کرسی مجلس شورای اسلامی در استان تهران