Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:33:36 GMT

رتبه اول گیلان در فوت عابران پیاده

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۴۵۸۳۱

جانشین فرماندهی پلیس راه گیلان گفت: این استان رتبه نخست کشور را در فوت عابران پیاده دارد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جاور صفاری که جهت شرکت در همایش جامع آموزش فرهنگ ترافیک در روستا به شهرستان مرزی بندر آستارا سفر کرده بود، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به طور میانگین در سطح کشور 45 نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست می دهند و 970 نفر نیز مصدوم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سهم استان گیلان از این آمار 2 کشته در روز و 23 نفر مصدوم است، ادامه داد: در هفت ماه نخست سال 1397، بالغ بر 308 نفر در استان گیلان کشته شدند که 106 نفر موتور سوار و 58 نفر عابر پیاده بودند.

سرهنگ صفاری با تأکید بر اینکه این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال 1396 کاهش دارد، افزود: در سال گذشته استان گیلان رتبه اول کشور در فوت عابران پیاده و رتبه دوم تصادفات موتورسیکلت را به خود اختصاص داد که قابل تأمل است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 198 موتور سوار در جاده های استان فوت کردند، خاطرنشان کرد: تعداد کثیری از رانندگانی که تصادف می‌کنند و از کلاه ایمنی استفاده نمی‌کنند، مجروح یا معلول می‌شوند.

جانشین فرماندهی پلیس راه استان گیلان در بخش دیگر سخنان خود به خسارات ناشی از این تصادفات اشاره کرد و توضیح داد: هزینه تصادف هر نفر 7 میلیارد ریال است که در سال گذشته رقمی در حدود 430 میلیارد ریال هزینه بر کشور تحمیل شد.

وی، توجه به ایمنی موتور سیکلت‌ها و عابران پیاده به خصوص هنگام تردد در شب را از اولویت‌ها برشمرد و اضافه کرد: بررسی تعداد کشته‌ها در میان موتورسواران، مبین این است که از موتورسیکلت به نحو شایسته‌ای استفاده نمی‌کنیم.

جانشین فرمانده پلیس راه استان گیلان نیز گفت: محور آستارا - تالش یکی از مسیرهای قرمز و پرتصادف در استان گیلان است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جاور صفاری در همایش جامع آموزش فرهنگ ترافیک در روستا که با شعار «کلاه ایمنی، ضامن سلامتی شما» در روستای سیبلی شهرستان مرزی بندر آستارا برگزار شد، اظهار کرد: ساده ترین روش برای کاهش خطرات موتورسواری، استفاده از کلاه ایمنی است.

وی با بیان اینکه طول راه های استان گیلان 593 کیلومتر است، ادامه داد: محور آستارا - تالش یکی از مسیرهای قرمز و پرتصادف در استان گیلان است که باید دلایل آن در چند بخش بررسی شود. 4 درصد از کشت‌ ها بر اثر تصادفات در استان گیلان، با خودروهای پلاک شهرستان آستارا رخ می‌دهد.

سرهنگ صفاری با اشاره به اینکه باید استفاده از کلاه ایمنی به یک فرهنگ در کشور تبدیل شود، تصریح کرد: در مجموع در سطح کشور شاهد کاهش تصادفات هستیم که رعایت قواعد و قوانین رانندگی توسط مردم از دلایل آن است.

وی با تأکید بر اینکه نام ایران در بین 10 کشور پرتصادف جهان قرار دارد، اضافه کرد: به طور میانگین در کشور، روزانه 45 نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست می دهند.

جانشین فرماندهی پلیس راه گیلان با بیان اینکه از تیرماه سالجاری تاکنون 1216 کلاه ایمنی رایگان در میان موتورسواران استان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: استان گیلان بالغ بر 189 هزار و 293 دستگاه موتورسیکلت دارد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم به 50 نفر از رانندگان موتورسیکلت در شهرستان به قید قرعه کلاه ایمنی اهدا شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از دستگیری بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر آنان در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهرها اتفاق می‌افتد، گفت:  معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت:  سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است.  از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در درها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء های قانونی در برخورد با سرقت ، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین های مداربسته، دستگاهای هشدار دهنده و ... می تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • نکونام: سر ما کلاه گذاشتند/ قهرمان لیگ برتر هفته آخر مشخص می شود
  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت