Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا ،دکتر رضا ملک زاده اواخر هفته گذشته  اعلام کرد:«با افزایش خرید دستگاه ها و تجهیزات پزشکی باید بخش فنی تعرفه ها افزایش پیدا کند که وزیر بهداشت طی نامه ای به رئیس جمهور خواستار واقعی شدن تعرفه ها شده است.»

رئیس کنگره و معاونت تحقیقات و نوآوری وزارت بهداشت بر لزوم تأسیس شرکت های دانش بنیان برای تولید دارو و تجهیزات مورد نیاز و جدید و افزایش امکان دسترسی بیماران به داروها تأکید کرد: « رتبه 17 جهانی برای ایران در شش ماهه اول سال 2018 از نظر تولید مقالات علمی، لزوم اختصاص بودجه  برای مراکز تحقیقاتی در راستای پژوهش های آینده و خودکفایی در مورد تأمین دارو همچنین اطلاع رسانی و آموزش بیماران را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

خبرگزاری برنا با غرفه داران حاضر در حاشیه کنگره در مورد اثر تحریم ها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی گفتگو کرده است.

شرکت داروسازی «عبیدی» در مورد تهیه مواد اولیه از خارج کشور گفت: «مواد اولیه داروها وارداتی هستند که بسته به نوع دارو برای یک تا 2 سال وارد می کنیم، به همین دلیل هنوز ذخیره مواد اولیه داریم. در زمینه افزایش قیمت داروها هم در حد نرمال عمل کرده ایم و حداکثر 20 درصد افزایش قیمت داشته ایم اما چشم اندازی برای آینده نداریم و تولید دارو و هزینه آن بستگی به شرایط و حمایت های دولت در این زمینه دارد.»

«توسن تجهیز» تولیدکننده تجهیزات پزشکی از افزایش قیمت ها گفت: «دستگاه های ما هرچند تولید داخل است اما قطعات اصلی آنها کلا وارداتی است و ما خود وارد کننده نیستیم اما تهیه این قطعات در داخل بسیار سخت و گران شده و ناگزیر برخی دستگاه ها بیش از 50درصد افزایش قیمت داشته است.

شرکت دارویی «سیناژن» اما از تولید دارو در داخل کشور گفت :«ما داروهایی را  تولید می کنیم که صفر تا صد مراحل تولید آن در داخل کشور انجام می شود و حتی صادرات هم داریم و معتقدیم با مدیریت صحیح، برنامه ریزی مناسب و سرمایه گذاری اولیه، همچنین انجام کارهای تحقیقاتی می توان به خودکفایی رسید.»

شرکت «نیکان طب» یکی دیگر از واردکنندگان لوازم پزشکی مشکل اصلی را سازوکارهای داخلی دانست: «مشکل ما داخلی است نه خارجی. شرکت های خارجی عرضه کننده تجهیزات همکاری زیادی با ما می کنند اما این همکاری ها در داخل کشور انجام نمی شود.  مثلا در بحث تخصیص ارز قبلا حواله ها در عرض سه روز کد سویفت می خورد اما اکنون هفته ها به طول می انجامد و باعث اعتراض و بی اعتمادی طرف های خارجی  شده است. برای ترخیص کالا نیاز به مجوز گمرک، سازمان تجهیزات پزشکی، وزارت بهداشت، وزارت صنعت و معدن و بانک مرکزی است که پروسه ای زمان بر و آزاردهنده است. از طرف دیگر وزارت بهداشت اجازه بالا بردن قیمت تجهیزات را نمی دهد. همه این مشکلات بر دوش واردکنندگان و به تبع بیمارستان ها و پزشکان و در نهایت بیماران است و واردکنندگان نمی دانند تا چند وقت دیگر می توانند به این منوال ادامه دهند.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی دارو تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران