Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به ارائه گزارش نهایی تفحص از این سازمان در پایان آبان گفت‌:‌ اسامی دستگاه‌های متخلف به قوه قضائیه ارسال می‌شود. ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۹ استانها گیلان نظرات

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌های مجلس گزارش نهایی خود را پایان آبان در صحن علنی مجلس قرائت می‌کند و سپس اسامی و شرح تخلفات دستگاه‌های متخلف به قوه قضائیه ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها عنوان کرد:‌ اعضای این کمیته در حال حاضر مشغول جمع‌‌بندی کردن اطلاعات طبقه‌بندی‌شده هستند بنابراین پیش‌بینی می‌شود نتیجه نهایی گزارشات تنظیم‌شده در پایان آبان به کمیسیون اقتصادی و صحن علنی مجلس ارجاع شود.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از قرائت گزارش کمیته تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس خبر داد و افزود‌:‌ اسامی دستگاه‌هایی که تخلف آن‌ها در پرونده تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها به اثبات رسیده است جهت پیگیری قضایی به قوه قضائیه ارجاع می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس در مورد نوع و ابعاد تخلفات انجام‌شده در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز عنوان کرد:‌ این موضوع با اتمام گزارش نهایی کمیته تحقیق به‌زودی رسانه‌ای می‌شود هرچند که وقوع تخلفات گسترده در این سازمان و چند دستگاه دیگر کاملاً به اثبات رسیده است.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها به دو حوزه‌ای که تخلفات آنان محرز شده است اشاره کرد و افزود:‌ وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه دو حوزه‌ای هستند که در بحث هدفمندسازی یارانه‌ها مرتکب بیشترین انحرافات مالی و تخلف شده‌اند.

وی اعطای یارانه‌های تولید به برخی از صنایع و اعمال تبعیض‌های گسترده در این مسیر را متذکر شد و ابراز داشت: ‌سازمان ‌صنعت،‌ معدن و تجارت به‌جای تخصیص یارانه تولید به صنایعی که به‌شدت به این مبالغ نیاز دارند بعضاً یارانه‌ها را با اعمال نظر شخصی به یک‌سری صنایع خاص داده است.

کوچکی‌نژاد به تخلفات سازمان برنامه و بودجه نیز اشاره کرد و اظهار داشت:‌ در حالی‌که دستگاه‌های متولی نظیر جهاد کشاورزی و یا وزارت صمت باید نسبت به نحوه اعطای یارانه تولید تصمیم‌گیری می‌کردند اما این سازمان به‌صورت یک‌طرفه یارانه را به حوزه‌های مورد نظر خود تخصیص داده است.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها با بیان اینکه اعمال سازمان برنامه و بودجه در بحث هدفمندی یارانه‌ها با قانون مطابقت ندارد تصریح کرد:‌ تا تکمیل گزارش نهایی کمیته تحقیق فعلاً از ذکر نام اشخاص خودداری می‌کنیم اما این اسامی در گزارش نهایی کاملاً آشکار می‌شود.

وی برخی از دلایلی را که موجب شد مجلس برای تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها وارد عمل شود برشمرد و گفت:‌ شفاف‌سازی،‌ پاسخ مناسب به دغدغه‌های مردم و بررسی شائبه‌ها پیرامون انحرافات واقع شده از جمله اهداف شروع طرح تفحص از این سازمان بود.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تشکیل کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها متشکل از 15 عضو سخن گفت و عنوان کرد:‌ این افراد متشکل از اعضاء کمیسیون اقتصادی و سایر کمیسیون‌های دیگر هستند که به‌ریاست بنده برای انجام این مأموریت انتخاب شدند.

نماینده مردم رشت در مجلس از 9 ماه کار فشرده توسط اعضای کمیته تحقیق و تفحص خبر داد و گفت:‌ در این مدت مجرای مبالغ واردشده‌ و خارج‌شده از سازمان هدفمندی یارانه‌ها و نحوه اختصاص یارانه‌های تولید توسط اعضای کمیته تحقیق و تفحص مجلس دقیقاً مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها با تأکید بر اینکه "با مقایسه مبالغ واردشده و خارج‌شده از این سازمان با موارد تخلف بسیار زیادی مواجه شدیم" ابراز داشت:‌ با تطبیق تخلفات با قوانین بالادستی و قوانین سازمان هدفمندی یارانه‌ها مغایرت‌ها کاملاً آشکار شدند. 

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه چگونگی و نحوه هزینه‌کرد مبالغ برداشت‌شده از سازمان هدفمندی یارانه‌ها مورد بررسی قرار گرفته است تصریح کرد:‌ با تکمیل گزارش کمیته تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها حجم تخلفات و نام دستگاه‌های متخلف اعلام می‌شود.

انتهای پیام/‌ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۰۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق

بررسیها نشان میدهد مجموع دو پرداختی به اقشار محروم، یعنی یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی نسبت به خط فقر کفایت نمی نمی‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی داده های کمیته امداد و سازمان بهزیستی نشان میدهد مجموع پرداختی به اقشار محروم شامل یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی نسبت به خط فقر شدید و مطلق کفایت نمیکند.

بر این اساس نسبت مجموع متوسط  مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر شدید دو نفره در سازمان بهزستی 75 درصد و در کمیته امداد 86 درصد  کفایت می‌کند.

نسبت مجموع متوسط مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر مطلق دو نفره در سازمان بهزستی 47 درصد و در کمیته امداد 54 درصد کفایت می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • رئیس سازمان سنجش: داوطلبان متخلف بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم می شوند
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق