Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان نمایش «استیو جابز» با اشاره به ویژگی‌های این اثر نمایشی درباره معضلی به نام تماشاگر سردرگم و تنبل در تئاتر سخن گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهران رنج‌بر که این روزها نمایش «استیو جابز» را در مقام بازیگر و کارگردان روی صحنه دارد درباره اجرای این اثر نمایشی گفت: این نمایش از ۲۶ مهرماه در تماشاخانه نوفل لوشاتو اجرای خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایش بیوگرافی استیو جابز نیست بلکه بهانه‌ای است که من از طریق آن، ایده و فلسفه و مانیفست مدنظرم را بیان کنم.

وی ادامه داد: استیو جابز فرد نابغه‌ای بوده که لحظات تاریک و لایه‌های منفی نیز در زندگی‌اش داشته است و نمایش ما نیز درباره همین لحظات است. وی قبل از مرگش یک سری سوالات درباره رابطه انسان‌ها با مدرنیته و تکنولوژی را مطرح می‌کند و به این مساله اشاره می‌کند که مدرنیته‌ای که قرار بود با آن دنیا را نجات دهیم چه شد. البته در این نمایش تکنولوژی نفی نشده اما به این مساله اشاره می‌شود که کرامت والای انسانی بسیار مهم است و همیشه علم نیست که انسان‌ها را نجات می‌دهد.  

این بازیگر یادآور شد: من نقش استیو جابز و فرزین محدث نقش ۱۰ کاراکتر روانشناسانه را در نمایش ایفا می‌کنیم. نمایش دکور ندارد و با نورپردازی، فضاسازی‌های مدنظر و حجم‌سازی‌ها انجام شده است. «استیو جابز» کاری از گروه تئاتر «وندرس» است که در این گروه معمولا ما به صورت کارگاهی و بعد از اتود زدن‌های فراوان کارها را برای اجرا آماده می‌کنیم.

بازیگر «آوای باران» درباره دراماتورژ نمایش توضیح داد: در این کار اصغر نوری کارگردان و مترجم کشورمان به عنوان دراماتورژ، چشم سوم و دانای کل در کنار ما حضور دارد. این هنرمند لحظه به لحظه در کنار من بود و کار را تراش داد. متاسفانه در ایران مفهوم دراماتورژ به درستی جا نیفتاده است در حالی که دراماتورژ مغز متفکر یک اثر نمایشی است و باید در همه زمینه ها چون کارگردانی، متن، بازیگری، نورپردازی و ... مطلع باشد و نظر بدهد.

وی در پایان درباره وضعیت مخاطبان تئاتر متذکر شد: متاسفانه مخاطب امروزی ما مخاطب سردرگمی است چون تئاتر ما درگیر سرمایه‌داری و کمدی‌های سخیف شده است و این روزها در تئاترهای کمدی شاهد این هستیم که از هیچ جمله‌ای برای خنداندن مخاطب نمی‌گذرند و زمانی که هنرمندان به دنبال اجرای تئاتر اندیشمند می‌روند کارشان فروش نمی‌کند. سلیقه مخاطبان به دیدن کمدی‌های سخیف عادت کرده است در حالی که برای خنداندن مخاطبان به هر شکل، تئاتر آزاد وجود دارد که کارش را هم به خوبی انجام می‌دهد اما جایش در تئاتر حرفه‌ای ما نیست و به این روشی که در پیش گرفته شده است مخاطبان ما تنبل بار می‌آیند و عادت می‌کنند که نمایش‌های اندیشمند را نبینند.

نمایش «استیو جابز» تا ۳۰ آبان ماه هر شب ساعت ۲۰:۴۵ در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می‌رود.

 

منبع:مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد

صفا آقاجانی بازیگر و گوینده چند روز قبل به علت مشکلات گوارشی درناحیه روده و کیسه صفرا عمل جراحی انجام داد. 

سیدعباس عظیمی، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت پس از گفتگوی تلفنی با این هنرمند خبر از سلامتی کامل او داد و بیان کرد: استاد آقاجانی در حال حاضر شرایط پایدار دارند و در حال استراحت و گذران دوران نقاهت در منزل خود هستند. 

صفا آقاجانی متولد ۱۳۳۵ بازیگر سینما، تئاتر، تلویزیون و رادیو است و از سال ۱۳۹۵ به عضویت موسسه هنرمندان پیشکسوت در آمده است.

آقاجانی در ۱۷ سالگی فعالیت هنری خود را با نمایش‌نامه «بام‌ها و زیر بام‌ها» در نقش مادر آغاز کرد و مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت. 

نخستین تجربه تصویری او بازی در تله‌تئاتر «کار هر بز نیست خرمن کوفتن» که درسال ۵۶ از شبکه سراسری تلویزیون پخش شد.

آقاجانی یکی از بازیگران متن‌ها فیلم حمید سمندریان «تمام وسوسه‌های زمین» بود و در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون هما روستا، احمد آقالو و رضا کیانیان به ایفای نقش پرداخت.

در سال ۱۳۶۳ آزمونی میان ۶۶۰۰ داوطلب بازیگری نمایش‌های رادیویی به منظور تجدید حیات نمایش رادیویی و زیر نظر جعفری جلوه برگزار شد که او در آن شرکت کرد و انتخاب شد. بعد از گذراندن کلاس‌های فشرده، در سال ۱۳۶۴ فعالیت رادیویی‌اش را آغاز کرد که تا به امروز ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، از سریال‌هایی که صفا آقاجانی در آنها بازی کرده می‌توان به «پرستاران»، «بازی نقاب‌ها»، «قرعه»، «دوردست‌ها»، «دردسر‌های عظیم»، «زمانه»، «تا ثریا»، «سی‌امین روز»، «قفل یعنی کلید»، «طلسم‌شدگان»، «پیله‌های پرواز» و «خیالاتی» اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد
  • این سریال‌های کره‌ای مثل تراپی هستند
  • کارگردان فیلم کاپیتان: اکران آنلاین یک قاچاق محترمانه است