Web Analytics Made Easy - Statcounter

اول از همه این اطرافیان مسی بودند که ماجرا را شروع کردند. نهایتا خود مسی تصمیم گرفت در بارسا بماند.

طرفداری - لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا در تابستان 2016 به جدایی از این تیم و پیوستن به منچسترسیتی فکر می‌کرد اما در نهایت تصمیم گرفت در نیوکمپ بماند.

در روزهای اخیر و پس از اعتراف خلدون المبارک به ناکامی در جذب لیونل مسی، اخبار زیادی درباره واقعیت این مسئله منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از ارقامی حرف زدند که صحت ندارد. رئيس منچسترسیتی تنها تایید کرد در جذب مسی توفیقی نداشته و حرفی از رقم پیشنهادی به این فوق ستاره نزد چون اساسا کار تا این اندازه پیشرفته نشده بود. دو سال پیش بود که موندو دپورتیوو برای اولین بار خبر داد مسی به طور جدی به جدایی از بارسا فکر می‌کرد اما در نهایت منصرف شد. حالا آن خبر تایید شد. اما واقعیت داستان چه بود؟

موندو دپورتیوو، به نقل از نزدیکان مسی گزارش می‌دهد: داستان به تابستان 2016 برمی‌گردد. جایی که مسی فینال کوپا آمریکا را به شیلی باخت و از تیم ملی خداحافظی کرد. به لحاظ ورزشی اوضاع اصلا بر وفق مراد مسی نبود که دادگاه اسپانیا او و پدرش را به 21 ماه زندان بابت فرار مالیاتی محکوم کرد. قاضی به اعتقاد مسی و اطرافیانش تحت فشار دولت اسپانیا، این بازیکن را در مقابل دیدگان صدها خبرنگار و البته مردم، در دادگاه نشاند تا وجهه‌ او به عنوان پرچم بارسا را خراب کند. یکی از قاضیان حاضر در دادگاه کار مسی را به یک جنایت سریالی تشبیه کرد!

بهترین راه برای مسی و خانواده‌اش در خلاصی از این منجلاب، بدون شک ترک اسپانیا و طبعا جدایی از بارسلونا بود. در واقع مسی زمانی به جدایی از بارسا فکر کرد که دادگاه او را به زندان محکوم کرد و قضیه برخلاف گفته دیروز ال موندو، به هیچ عنوان ربطی به انتخابات کاتالونیا و مسائل سیاسی بعد از آن ندارد. بنابراین اطرافیان مسی پس از چند روز، سیتی را به عنوان مقصدی ایده آل انتخاب کردند و تماس‌های اولیه از سوی خورخه مسی برقرار شد و نه مدیران منچسترسیتی. فران سوریانو پیشتر علنا اعلام کرده بود که آنها برای جذب مسی پیشقدم نخواهند شد اما اگر او با آنها تماس بگیرد، فرصت را از دست نخواهند داد. طبعا منچسترسیتی از جذب بازیکنی چون مسی استقبال می‌کرد. 

مشکلی از جانب سیتی وجود نداشت اما بارسلونا که می‌دید بهترین بازیکنش در مسیر خروج قرار گرفته، دست به کار شد. به جز جلسات مداوم بارتومئو با مسی و خانواده او در منزل لئو و حتی در میامی، لوییس سوارز نیز نقشی بزرگ در متقاعد کردن مسی به ماندن ایفا کرد. سوارز از روز اول پیوستن به بارسا رابطه صمیمانه‌ای با مسی داشته و همسایه او نیز به شمار می‌رود. به جز او، اینیستا و بوسکتس نیز با مسی صحبت کردند. 

نکته مهم قضیه اینجاست که انتقال مسی به منچسترسیتی هرگز به اندازه‌ای پیشرفته نشد که طرفین از دستمزد و ارقام موردنظر صحبت کنند. بنابراین تمام شایعات اخیر درباره ارقام پیشنهادی به مسی تکذیب می‌شود چون خود لئو پس از گذشت چند هفته از شروع شدن قضیه، تصمیم گرفت در بارسا بماند و ماجرا خاتمه یافت. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ارتباط ساواک با پدر مهران غفوریان چیست؟/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخشی از اعترافات مقامات و بازجوهای ساواک در فضای مجازی بازنشر شده که در آن یکی از ساواکی‌ها به نام «خسرو غفوریان» در حال صحبت درباره امام خمینی و تعریف شدید از بنیانگذار انقلاب است که قاعدتاً به واسطه فرار از سرنوشتی است که آن روزها در انتظار امثال این ساواکی بود. شباهت چهره‌ این فرد با مهران غفوریان و هم‌نام بودنش با این بازیگر سینما و تلویزیون، گمانه‌زنی‌ها را درباره‌ احتمال اینکه خسرو غفوریان همان پدر مهران باشد افزایش داد.

به گزارش تابناک، عبدالرضا داوری، فعال رسانه‌ای و مشاور سابق محمود احمدی‌نژاد، در این باره در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشت: «چند شب قبل در شبکه مستند، فیلم کنفرانس مطبوعاتی کارکنان ساواک در سال ۱۳۵۸ پخش شد. نکته جالب در این ویدیو، معرفی خسرو غفوریان به عنوان مدیر پشتیبانی بخش آموزش ساواک است. خسرو غفوریان، پدر مهران غفوریان است که ۲۰ سال کارمند ساواک بود و پس از آزادی از زندان، چند سال قبل درگذشت.» این در حالی است که مهران غفوریان پیش از این تصویری از پدرش در لباس نیروی دریایی منتشر کرده و نوشته بود: «بابا جونم خیلی دلم برات تنگ شده، میدونم که هوامو داری میدونم که یک روز دوباره میبینمت، دوستت دارم بابا روز پدر رو بهت تبریک میگم جناب ناخدا خسرو غفوریان». پس از انتشار این ویدیو مهدی غفوریان، برادر مهران غفوریان در واکنش به انتشار این ویدیو در اینستاگرام همه چیز را رد کرد و گفت: «ایشان را نمی‌شناسم و پدر من نیست. پدر من ناخدا یکم کمیسر دریایی خسرو غفوریان بود.»

245245

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902467

دیگر خبرها

  • ماجرای ارتباط ساواک با پدر مهران غفوریان چیست؟/ عکس
  • اصرار قاضی تورین: ستاره یووه محاکمه می‌شود
  • ادعای جدید دختر دیگو مارادونا درباره مرگ اسطوره
  • عکس| ناراحتی یک پرسپولیسی؛ جدایی نزدیک است!
  • ستاره سابق پی‌اس‌جی به بارسا پیشنهاد شد
  • روز ۲۰۹ طوفان‌الاقصی|گزارش المیادین از بندهای توافق احتمالی
  • پیشنهاد ضد بارسای ناپولی: فکر جدایی را هم نکن!
  • انتقال نادر: فروش پزشک فرانکفورت با ۲۰۰ هزار یورو!
  • اولین خروجی لیورپول بعد از کلوپ مشخص شد
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام