Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بر ضرورت وجود یک ضمانت اجرایی قوی برای اجرایی کردن سند تدوین شده در این مرکز تاکید کرد و گفت: یقینا اگر این سند اجرایی ضمانت اجرایی نداشته باشد، همانند سایر اسناد کلان و بالادستی به بایگانی خواهد رفت.

سید کاظم سید باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این مطلب به اهمیت مشارکت نخبگان در تصمیم‌گیری‌های اجرایی کشوری اشاره و اظهار کرد: نکته مهم و اساسی این است که یک سند واحد برای پیشرفت کشور در همه عرصه‌ها نوشته می‌شود که در تدوین آن فقط یک گروه خاص، ویژه و مجزا نقش ندارند و باید همه اندیشمندان و نخبگان دور هم جمع شوند و در کنار یکدیگر حضور یابند تا در فرایند هم‌افزا تلاش کنند یک سند معقول،‌ منطقی و سنجیده برای توسعه کشور بنویسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه تصریح کرد: تمامی نخبگانی که دل در گرو پیشرفت ایران دارند باید کمک کنند مسیر راه توسعه کشور در سال‌های آینده ترسیم شود، چرا که اهداف اسناد راهبردی کشور در راستای تعالی و تثبیت ارزش‌ها و مبانی اندیشه در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

عضو اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بر ضرورت وجود ضمانت اجرایی برای اجرایی کردن سند تدوین شده در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تاکید کرد و افزود: یقینا اگر این سند اجرایی ضمانت اجرایی نداشته باشد، همانند سایر اسناد کلان و بالادستی به بایگانی خواهد رفت، چرا که این اسناد در هنگام قانون‌گذاری و سیاستگذاری فراموش می‌شوند، از آنجایی که سند مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یک سند بالادستی است و به همه مراکز و دستگاه‌های تصمیم‌گیری ابلاغ می‌شود، لذا مهم است که همه مراکز تصمیم‌گیرنده نیز برنامه‌های خود را مبتنی بر این سند تنظیم کنند.

سیدباقری با بیان اینکه در جامعه ما به نخبگان بها داده نشده است، گفت: نباید اینطور تلقی شود که بعد از هفت سال، تمام امور بر نوشتن صرف سند قرار گرفته است، بلکه گفتمان‌سازی، نظریه پردازی و مقدمه‌چینی برای رسیدن به یک فرایند دقیق نظری نیز در تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مورد توجه بوده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سند ارائه شده الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را نباید به عنوان سند پایه و نهایی شده تلقی کنیم. بلکه فرایندِ گفت‌وگوییِ دو سال آینده را باید با این سند پله به پله و گام به گام جلو ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسناد بالادستی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در گام دوم انقلاب در زمینه تربیت هنرمند به عنوان نقش آفرین اصلی هنر باید بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، اسماعیل قزل سفلی در آیین معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی در سال 1402 در شیراز گفت: ما در 40 سال نخست انقلاب در حوزه مدیریت‌های مختلف هنری اقدامات خوب و فراوانی انجام دادیم، اما در حوزه تربیت هنرمند باید کار و تلاش بیشتری شود.

وی ادامه داد: هنرمندان 2 وظیفه دارند که یکی درون نظام جمهوری اسلامی است و آن اینکه هنر باید علیه بی عدالتی‌ها و کج تابی‌ها خروش کند و در این مسیر هنرمندان باید با در کنار مردم و مشکلات آنها در حوزه‌های مختلف اجتماعی قرار گیرند و آن مشکلات را فریاد زده و مطالبه گری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در خارج از کشور هم آنچه که می‌تواند صدور انقلاب را رقم بزند، فقط در سایه استفاده از ابزار هنر می‌تواند اتفاق بیافتد.

وی افزود: تمام همایش‌های علمی و اقدامات در حوزه‌های مختلف در جای خود برای افزایش معرفت به انقلاب قطعا مفید و موثر است، اما آنچه که می‌تواند صدور انقلاب را رقم بزند، هنر و هنرمندان متعهد به انقلاب هستند.

قزل سفلی با بیان اینکه شاهد یک هم افزایی خوب بین متولیان عرصه فرهنگ و هنر در شهر شیراز هستیم افزود: باید این فرصت طلایی را برای تربیت هنرمندان جوان قدر بدانیم و سنین پایه به دنبال کشف استعداد‌ها باشیم.

وی ادامه داد: باید زمینه‌های لازم را در شئون مختلف هنری آغاز کنیم، زیرا آینده انقلاب از آن جوانان و در عرصه هنر از آن جوانان هنرمند است که هم برای بیان مشکلات، مستضعفان و محرومان و مردم، هم علیه بی عدالتی و هم علیه فساد قیام کنند و هم مشکلات را منطقی و هنرمندانه و با ظرافت فریاد بزنند و در کنار مردم باشند و در گام دوم انقلاب در جهت صدور انقلاب اسلامی در جهان بین الملل تلاش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، ضمن تبریک عملیات غرور آفرین وعده صادق گفت: در این عملیات یک هماهنگی بسیار ویژه در بحث میدان و دیپلماسی اتفاق افتاد و فرزندان امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب میدان را به خوبی مدیریت کردند و یک عملیات ترکیبی پهپادی و موشکی و مستقیم علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی با پشتیبانی سیاسی و دیپلماسی بسیار خوب دولت با محوریت وزارت امور خارجه انجام دادند.

به گزارش تسنیم پس از قرائت بیانیه هیئت داوران 9 نفره این رویداد توسط محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز، چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس و در سال1402 معرفی شدند. در بخش سرود، محمدمهدی یزدان‌بخش به عنوان چهره سال معرفی شد که در این بخش محمدمهدی اوجی و محمدصادق محمدیان نیز نامزد بودند.

در بخش شعر، غلامرضا کافی به عنوان چهره سال برگزیده شد. در این بخش دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع در بین نامزد‌ها حضور داشتند.هیئت داوران در بخش داستان، کسی را به عنوان چهره سال انتخاب نکرد و فقط میثم محمدی را شایسته تقدیر دانست.

در بخش ادبیات پایداری، سیده معصومه حسینی به عنوان چهره سال برگزیده شد. سایر نامزد‌های این بخش اسما میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا بودند. در بخش هنر‌های تصویری، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزد‌ها بودند، اما جایزه چهره برتر سال در این بخش به محسن دانشور اختصاص یافت.

در بخش هنر‌های نمایشی، مریم دهقانی بازیگر شاخص تئاتر فارس به عنوان چهره برتر سال انتخاب شد. در این بخش نام علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی در بین نامزد‌ها دیده می‌شد. همچنین آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر و هادی فردوسی نیز به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان انتخاب شد.

در این مراسم از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی به عنوان مسئولان و ستاد‌های برتر شهرستانی تقدیر شد.

در بخش مراسم احمدرضا مداح، عکاس آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخ سال هنر انقلاب اسلامی سال 1402 در استان فارس انتخاب شد.

در چهره شاخص سال، محمدحسین اکبری و محمدجواد زارع مهذبیه نیز نامزد بودند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • آغاز ساخت عملیات اجرایی مرکز بهداشت امام سجاد (ع) در همدان
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید
  • ۳ اولویت اجرایی جایزه جوانی جمعیت/ ضرورت معرفی الگوهای فرزندآوری در جامعه
  • دهمرده: تقسیم استان سیستان و بلوچستان یک ضرورت و فرصت است
  • ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب
  • دولت برای رهایی از بحران اقتصادی از الگوی مشارکتی و واگذاری وظایف به شوراها استفاده کند
  • ضرورت ایجاد بانک سلولی برای درمان بیماران دیابتی
  • ضرورت برقراری موازنه قدرت