Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازیار آل داوود رئیس هیأت مدیره انجمن حرفه‌ای بوم‌گردی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛به تشریح وضعیت فعلی واحد‌های بوم‌گردی پرداخت و اظهار کرد:واحد‌های بوم‌گردی نیاز به ساماندهی دارند زیرا هم‌اکنون تعداد زیادی از افراد فعالیت خودشان در این حوزه را شروع کرده اند اما تا حدودی از نظر آموزش و اطلاعات آماری مشکل داشتند و نبود این اطلاعات منجر به وقوع اشتباهاتی شد که نباید اتفاق می افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:به نظرم باید سریع‌تر از طریق انجمن حرفه‌ای بوم‌گردی کشور معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی واحد‌های بوم‌گردی را ساماندهی کنیم.

رئیس هیأت مدیره انجمن حرفه‌ای بوم‌گردی کشوربیان کرد:امروزه با صدور بدون ضوابط مجوز تأسیس واحد‌های بوم‌گردی، برخی از افراد به امید دریافت وام‌های کم‌بهره اقدام به تأسیس واحد‌های بوم‌گردی می‌کنند اما امروزه فعالیتشان نیمه‌کاره مانده است یعنی علاوه بر اینکه نتوانستند وام را دریافت کنند، نتوانستند با تکیه بر توانایی مالی خودشان یک واحد بوم‌گردی را راه‌اندازی کنند. در این میان برخی دیگر از افراد بدون اطلاعات و آگاهی وارد عرصه تأسیس واحد‌های بوم‌گردی شدند و اگرچه واحدشان را برای پذیرایی از مهمانان و گردشگران آماده کرده‌اند، اما هنوز مهمان و درآمدی ندارند. نبود برنامه‌ریزی معرفی این واحد‌ها برای گردشگران خارجی نیز منجر به ناموفق ماندن مسئولان آنها می‌شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن حرفه‌ای بوم‌گردی کشور گفت:برخی از افرادی که واحدی را برای پذیرایی از گردشگران ایجاد کرده‌اند، این واحد را به عنوان واحد بوم‌گردی معرفی کرده‌اند. این در صورتی است که واحد‌های بوم‌گردی تا اندازه‌ای درجه‌بندی شده‌اند و گردشگران نیز براساس همین درجه‌بندی‌ها توقع خاصی از واحد مورد نظر دارند و به طور قطع وقتی وارد واحدی شوند که با درجه‌بندی اعلام شده تطبیق ندارد تا اندازه‌ای به واحد‌های بوم‌گردی بی‌اعتماد می‌شوند که به وجهه واحد‌های بوم‌گردی خدشه وارد می‌کند.

آل داوود گفت:براساس شنیده‌ها هم‌اکنون حدود ۱۴۰۰ واحد بوم‌گردی در سطح کشور فعال شده‌اند و براساس آمار به دست آمده اصفهان در تأسیس واحد‌های بوم‌گردی رتبه اول را به خودش اختصاص داده است و یزد، کرمان و مازندران نیز در رتبه‌های دیگر قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

 ساماندهی واحدهای بوم گردی در اولویت است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مناطق گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی

آفتاب‌‌نیوز :

علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محور‌های مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محور‌های این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحد‌های خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قرارداد‌های اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکو‌های ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحد‌های طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحد‌ها را از دیگر محور‌های این مصوبه برشمرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس