Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-26@07:24:29 GMT

جزییات سقف انتقال وجه در درگاه‌های بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۴۷۵۴۵

سقف تراکنش مالی «انتقال وجه» از طریق انواع درگاه‌های الکترونیک بانک مسکن مبتنی بر مجوزهای بانک مرکزی اعلام شد.
به گزارش صدای ایران بر اساس تازه‌ترین بخشنامه ابلاغی بانک مسکن، سقف انتقال وجه از طریق درگاه اینترنت بانک بدون اتصال به دستگاه رمز یکبار مصرف (OTP)، در صورت انتقال وجه کارتی و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت 3 میلیون تومان، انتقال وجه از طریق حساب و نیز سامانه‌های پایا و ساتنا 25 میلیون تومان است با این تفاوت که کف انتقال وجه از طریق پایا 1 ریال اما کف انتقال وجه حسابی از طریق ساتنا 15 میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مورد اینترنت بانک با رمز یکبار مصرف سقف انتقال وجه شتابی از طریق کارت و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت همان 3 میلیون توان است اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق حساب بیشتر تعیین شده و پاسخگوی مشتریانی است که قصد دارند تا 50 میلیون تومان انتقال وجه انجام دهند. همچنین سقف انتقال وجه حسابی از طریق پایا 100 میلیون تومان است که در قالب دو تراکنش با سقف 50 میلیون تومانی قابلیت انجام دارد. انتقال وجه ساتنا نیز با کف 15 میلیون و سقف 100 میلیون تومان از طریق اینترنت بانک با رمز یکبار مصرف میسر است.
سقف انتقال وجه از طریق درگاه همراه بانک مسکن نیز از طریق شبکه شتاب و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت (انتقال وجه میان دو کارت بانک مسکن) 3 میلیون تومان است اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق حساب، انتقال وجه پایا و ساتنا، هر یک 25 میلیون تومان است.
از طریق درگاه تلفن‌ بانک مسکن امکان انتقال وجه شتابی از طریق کارت و نیز ساتنا وجود ندارد. اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق کارت در این درگاه نیز 3 میلیون تومان است. همچنین سقف انتقال وجه داخلی از طریق شماره حساب با استفاده از تلفن‌بانک 15 میلیون تومان و انتقال وجه پایا 5 میلیون تومان تعیین شده است.
در دستگاه‌های خودپرداز بانک مسکن هم امکان انتقال وجه از طریق ساتنا وجود ندارد اما سقف انتقال وجه شتابی و یا داخلی از طریق کارت 3 میلیون تومان، سقف انتقال وجه کارت به حساب (داخلی) 3 میلیون تومان و سقف پایا 15 میلیون تومان است.
همچنین با استفاده از دستگاه‌های PinPad که در تمامی شعب بانک مسکن در سراسر کشور مستقر است، می‌توان انتقال وجه شتابی از طریق کارت را تا سقف 15 میلیون تومان انجام داد. ضمن اینکه امکان انتقال وجه داخلی از طریق کارت تا سقف 3 میلیون تومان با استفاده از این درگاه وجود دارد. این در حالی است که انتقال وجه داخلی از طریق مراجعه به شعب امکان پذیر است.
به گزارش هیبنا، در حال حاضر امکان افزایش سقف انتقال وجه داخلی به درخواست مشتری در بانک مسکن وجود ندارد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها

تین نیوز

از سالهای گذشته، با ابلاغیه جدید بانک مرکزی و شاپرک برای مقابله با فیشینگ و دیگر کلاه برداری های اینترنتی، بانک ها موظف شدند رمزی تحت عنوان رمز دوم پویا را در اختیار مشتریان قرار دهند. این رمز که غالباً در یک نرم افزار از سوی بانک تولید می شود و حداکثر هر ۱۲۰ ثانیه یک بار (بسته به بانک) منقضی شده و رمز جدیدی تولید می شود.

به گزارش تین نیوز ، برای افرادی که گوشی هوشمند ندارند، امکان گرفتن رمز پویا از طریق پیامک وجود دارد. در واقع بانک ها و موسسات اعتباری، در راستای ارتقاء سطح امنیت تراکنش های اینترنتی از قبیل خرید و کارت به کارت، امکان گرفتن رمز دوم پویا یا رمز یکبار مصرف را فراهم کرده اند و با استفاده از این رمز، کلاهبرداران قادر به دریافت اطلاعات حساب بانکی افراد و خالی کردن آن نخواهند شد.

کدهای دستوری برای دریافت رمز پویا از بانک ها:

- بانک ملی ایران: #737*60*

- بانک ملت: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 30003303

- بانک مسکن: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 10002516

- بانک تجارت: #788*88*

- بانک سپه: ارسال شماره 16 رقمی کارت بانکی*کد ملی*1  به6715014

- بانک صادرات: #719*

- بانک پاسارگاد:#720*

- بانک ایران زمین: ارسال عدد 10 به شماره 300006905

- بانک رفاه کارگران: کد دستوری #713*

- بانک سینا: ارسال پیامک به 727

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • جزییات برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ در استان فارس اعلام شد
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است