Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز،

همایون حائری در نشست با فعالان بخش خصوصی صنعت برق که در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق برگزار شد اظهار داشت: ما تا زمانی که ارزش کیلووات ساعت را ندانیم نمی‌توانیم حمایت لازم را از صنعت برق داشته باشیم. در تابستان سال جاری میزان مصرف سیستم‌های سرمایشی به 24 هزار کیلووات ساعت رسید اگر بخواهیم مشکلات بخش خصوصی را حل کنیم باید به اقتصاد برق، ناکارآمد بودن قیمت گذاری، تامین منابع مالی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال ظرفیت‌های بودجه‌ای از جمله اوراق خزانه، تسویه بدهی با بانک‌ها، اوراق مالی اسلامی قابلیت‌هایی است که در اختیار داریم در کنار آن تدابیری هم باید با کمک بخش خصوصی اندیشیده شود تا مسائل قابل حل باشد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه صادرات برق ارزش‌افزاترین بخش صادرات است تصریح کرد: به رغم اینکه ما در بخش صادرات تجهیزات فنی و مهندسی پرچمدار بوده‌ایم اما کافی نیست این بخش نیاز به حمایت دارد و باید کمک کنیم که سازوکاری ایجاد شود تا این روند بهتر انجام شود. ما باید از ارتباط بخش خصوصی با کشورهای هدف حمایت‌های لازم را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در حال حاضر پتانسیل‌های خوبی در بخش تولیدکنندگان صنعت برق وجود دارد که لازم است دولت حمایت‌های بیشتری به لحاظ مالی از آنها داشته باشد.

وی یادآور شد: برنامه‌ریزی می‌کنیم که کارگروه اثرگذاری تشکیل دهیم تا گام‌های اساسی برای رفع چالش‌ها و نقشه راه مناسبی در دست داشته باشیم.

پرمصرف‌ها 10 برابر کم‌مصرف‌ها از یارانه پنهان استفاده می‌کنند

در ادامه محمدحسن متولی‌زاده مدیرعامل شرکت توانیر گفت : لازم است با توجه به سیاست‌ها یک اجماع ملی برای شناساندن برق به عنوان یک کالا انجام شود تا ارزش واقعی آن شناخته شود در حال حاضر مشترکین پرمصرف 10 برابر کم‌مصرف‌ها از یارانه پنهان استفاده می‌کنند ما به عنوان دولت توانایی حل این موضوع را نداریم.

وی افزود: باید در قراردادها این هماهنگی را ایجاد کنیم که پروژه‌هایی که اولویت ندارند حذف شده و منابع را به پروژه‌های اولویت‌دار تخصیص دهیم ضمن اینکه طرح‌های تشویقی نیز توسعه یابد.

مدیرعامل شرکت توانیر همچنین گفت: خرید تابستانی با قیمت مناسب برای چهار ماه گرم سال مدنظر است هر واحدی که برق تولید کرده و نصب نیروگاه داشته باشد با همکاری‌ که با شرکت گاز برای تامین سوخت داشته‌ایم قرار بر این است که در ساعات پیک برق تولیدی آنها را مگاواتی 380 تومان خریداری کنیم.

وی افزود: همچنین بحث مدیریت بار مشترکین را با کمک استارت‌آپ‌ها دنبال می‌کنیم و بخشنامه آن نیز به زودی اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه صادرات برق توسط بخش خصوصی از جمله اولویت‌های ما است تصریح کرد: البته نباید تمام اتکا به توانمندی‌ها و پتانسیل بخش برق باشد باید سوخت صرفه‌جویی شده نیز مدنظر قرار گیرد. شورای اقتصاد به این نتیجه رسیده که منابع لازم را در اختیار قرار دهد و با راه افتادن بورس انرژی این سوخت صرفه‌جویی شده می‌تواند در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.

متولی‌زاده خاطرنشان کرد: ما به عنوان دولت آماده‌ایم از معادله عرضه و تقاضا خارج شویم و نقش دولت را در این بین کمرنگ کنیم.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه امسال تصمیمات خوبی در دولت در زمینه نفت و بنزین گرفته شده این قضیه فرصت مناسبی است که ما هم در صنعت برق تصمیمات مقتضی را بگیریم.

انتهای پیام/

169 / 156 صنعت برق خدمات فنی مهندسی صادرات تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت برق خدمات فنی مهندسی صادرات تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی

دیدار مدیریت شهری و هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی شهرداری شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز در این دیدار اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگر پذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای باوجود بارش شدید باران، سپری شد.

محمدحسن اسدی تصریح کرد: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم همدل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

او در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت.

شهردار شیراز همچنین بیان کرد: بیش از دو هزار پروزه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروزه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

اسدی خواستار همدلی در حفظ عنوان شیراز؛ پایتخت محیط زیست آسیا شد.

 نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، گفت: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

محمود صفایی خاطرنشان کرد: کلان‌شهر شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است.

او همچنین با تصریح بر این موضوع که منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد، عنوان کرد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

آرش فرج‌زاده با تصریح بر این نکته که در واقع دو برابر کار یکسال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن ماه ۱۴۰۲ تقریبا نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملا شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.

او با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و افزود: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهمترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

مهدی قلندری با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

وی همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیرو‌های متخصص در شش ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تاسیسات خبر داد و گفت: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم افزار جدید، آموزش به نیرو‌های متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از هشتاد هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: این مهم به زبان کاری ساده، اما در عمل بسیار سخت است.

ستار خورشیدی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت اشاره و تصریح کرد: یکی از ارکان سالم سازی، ایجاد شفافیت است.

او با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آنها انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس عنوان کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسس فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی