Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- زمستان سال ۱۳۸۴ را باید مقطع آغاز اقدامات ایذایی و ضدامنیتی گروه افراطی مجذوبان نور دانست. در این مقطع زمانی بود که گروهک مورد اشاره، غائله‌ای را در قم به راه انداخت و طی سال‌های بعد از آن، سلسله‌وار این غائله ضدامنیتی را به شهر‌هایی همچون بروجرد، اصفهان، کرج و سروستان تسری داد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، فراخوان شورش و آشوب مسلحانه، تهدید جانی و امنیت مردم، صدمه رساندن به اموال عمومی، تشویش اذهان، توهین به مقدسات، سیاه نمایی علیه کشور، ارتباط گیری با رسانه‌های معاند در آنسوی مرزها، همراهی با جریان فتنه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. این‌ها تنها بخشی از سرفصل‌های اقدامات یک گروهک تبهکار طی ۱۲ سال اخیر است؛ گروهکی موسوم به «مجذوبان نور» که از دل فرقه‌ای با عنوان دراویش گنابادی متولد شده و اقدامات آشوب‌طلبانه و مخربانه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

خبرگزاری میزان طی سلسله گزارش‌هایی، به بررسی زوایای اقدامات ضدامنیتی عناصر گروهک «مجذوبان نور» پرداخته است.

در بخش اول این سلسله گزارش‌ها با عنوان «نگاهی به سوابق ضدامنیتی عناصر دخیل در غائله گلستان هفتم/ مجذوبان؛ گروهکی که می‌خواست همتای داعش و منافقین باشد»  شرح مختصری از چگونگی تشکیل گروهک مجذوبان نور و اقدامات ضدامنیتی این گروهک بیرون آمده از دل فرقه دراویش گنابادی، بیان شد.

در ادامه، به مقطع آغازین اقدامات ضدامنیتی گروهک مجذوبان و غائله‌های به راه افتاده توسط عناصر این گروهک در سال‌های دهه ۸۰  در نقاط مختلف کشور، از جمله «غائله کوار» اشاره می‌شود.

زمستان ۱۳۸۴؛ آغاز اقدامات ضدامنیتی گروهک مجذوبان
زمستان سال ۱۳۸۴ را باید مقطع آغاز اقدامات ایذایی و ضدامنیتی گروه افراطی مجذوبان نور دانست. در این مقطع زمانی بود که گروهک مورد اشاره، غائله‌ای را در قم به راه انداخت و طی سال‌های بعد از آن، سلسله‌وار این غائله ضدامنیتی را به شهر‌هایی همچون بروجرد، اصفهان، کرج و سروستان تسری داد. وجه مشترک این غائله آفرینی‌های مجذوبانی‌ها، صدور فراخوان شورش و اغتشاش آفرینی و حمله به نیرو‌های حافظ امنیت مردم و اماکن مذهبی و ساختمان‌های ملی بود.

غائله کرج
برای نمونه، در غائله‌ای که مجذوبانی‌ها در کرج تدارک دیدند؛ اقدام به ترساندن و ضرب و شتم مردم در محل تجمع خود کردند. در واقع مردمی که به سلب آرامش و امنیت خود توسط اشرار مجذوبانی، معترض بودند با حمله وحشیانه آن‌ها مواجه شدند. البته مجذوبانی‌ها در غائله کرج به ضرب و شتم مردم اکتفاء نکردند بلکه با نیرو‌های حافظ امنیت مردم هم درگیر شدند.

آشوب عناصر مجذوبان در سروستان
همچنین در جریان غائله سروستان از توابع استان فارس نیز، اشرار گروه مجذوبان نور با تجمع مقابل فرمانداری شهرستان سروستان، اقدام به تخریب ساختمان فرمانداری و درگیری با نیرو‌های انتظامی کردند.

پیوند گروهک مجذوبان با جریان فتنه در سال ۸۸
سال ۸۸ را باید سال اقدامات کاملا تشکیلاتی گروه مجذوبان نور دانست. در این سال در نتیجه فتنه‌انگیزی و آشوب‌طلبی عناصر تجدیدنظرطلب با سردمداری آمریکا و رژیم صهیونیستی، گروه افراطی مجذوبان نور به همکاری مستقیم با فتنه‌گران پرداخت. رد عناصر این گروه در اغتشاش و حرمت شکنی عاشورای ۸۸ و اتفاقات مرتبط با یک تشییع جنازه در قم، نمایان بود.

غائله کوار؛ روزی که عناصر گروهک مجذوبان به سمت نمازگزاران تیراندازی کردند
اما اوج آشوب طلبی و اغتشاش آفرینی عناصر مجذوبان نور، مربوط به واقعه کوار می‌شود. واقعه‌ای که در شهریور سال ۱۳۹۰ رخ داد و اقدامی کاملا تروریستی بود.

ماجرا زمانی آغاز شد که ۷ تن از اشرار مجذوبان نور، در حمله‌ای ناجوانمردانه، یک روحانی محبوب و مردمی را در روستای خرمایی شهرستان کوار مورد ضرب و شتم قرار دادند. این روحانی که با توجه به همزمانی با ماه مبارک رمضان برای امور تبلیغی در این روستا حضور داشت، از سوی اشرار مجذوبانی تهدید به قتل نیز شد.

در پی ضرب و شتم روحانی فوق‌الذکر و توهین به دیگر مقدسات اسلامی توسط اشرار گروه مجذوبان نور، مردم غیور و شهید پرور شهرستان کوار که ۵۰۰ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند، از این اقدام گستاخانه به شدت متاثر شده و در اقدامی خودجوش و مردمی، تصمیم به راهپیمایی در اعتراض به هتاکان به مقدسات و نظام اسلامی در روز جمعه ۱۱ شهریور ۹۰ در مسیر نمازجمعه این شهر گرفتند.

راهپیمایی خودجوش و مسالمت آمیز مردم کوار حدود ساعت ۱۱:۳۰ از میدان شهدای شهر کوار با حضور حداکثری مردم شروع شد و هنگامی که راهپیمایان به سمت میعادگاه نماز جمعه در حرکت بودند در میانه مسیر، عناصر گروه مجذوبان نور با بستن مسیر راهپیمایی نمازگزاران نماز جمعه کوار و استفاده از انواع سلاح سرد و گرم از جمله اسلحه جنگی، اسلحه شکاری، قمه، چاقو و ... مردم بی پناه و بی دفاع را مورد هجوم قرار دادند و به گلوله بستند که در پی آن چندین نفر از راهپیمایان با سلاح سرد و گرم اعم از جنگی و شکاری، به شدت مجروح و معلول شدند.

همکاری رسانه‌های ضدانقلاب با گروهک مجذوبان در غائله کوار
پس از واقعه روز جمعه ۱۱ شهریور ۹۰ شهرستان کوار، بازوی رسانه‌ای ضدانقلاب به کمک اشرار مجذوبان نور آمد و به قلب واقعیت و وارونه نمایی آن مبادرت کرد. در این زمینه، شبه رسانه بی‌بی‌سی فارسی، مانند همیشه پیشگام بود و اقدام به مصاحبه با فردی به نام «مصطفی آزمایش» عنصر معلوم‌الحال و کاملا امنیتی در لندن، بعنوان یکی از سخنگویان گروه افراطی مجذوبان نور کرد. آزمایش در مصاحبه با بی بی سی فارسی با دروغ پردازی آشکار، اشرار مجذوبان نور را در زخمی کردن مردم کوار بی تقصیر دانست. البته به موازات تحریفات بی بی سی فارسی پیرامون واقعه کوار، سایت مجذوبان نور نیز شایعات و اخبار کذبی را در خصوص حادثه کوار منتشر می‌کرد که این مطالب جعلی بعنوان سند، مورد استفاده شبه رسانه‌های ضدانقلاب نظیر بی بی سی فارسی، جرس، کلمه، رادیو فردا و ... قرار می‌گرفت.

خانه تیمی گروهک در پاسداران تهران و دستور استمرار آشوب در کوار
اما پس از زخمی شدن نمازگزاران شهرستان کوار به دست اشرار مجذوبانی، دنباله‌های این اشرار با استقرار در خانه تیمی خود در خیابان پاسداران تهران، از طریق ابزار‌های ارتباطی نظیر سایت مجذوبان نور و تلفن، مجذوبانی‌های مستقر در شهرستان کوار را مجددا برای آتش افروزی و حمله به مردم با سلاح گرم تحریک کردند؛ همچنین اشرار مجذوبانی مستقر در خانه تیمی پایتخت، طی ابلاغیه‌ای، همه عناصر عضو گروه مجذوبان را برای حمله به شهرستان کوار فراخواندند.

در نتیجه فراخوان آشوب‌طلبانه هسته مرکزی مجذوبان نور مستقر در خانه تیمی تهران، عناصر این گروه مجددا درصدد حمله به مردم شهرستان کوار برآمدند؛ لذا در عصر روز دوشنبه چهاردهم شهریور ۹۰، اشرار مجذوبان نور، در مسیر حمله به مردم کوار به پست ایست و بازرسی این شهرستان حمله کردند و اقدام به مجروح کردن ۵ تن از پرسنل ناجا در این شهرستان کردند.

اقدام مشکوک گروهک مجذوبان در قتل یکی از دراویش برای مظلوم‌نمایی و انحراف اذهان از غائله کوار
عوامل مزدور مجذوبان نور در جریان حمله مجدد روز ۱۴ شهریور به مردم کوار برای مظلوم‌نمایی و منحرف کردن اذهان از جنایت ارتکابی‌شان در روز جمعه ۱۱ شهریور ۹۰، یکی از وابستگان به فرقه دراویش گنابادی را به قتل رساندند و مدارک مستندی در این رابطه نیز وجود دارد؛ تا بدین ترتیب با شرارت تمام و بی رحمی کامل، برای شبه رسانه‌های ضدانقلاب، خوراک خبری و در واقع خبر بزرگ را تولید کنند.

فردای این غائله، در روز سه شنبه ۱۵ شهریور ۹۰، اشرار مجذوبان نور که حالا از حمایت همه جانبه شبه رسانه‌های ضدانقلاب برخوردار بودند، به منزل یک انقلابی در روستای خرمایی شهرستان کوار حمله کردند و با شلیک ۱۷ گلوله، ضمن ایجاد وحشت در میان اهالی روستا، خانواده این فرد انقلابی را نیز تهدید به قتل کردند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گروهک مجذوبان اقدامات ضدامنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۰۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی دهقانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی در حال برگزاری است.   در ابتدای جلسه قاضی دهقانی در رابطه با علت تاخیر در تشکیل جلسه دادگاه گفت: اولین نکته اینکه علت تاخیر دادگاه به جهت تاخیر یکی از وکلای متهمین وکیل ردیف اول تا بیستم بود، با توجه به اینکه ریاست دادگاه و مستشاران با تاکید جدی بر ضرورت رعایت نصوص قانونی است، حضور نداشتن وکیل در جلسه موجب اخلال در جلسه محسوب می‌شود وکیل ردیف اول تا بیستم و وکیل شخصیت حقوقی سازمان است. به دلیل تاخیر حضور وکیل جلسه دادگاه با تاخیر آغاز شد از اینجا به وکیل متهم تذکر داده می‌شود که از این پس در جلسات دادگاه سر زمان اعلام شده دادگاه حاضر شوند.   قاضی گفت: با توجه به اینکه قرائت کیفرخواست واصله توسط نماینده دادستان مطابق بند الف از ماده ۳۵۹ از قانون آیین دادرسی کیفری انجام پذیرفته است و نظر به نص قانون و بند ب و پ ماده ۳۵۹ از قانون آیین قانون دادرسی کیفری، شکات و یا وکیل آن‌ها برای استماع اظهارات و بیانات خود در دادگاه فرصت یافته و دادگاه به استماع دفاعیات مدعی خصوصی و یا شکات و وکیل آن‌ها می‌پردازد. قبل از اینکه اظهارات وکیل شاکی بیان شود از این جایگاه مطلبی را با سازمان‌های بین‌المللی و برخی از کشور‌هایی که میزبان متهمین این کیفرخواست هستند بیان می کنیم که مردم آن کشورها خود باید پیشگام شده و به دولت‌های و نهادهای صالح خود به سازمان‌های بین‌المللی خواستار استرداد و خروج این افراد و حضور در دادگاه تا تعیین تکلیف نهایی و صدور حکم برای منافقین شوند.   قاضی دهقانی افزود: از این جایگاه مطلبی را به سازمان‌های بین‌المللی و برخی کشور‌های میزبان متهمان اعلام می‌دارم؛ اکنون که برای ۱۰۴ متهم با کیفرخواست صادره در دادگاه صالح رسیدگی به پرونده‌ای در جریان قرار دارد که متهم به جنایاتی بیش از یک قتل هستند، چطور است که وقتی یک فرد مظنون به قتل باشد پلیس یا نهاد‌های صالح را از حضور او مطلع می‌کنند، اما اکنون ۱۰۴ نفر که متهم به پوست کندن زنده افراد و بمب‌گذاری‌ هستند، نباید پیشگام شوند و از نهاد‌های صالح خود خواستار استرداد و خروج این افراد از کشورشان باشند تا تعیین تکلیف نهایی متهمان با این اتهامات در دادگاه صورت گیرد؛ دادگاهی که متهمان آن آزادانه حق انتخاب وکیل را دارند.   قاضی ادامه داد: به مردم آلبانی و برخی کشور‌های اروپایی اعلام می‌کنم اکنون افرادی که برای آن‌ها کیفرخواست صادر شده است و دادگاهی با بهره‌مندی از حق انتخاب وکیل برای دفاع از اتهامات انتسابی وجود دارد؛ عملی که به نظر می‌رسد دولت‌های این کشور‌ها آن‌ها را نسبت به این موضوع آگاه نکردند.   رئیس دادگاه ابراز امیدواری کرد؛ این دولت‌ها با اولویت دادن به امنیت مردم خود در استرداد آن‌ها به جمهوری اسلامی ایران مانند هر گروه دیگری که متهم می‌شود اقداماتی را در راستای منافع ملی خود انجام دهند.   در ادامه با دستور قاضی سید میثم حکیم زاده حسینی یکی از وکلای شکات پرونده برای بیان اظهارات خود در جایگاه قرار گرفت.   سید میثم حکیم‌زاده حسینی یکی از وکلای شکات پرونده بیان کرد: باتوجه به اینکه امروز اولین جلسه‌ای است که برای بیان دفاعیات فرصت پیدا کرده‌ام، متن لایحه آماده شده است که تقدیم دادگاه می‌شود.   او ادامه داد: باید اصحاب رسانه جنایات گروهک منافقین را رسانه‌ای کنند.   قاضی در تذکر به این وکیل بیان کرد: دادگاه هنوز واژه جنایت و جرم را به کار نبرده است و در کیفرخواست از واژه اتهامات استفاده شده است، هنوز دادگاه هیچ قضاوتی نکرده است.   در ادامه حکیم‌زاده حسینی، وکیل شکات پرونده گفت: آنچه از این حوادث بر می‌آید نشان می‌دهد، جنایاتی رخ داده است که هر کس توصیف آن را بشنود کلامی غیر از این نمی‌تواند بگوید، از نظر وجدان عمومی اصحاب رسانه تکلیفشان این است که موارد را انعکاس دهند. آنچنان که امروز می‌بینیم در جنایات غزه وجدان‌ها بیدار شده است و همه موضع‌گیری می‌کنند.   به گفته او،  اتفاقی که در این چهل و چند سال گذشته در ایران به دست جنایتکاران تروریست سازمان مجاهدین خلق رخ داد، کمتر از آن چیزی نیست که امروز در غزه می‌بینیم. ما با افرادی مواجه هستیم که حد اعلای جنایت و خیانت را در مورد کشور خود و منافع ملی خودشان به کار بردند.   وکیل برخی از شکات پرونده با اشاره به یک سند از اسناد ساواک اعلام کرد که مسعود رجوی بعد از آنکه هم‌رتبه‌های او در سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند، از طرف شاه حکم عفو گرفت و همکاری خود با ساواک را آغاز کرد. این موضوع در یک نامه ارتشبد نصیری به صراحت آمده است.   وی ادامه داد: سوال بی‌پاسخ از سوی اعضای گروک تروریستی منافقین این است؛ چرا با وجود محکومیت مسعود رجوی به اعدام و به رغم اجرای حکم سایر اعضا، رجوی نه تنها اعدام نشد، بلکه ریاست گروهک را برعهده گرفت و بعد‌ها مشخص شد که او در اختیار دادن اطلاعات سایر اعضا و لو دادن آن‌ها به سازمان امنیت و اطلاعات کشور برآمده بود.   قاضی دهقانی پرسید: در چه سالی این اتفاق رخ داده است؟   وکیل گفت: در سال ۱۳۵۰ و مستنداتی که از سال ۱۳۵۱ وجود دارد درباره عفو مسعود رجوی وجود دارد. مکاتبات ساواک درباره مسعود رجوی به تاریخ فروردین سال ۱۳۵۱ وجود دارد.   در ادامه این وکیل دادگستری از رئیس دادگاه خواست تا صفاالدین تبراییان مورخ و پژوهشگر تاریخی و علی اکرامی از اعضای سابق گروهک به‌عنوان دو فرد مطلع از جنایات گروهک تروریستی منافقین اظهارات خود را بیان کنند.   قاضی دادگاه از وکیل پرسید: آیا این افراد می‌خواهند مستنداتی به دادگاه ارائه دهند؟   وکیل پاسخ داد: بله.   قاضی خطاب به وکیل پرونده گفت: مستشار دادگاه تقاضا دارد، موضوع عفو بیشتر تبیین شود و توضیحات بیشتری داده شود؟ آیا حسب ادعای شما این فرد از عوامل ساواک است یا متهمی بوده که حکومت وقت وی را عفو کرده است؟   وکیل شکات گفت: طبق نامه ارتشبد نصیری، مسعود رجوی از عوامل اصلی و سرکردگان سازمان در دهه ۵۰ بوده است و به این واسطه در کنار سایر سرکردگان این سازمان محکومیت قطعی به اعدام دارند. طبق مکاتبات رجوی یک استثنا و یک نور چشمی ساواک بوده و با وجود محکومیت قطعی اعدام درخواست عفو و تخفیف مجازات برای وی داده شده است.    

دیگر خبرها

  • حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی؛ خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • برپایی پنج میز خدمت در نماز جمعه تهران
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • رکورد تیمی ریکرو ایران شکست
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند