Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوان محاسبات آمریکا در گزارشی اعلام کرد هزینه مدرن‌سازی زرادخانه هسته‌ای این کشور نزدیک به ۱۱ میلیارد دلار افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیوان محاسبات آمریکا روز گذشته در گزارشی اعلام کرد هزینه‌های مربوط به مدرن سازی کلاهک موشک بالستیک W۸۸ Trident II و بمب اتمی B۶۱-۱۲ در زرادخانه هسته‌ای این کشور نزدیک به ۱۱ میلیارد دلار افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گزارش دیوان محاسبات آمریکا آمده است: گزارش درباره هزینه اولیه ۲.۶ میلیارد دلاری نشان دهنده ۱۱ درصد افزایش نسبت به برآورد گزارش شده در سال مالی ۲۰۱۵ است.

دیوان محاسبات آمریکا در این گزارش یادآور شد که در برنامه مربوط به بمب اتمی B۶۱-۱۲، هزینه اولیه ۸.۳ میلیارد دلار نشان دهنده افزایش ۱.۲ درصدی این هزینه‌ها نسبت به برآورد اولیه در سال مالی ۲۰۱۳ است.

باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا برنامه ۱.۵ تریلیون دلاری مدرن سازی تسلیحات هسته‌ای این کشور طی ۳۰ سال را تصویب کرد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا نیز بودجه اختصاصی به منظور مدرن سازی زرادخانه هسته‌ای این کشور را مورد تائید قرار داد.

بنا به گزارش ها، هزینه نوسازی و حفاظت از زرادخانه هسته‌ای آمریکا در ۳۰ سال آینده بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار خواهد بود. بر اساس گزارش پیشین دفتر بودجه کنگره، برنامه‌های کنونی برای نوسازی هواپیما‌ها و کشتی‌های قدیمی و سیلو‌های موشکی، که زرادخانه هسته‌ای آمریکا را تشکیل می‌دهند، چیزی بالغ بر ۵۰ درصد بیشتر از آن خواهد بود که آمریکا فقط از تجهیزات فعلی خود محافظت کند.

بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، هزینه‌های نوسازی از ۲۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ به ۴۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۷ افزایش خواهد یافت و در اوایل سال ۲۰۳۰ به بعد هم هر ساله با حدود ۵۰ میلیارد دلار افزایش همراه خواهد بود.     این در حالی است که، ان بی سی نیوز پیشتر از تمایل شدید رئیس جمهور آمریکا برای توسعه زرادخانه‌های هسته‌ای این کشور خبر داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زرادخانه هسته ای آمریکا سلاح هسته ای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزمو چاینا، این سری دارای تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ هستند. تراشه جدید به طور واقعی آزمایش شده و عملکرد آن بهتر از انتظارات و بدون داغ شدن دستگاه بوده است.

Kirin۹۰۱۰ جایگزین تراشه های Kirin۹۰۰۰ شده که روی گره پردازشی کلاس ۷ نانومتری نسل دوم SMIC ساخته شده که به آن N+۲ نیز می گویند. تراشه های Kirin ۹۰۰۰ نیز براساس همین فرایند فناورانه ساخته شده اند.

SMIC بزرگترین پیمانکار تراشه سازی چین در جهان است. با توجه به ذخیره محدود موبایل های Pura ۷۰، پیش بینی می شود ظرفیت تولید تراشه های جدیدKirin هنوز محدود باشد. با این وجود تولید یک مدل پرچمدار جدید با تراشه جایگزین نشان می دهد هواوی اندک اندک چالش ذخایر تراشه خود را در بحبوحه تحریم های آمریکا با کمک نسخه های داخلی برطرف می کند.

البته اینکه SMIC چگونه توانسته تراشه های مذکور را بدون دسترسی به ابزارها و فناوری های خارجی بسازد، هنوز مشخص نشده است.

طبق گزارش ها تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ دارای هسته خوشه ای مشابه نسخه های پیشین است. می توان Kirin۹۰۱۰ را یک نسخه تراشه Kirin۹۰۰۰ دانست که نسبت به نمونه های پیشین بازده بالاتری دارد.

با این وجود به نظر می رسدKirin۹۰۱۰ با وجود قدرت رایانشی بیشتر، سرعت عملکرد هسته آن کندتر است.

براساس گزارش های پیشین سریPura ۷۰ موبایل هایی پرچمدار با تمرکز بر عکاسی هستند. این سری شامل ۴ مدل Pura ۷۰، Pura ۷۰پرو، Pura ۷۰پرو پلاس و Pura ۷۰اولترا است.

کد خبر 6092832

دیگر خبرها

  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳