Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@20:14:15 GMT

چالش های نفوذ هوش مصنوعی در امور بین الملل

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۵۰۱۸۵

چالش های نفوذ هوش مصنوعی در امور بین الملل

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، رشد روزافزون هوش مصنوعی (AI) در زمینه های مختلف به خصوص دفاعی و نظامی نگرانی هایی را برای بسیاری به وجود آورده است و این ادامه پیشروی ها می تواند به نوعی موازنه موجود در طبیعت یا موازنه قدرت را از بین ببرد.

در اینجا به بررسی برخی از چالش های موجود ناشی از رشد هوش مصنوعی، برای سیاست گذاران می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله می تواند ذهن را به تاثیرات آینده هوش مصنوعی در زمینه های مختلف امور بین الملل از منظر نظامی، امنیت انسانی و دیدگاه های اقتصادی طی 10 تا 15 سال آینده درگیر کند.
این گزارش چارچوب گسترده ای را برای تعریف و تشخیص انواع نقش های به سزایی که هوش مصنوعی در سیاست گذاری و امور بین الملل می تواند داشته باشد، تعیین می کند: این نقش ها به عنوان موضوعاتی تحلیلی، پیش بینی و عملیاتی شناخته می شوند.

نقش تحلیلی
در نقش های تحلیلی، سیستم های AI ممکن است به انسان ها اجازه تصمیم گیری در سطح های بالا را ندهند یا به طور خودکار کارهای تکراری مانند سنسورهای نظارت را تنظیم کنند.
در این نقش ها، هوش مصنوعی ممکن است باعث ایجاد تغییرات خوب در ساختارهایی که انسان در مورد آن تصمیم گیری می کند، شود اما تاثیر نهایی این تغییرات احتمالا به جای تحولات اساسی، کاهش می یابد.

نقش پیش بینی
استفاده از AI احتمالا در یک دوره زمانی طولانی تر می تواند در مورد نقش پیش بینی، اثرات شدیدتری داشته باشد.
چنین مشاغلی ممکن است که چگونگی نتایج بالقوه اقدام سیاستگذاران در دوره های خاص و دولت را تغییر دهند.
اگر چنین سیستمی دقیق و قابل اعتماد باشد، شکاف قدرت بین بازیگران مجهز به چنین سیستم و کسانی که بدون این سیستم ها تصمیم گیری می کنند را به وجود می آورد.( با نتایجی که غیر قابل پیش بینی است)
نقش عملیاتی
استفاده عملیاتی از AI بعید است که در کوتاه مدت به طور کامل تحقق یابد.
موانع نظارتی، اخلاقی و تکنولوژیکی برای وسایل نقلیه کاملا خودکار، سلاح و سایر سیستم ها مانند دستیارهای شخصی روباتیک بسیار زیاد است، اگر چه پیشرفت سریع برای مقابله با این موانع صورت گرفته است، با این وجود، در بلند مدت، چنین سیستمی می تواند نه تنها راه تصمیم گیری را تغییر دهد، بلکه شیوه ای که در آن تصمیم گیری انجام می شود را نیز متاثر سازد.

پیشنهادات
این گزارش توصیه های زیر را برای دولت ها و سازمان های غیر دولتی بین المللی ارائه می دهد که نقش مهمی در توسعه و حمایت از هنجارهای اخلاقی جدید خواهند داشت:
در میان مدت و بلند مدت، تخصص AI نباید در کشورهای کم یا تنها در بخش های خاصی از جمعیت مستقر گردد.
دولت های سراسر جهان باید در توسعه و حفظ استعدادهای رشد و AI سرمایه گذاری کنند و این دانش را که اکنون در انحصار آمریکا و چین قرار دارد، در کشورهای خود بومی کنند.
شرکت ها، بنیادها و دولت ها باید منابع مالی را برای توسعه و گسترش سیستم های AI با اهداف انسانی اختصاص دهند.
بخش انسان دوستانه می تواند مزایای قابل توجهی از چنین سیستم هایی به دست آورد؛ برای مثال در کاهش زمان پاسخ در شرایط اضطراری.(مانند آتش سوزی و زلزله)
بعید است AI بلافاصله برای بخش خصوصی سودآور باشد. با این حال، تلاش مشترک باید به منظور توسعه آن به صورت غیر سودآوری صورت گیرد.
درک ظرفیت ها و محدودیت های سیستم های هوش مصنوعی نباید صرفا در انحصار کارشناسان فنی باشد. آموزش و تعلیم بهتر، در مورد AI باید مورد توجه قرار گیرد. از طرفی درک اهداف اصلی اخلاقی و سیاستی باید اولویت بسیار بیشتری نسبت به توسعه تکنولوژی داشته باشد.

توسعه رابطه کاری قوی، به ویژه در بخش دفاعی، بین توسعه دهندگان عمومی و خصوصی AI بسیار مهم است، زیرا نوآوری در بخش تجاری اتفاق می افتد.

برخی وظایف بحرانی می تواند سیستم های هوش مصنوعی را از امنیت خارج کند و مسائل اخلاقی باید بین موسسات در نظر گرفته شود.

کدهای واضح برای اطمینان از اشتراک مرایای سیستم های AI مهم است در حالی که خطرات همزمان آن نیز به خوبی مدیریت می شود.

سیاست، سیاستگذاران و تکنولوژیست ها باید بدانند که توسعه کدهای سیستم های هوشمندانه مصنوعی اساسا متفاوت از تنظیم سلاح ها یا جریان های تجاری هستند.

توسعه دهندگان و تنظیم کننده ها به ویژه باید در مورد رابط کاربری انسان و ماشین توجه ویژه ای داشته باشند زیرا هوش مصنوعی و انسانی اساسا متفاوت است و رابط های بین این دو با دقت طراحی شده و دائما بررسی می شود تا از سوء تفاهم جلوگیری شود که در بسیاری از کاربردها می تواند پیامدهای جدی داشته باشد.

انتهای پیام/

178 / 159 هوش مصنوعی AI سیستم های هوشمند رابط کاربری چت هام هاوس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هوش مصنوعی سیستم های هوشمند رابط کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد

دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) به میزبانی معاونت امور بین‌الملل آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از آستان‌نیوز،سال گذشته به دستور وزیرامور خارجه و با مسئولیت وزارت امور خارجه، نخستین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع)، با محوریت رفع مسائل زائران بین‌المللی برگزار شد و دوشنبه 4 اردیبهشت ماه دومین نشست آن به میزبانی آستان قدس با حضور حجت‌الاسلام فقیه اسفندیاری، معاون امور بین‌الملل آستان قدس رضوی، علیرضا بیگدلی، معاون وزیر امور خارجه و حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در اتاق جلسات معاونت امور بین‌الملل آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این جلسه نسبت به فضای ظرفیت بین‌الملل شهرمشهد مقدس و مزیت‌های نسبی این شهر به عنوان شهر بین‌المللی و همچنین برگزاری نخستین اجلاسیه سفرای کشورهای زائر فرست درمشهد بحث و تبادل نظر شد.

دیپلماسی زیارت، حضور آستان قدس رضوی در رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی و همچنین  حضور موسسات فرهنگی در نمایشگاه‌های مشهد از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود. 

همچنین از دیگر موضوعاتی که دراین نشست بحث و تبادل نظر شد، در خصوص مردمی‌سازی بحث زیارت در کشورهای هدف بود که چگونه موسسات و تشکل‌های مردمی دراقصی نقاط جهان بویژه کشورهای هدف بتوانند در خصوص گسترش کمی و کیفی زیارت تلاش کنند و بتوانیم با بهره‌مندی از ظرفیت مردمی در خصوص گسترش امر زیارت گام های مثبتی برداریم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • نظم جهانی در آستانه فروپاشی است
  • یونایتد 4-2 شفیلد: تن‌هاخ مقابل قعرنشین هم چالش دارد
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد
  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • چالش داده‌ها در عصر ابزارهای پوشیدنی/ هوش مصنوعی زمین بازی را تغییر می‌دهد