Web Analytics Made Easy - Statcounter

آب معدنی و چشمه‌هایی که از اعماق زمین و درون صخره‌ها می‌جوشد و دارای املاح و مواد معدنی است در مقایسه با برف و یا آب ناشی از ذوب کردن برف، برای کوهنوردان اولویت دارد. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰ اجتماعی خانواده و جوانان محیط زیست نظرات

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، حتما تاکنون برای شما هم پیش آمده که در حال کوهنوردی و در میان انبوه برف‌های محیط اطراف احساس تشنگی کنید و البته برای رفع تشنگی خود مقداری برف بخورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوال اینجاست که آیا خوردن برف یا ذوب کردن آن می‌تواند موجب رفع تشنگی شما و فراهم کردنآب مورد نیاز بدن و رفع تشنگی شود؟

برف نتیجه برخورد توده‌های غلیظ بخار آب و هوای سرد است و اصولا دانه‌های برف فاقد املاح و مواد معدنی می‌باشند.

خوردن برف می‌تواند موجب ورود شوک دمایی به دندان‌ها و البته شکم و معده شما و در نهایت موجب افت دمای داخلی بدن شما شود، در نتیجه خوردن برف در شرایط سرمای کوهستان که شما نیاز به حفظ حرارات مرکزی و داخلی بدن دارید، معقول به‌نظر نمی‌رسد.

نکته مهم دیگری که در مورد خوردن برف باید به آن توجه داشت، مسئله بهداشت و تمیزی برف است، اینکه برف سفید رنگ است دلیل قانع کننده‌ای برای تمیز و پاک بودن آن نیست. باکتری‌ها و ویروس‌های محیط به هنگام وزش باد به راحتی می‌توانند موجب آلودگی برف شوند که قطعا این‌ها با چشمان غیر مسلح قابل روئیت نیستند. این در واقع یکی از دلایلی است که کوه‌نوردان برف را می‌جوشانند و سپس آب جوشیده حاصل از آن را مصرف می‌کنند.

دانه‌های برف فاقد مواد معدنی است، اگر مقادیر کمی برف مصرف کنید، این موضوع خیلی دردسرساز نیست اما اگر شرایط به گونه‌ای پیش رود که شما مجبور به نوشیدن بیش از یک لیتر آب برف در روز باشید و این شرایط برای چندین روز ادامه یابد ممکن است موجب کاهش غلظت اسموزی خون، ناشی از‌ "هایپر هیدراسیون" سلولی شود که یکی از نتایج آن ایجاد سردرد است.

براساس اعلام انجمن پزشکی کوهستان ایران، به همین دلیل کوهنوردان بعد از جوشاندن آب برف مقادیری املاح و مواد معدنی مانند نمک به آن اضافه می‌کنند و یا سعی می‌کنند آب حاصل از ذوب کردن برف را به‌صورت سوپ میل کنند.

در مقایسه آب معدنی و چشمه‌هایی که از اعماق زمین و درون صخره‌ها می‌جوشد و دارای املاح و مواد معدنی است با برف و یا آب ناشی از ذوب کردن برف، برای کوهنوردان اولویت دارد.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,18,23,24,1416/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم

محققان، ابزاری آزمایشگاهی کشف کردند که به وسیله این ابزار می‌توانند بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را شناسایی کنند.

این ابزار جدید با روش یادگیری ماشینی و مبتنی بر هوش مصنوعی، محصولات جانبی سوخت و ساز در نمونه خون را تجزیه و تحلیل می‌کنند و می‌توانند در نهایت سه سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را تشخیص دهد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • کمینه و بیشینه دمایی دوازدهم اردیبهشت در استان سمنان
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم