Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران- شبکۀ تلویزیونی «آی فیلم» از امشب (دوازدهم آبان 1397) از ساعت 10 و نیم شب برنامه‌ای با موضوع نقد و پاسخ گویی به شبهات فیلم‌های ضد ایرانی پخش می کند.

خسرو معتضد تاریخ پژوه و کارشناس این برنامه به «عصر ایران» گفت: تا کنون بیش از 10 برنامه ضبط شده است و به دروغ هایی که در فیلم هایی مانند «300»، «بدون دخترم هرگز» و «آرگو» به ایرانیان نسبت داده شده پاسخ داده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معتضد گفت: در فیلم «بدون دخترم هرگز» در حالی سبزی خواری ایرانیان را به «علق خواری» تعبیر کرده که اکنون در آمریکا غذاهای چینی بهترین خوراک ها شناخته می شوند و دریافته اند استیک های آمریکایی سرطان معده می آورد.



وی درباره فیلم دیگر-300- با موضوع «خشایارشا» هم گفت: در این فیلم لشگر ایران، غالبا سیاه پوست اند و چهره و بدن خشایارشا در آن زمان مثل «تتلو»ی دوران ما و پر از خال کوبی است!

معتضد تصریح کرد: به رغم ادعاهای سازندگان هیچ انطباقی میان آنچه در این فیلم ها نمایش داده می شود با نوشته ها و تحقیقات «هرودوت» نیست و من این موارد را در برنامه ها بازگفته ام.



خسرو معتضد دربارۀ فیلم «آرگو» - با موضوع و داستان فرار 6 تن از دیپلمات ها و کارکنان سفارت آمریکا به سفارت کانادا پس از اشغال سفارت در 13 آبان 1358- نیز گفت: ساختمان سفارت کانادا رو به روی پارکینگ اتاق بازرگانی در خیابان طالقانی (تخت جمشید) و در نزدیکی سفارت آمریکا قرار داشت و 6 آمریکایی خود را به سرعت به آنجا رساندند و چنان که هامیلتون جردن در کتاب خود نوشته مطبوعات آمریکایی با خود قرار گذاشتند این خبر را منتشر نکنند و سه ماه آنان پنهان بودند و این ماجرا داستان عجیب و غریب و پیچیده ای نبود که آن همه ادعا و دروغ در فیلم مطرح شده و به نظر من آقای بن افلاک، یک کلاه بردار است.

این نویسنده و تاریخ پژوه یادآورشد: فیلم هایی که دربارۀ ابن سینا و عمر خیام ساخته شده هم خالی از اشکالات متعدد تاریخی نیست.

با پخش این برنامه حضور خسرو معتضد در تلویزیون پررنگ تر می شود چرا که برنامه ای هم در شبکۀ تلویزیونی «آموزش» دارد.

این تاریخ پژوه هر چند بازنشسته وزارت بهداری است ولی سال ها با رادیو وتلویزیون ملی ایران نیز همکاری داشته و فیلم های متعدد تاریخی برای تلویزیون ایران خریداری کرده و با فیلم و سینما نیز آشناست.

از این رو می توان پیش بینی کرد برنامه جدید، جذاب باشد خاصه آن که وقتی بحث ایران و فرهنگ ایران به میان می آید مرزبندی های سیاسی و ایدیولوژیک رنگ می بازد و حساسیت و موضع گیری نسبت به برخی اظهارات او در مباحث تاریخی هم دربارۀ این نقدها دیگر جایی نداشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آی فیلم خسرو معتضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)