Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گفته متخصصان تجارت قانونی حیوانات، تصمیم چین برای کم کردن ممنوعیت ۲۵ ساله تجارت استخوان‌های ببر و شاخ کرگدن، حیات وحش جهان را به خطر می اندازد. ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از گاردین، تصمیم چین برای کاهش ممنوعیت 25 ساله تجارت استخوان ‌های ببر و شاخ کرگدن به کشورهای فقیر فشار می آورد و حیات وحش جهان را به خطر می اندازد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقامات دولت در چین می‌گویند اعطای سهمیه برای اعضای بدن این حیوانات که در داروسازی طب سنتی چین کاربرد دارند به آنها اجازه می دهد تقاضای شکار را مدیریت کنند. ولی طرفداران حفظ محیط زیست عقیده دارند این حرکت درگیری بیشتری در کشورهای آفریقایی و آمریکایی که سعی دارند تجارت غیرقانونی این اعضا را محدود کنند، به راه می اندازد .
خطرات تاثیر آنی این کار هم اکنون در مورد یک نوع مورچه خوار فلس دار مشخص است. خرید و فروش اعضای این حیوان در کل دنیا غیر قانونی است .
گرچه فروش برون مرزی این موجود بسیار نادر تحت قانون تجارت گونه‌های در معرض خطر، از سال 2016 ممنوع شده است ولی مردم پکن همچنان یک بازار محلی قانونی برای فلس این حیوان دارند. پزشکان چینی از این فلس برای کمک به مادران شیرده دارو می سازند .
شروتی سورش، از آژانس تحقیقات محیط زیست گفت:« سیستم سهمیه بندی یا هرگونه تجارت قانونی دیگری در چین برای مورچه خوار فلس دار کاربردی نداشته است. فشار بر این حیوان در طبیعت از بین نرفته و حتی تقاضا را بیشتر کرده است. به کار بردن همین سیستم در مورد ببرها و کرگدن یعنی مرگ این گونه ها .
صندوق حیات وحش جهان اعلام کرد که باز کردن بازار های چینی به روی ببر و کرگدن پیامد های مخربی به دنبال خواهد داشت .
این موسسه ادامه داد:« حتی اگر استفاده از اعضای این حیوانات محدود به عتیقه فروشی ها و بیمارستان ها شود، این تجارت در مشتریان و مجریان قانون سردرگمی ایجاد می کند که کدام قانونی است و کدام غیر قانونی و در نتیجه بازار را به روی سایر محصولات و اعضای ببر و کرگدن باز می کند .
چین در مسائل محیط زیستی در سال‌های اخیر نوسان داشته است. تا قبل از این جوایز بین‌المللی برای ممنوعیت فروش عاج فیل می برد و استفاده از انرژی تجزیه پذیر را تشویق می کرد ولی حالا تولید کربن آن افزایش یافته و پروژه‌های زیرساختی مخربی در آمازون و مناطق دیگر آغاز کرده است و می‌خواهد همچنان بازار اصلی حیات وحش غیرقانونی باقی بماند .
داروهای سنتی در چین طرفداران زیادی دارند. چین دارد از تاثیر فزاینده بین المللی خود برای رشد این دارو سازی در سراسر جهان استفاده می کند .
سازمان بهداشت جهانی برای اولین بار، این راه های درمان را تایید کرده و فصل جداگانه ای با این موضوع در چاپ جدید «طبقه بندی بین المللی بیماری ها» قرار داده است. دیپلمات‌های چینی در حال رایزنی برای تضعیف کنترل بر تجارت سایر گونه‌های دخیل در داروسازی سنتی خود هستند .
انتهای پیام/199

 

R1012122/P1012122/S7,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار