Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   اگر آنقدر پول داشته باشیم که ندانیم با آن چه کنیم، شاید خیلی عجیب نباشد که مثلا ۸ میلیون دلار را صرف خرید یک کوسه کنیم یا با ۲ میلیون دلار وانی از جنس طلا بخریم. طبق بررسی ها، میلیاردرهای دنیا سالانه ۸۰ میلیون دلار پول خرج می کنند. در ادامه به ۱۰ چیز عجیب و بسیار گران قیمتی می پردازیم که ثروتمندترین افراد دنیا پول های خود را خرج آن ها می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۱- بلیت سفرهای فضایی

اشتون کوچر و کیتی پری، از سلبریتی های محبوب دنیای سینما و موسیقی، جزء کسانی هستند که بلیت تور گردشگری فضایی شرکت ورجین گلکتیک Virgin Galactic)) را خریداری کرده اند. ریجارد برنسون، مدیر شرکت ورجین گلکتیک، در ماه مه سال میلادی جاری اعلام کرد بعد از ۲ یا ۳ سفر آزمایشی، تور گردشگری فضایی این شرکت آغاز خواهد شد.

 

 

در سال ۲۰۱۲، کوچر با پرداخت ۲۰ هزار دلار، بلیت ۲۰۰ هزار دلاری این سفر فضایی را رزرو کرد. کیتی پری هم در سال ۲۰۱۰، بلیت ۲۰۰ هزار دلاری این تور را به عنوان هدیه ی تولد برای همسر سابقش، راسل برند خریداری کرد.

 

۲- فسیل و حیوانات عجیب

وقتی پول تان از پارو بالا برود، عجیب نیست که چند صد هزار دلاری را خرج خریدن بقایای موجودی کنید که میلیون ها سال از مرگش می گذرد. در سال ۲۰۱۷، نیکولاس کیج با پیشنهاد مبلغی بالاتر از لئوناردو دیکاپریو، یک جمجمه ی دایناسور کشف شده از کشور مغولستان را به مبلغ ۲۷۶ هزار دلار خریداری کرد. البته بعدها با معلوم شدن سرقتی بودن جمجمه، کیج مجبور شد آن را به مقامات کشور امریکا تحویل دهد.

 

 

در ماه ژوئن سال جاری میلادی، در جریان یک مزایده در شهر پاریس، یک خریدار ناشناس فسیل دایناسوری که تصور می شود متعلق به گونه ی آلوساروس است را حدود ۲/۶ میلیون دلار خریداری کرد.در سال ۲۰۱۴، استیو کوهن، سرمایه گذار میلیاردر امریکایی، یک کوسه ی حفاظت شده به طول ۴ متر را به مبلغی بین ۸ تا ۱۲ میلیون دلار خریداری کرد.

 

۳- دستشویی ها و حمام هایی از جنس طلا

یکی از کارهایی با آن می توانید نشان دهید غرق در پول و ثروت هستید این است که تا جایی که می توانید اطراف تان را پر از طلا کنید. یک جواهرساز هنگ کنگی ۳/۵ میلیون دلار را صرف ساخت دستشویی ای تماماً از طلا و جواهرات گران قیمت کرد. در این دستشویی یک توالت فرنگی از طلای ۲۴ عیار وجود دارد. این دستشویی طلا در سال ۲۰۰۱ ساخته شد و به عنوان گران قیمت ترین دستشویی دنیا در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.

 

 

مایک تایسون، بوکسور مشهور سابق هم یک بار وان حمامی از طلای ۲۴ عیار را به قیمت ۲/۲ میلیون دلار خریداری کرد.

 

۴- جزایر شخصی

 

 

ابر پولدارها علاقه ی زیادی به خرید جزیره دارند. در سال ۲۰۱۲، لری الیسون، بنیانگذار شرکت نرم افزاری اوراکل، ۹۷ درصد از یکی از جزایر ایالت هاوایی به وسعت ۳۶۴ کیلومتر مربع را به مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار خریداری کرد.سر ریچارد برنسون، مدیر شرکت ورجین گلکتیک، در سال ۱۹۷۹ یکی از جزایر بریتیش ورجین (British Virgin Islands) به نام نکر (Necker) را به مبلغی حدود ۳۲۰ هزار دلار خریداری کرد.

 

 

لئوناردو دیکاپرو، بازیگر مشهور هالیوودی هم در سال ۲۰۰۵، جزیره ی بلک ادور کی (Blackadore Caye) را به مبلغ ۱/۷۵ میلیون دلار خریداری کرد. این بازیگر پرطرفدار با ارزش تخمینی ۲۹ میلیون دلار، در سال های اخیر به یک فعال محیط زیست هم تبدیل شده است. در جزیره ی دیکاپریو یک هتل سازگار با محیط زیست در دست ساخت است که برق آن به طور کامل از انرژی های تجدید پذیر تأمین خواهد شد. این هتل قرار است تا پایان سال میلادی جاری افتتاح شود.

 

۵- ابر کشتی های تفریحی لوکس

بعضی از ثروتمندترین افراد دنیا، صاحب ابر کشتی های بسیار مجللی هستند. رومن آبراموویچ، میلیاردر روس، کشتی تفریحی اش به نام اکلیپس (Eclipse) را در سال ۲۰۱۰ خریداری کرد. گزارش های مختلفی در مورد قیمت این کشتی وجود دارد، از ۶۰۰ میلیون دلار گرفته تا یک میلیارد دلار. کشتی تفریحی اکلیپس، دو باند فرود هلیکوپتر، سیستم دفاعی پرتاب موشک، دو استخر شنا، سینما، آرایشگاه و رستوران دارد.

 

دیوید گفن، سرمایه گذار امریکایی و از چهره های بانفوذ صنعت سرگرمی، یک ابر کشتی تفریحی ۵۹۰ میلیون دلاری به اسم رایزینگ سان (Rising Sun) دارد که در آن یک زمین بسکتبال و ۱۸ اتاق برای استراحت مهمانان کشتی وجود دارد. در سال ۲۰۱۷، گفن در کشتی تفریحی اش میزبان رئیس جمهور سابق امریکا، باراک اوباما و خانواده اش بود.خلیفه بن زاید آل نیهان، رئیس امارات متحده ی عربی، صاحب بزرگ ترین کشتی تفریحی موتوری دنیا به طول ۱۸۰ متر است که ۶۰۰ میلیون دلار برای ساخت آن هزینه شد.

 

۶- هواپیماهای خصوصی

 

هواپیماهای خصوصی از دیگر چیزهایی هستند که ابر پولدارها علاقه ی زیادی به ولخرجی برای آن ها دارند. در سال ۲۰۰۷، یکی از شاهزادگان سعودی به نام ولید بن طلال، یک هواپیمای بزرگ مسافربری دو طبقه به نام فلایینگ پلس (The Flying Palace) را به مبلغ ۳۱۹ میلیون دلار خریداری کرد. بعد از بازسازی هواپیما، ارزش آن به ۵۰۰ میلیون دلار افزایش یافت و ولید بن طلال بدون معطلی آن را به یک خریدار ناشناس فروخت.

 

آلیشر اوسمانوف، تاجر روس و یکی از ثروتمندترین افراد در روسیه، یک هواپیمای تجاری مدلAirbus A340-300 دارد. این هواپیما حداقل ۳۵۰ میلیون دلار قیمت و حداکثر ۲۷۷ نفر ظرفیت دارد.جف بزوس، مدیر شرکت آمازون و ثروتمند مرد دنیا، یک جت شخصی مدلGulfstream G650ER به ارزش ۶۵ میلیون دلار دارد.بیل گیتس، مدیر شرکت مایکروسافت هم یک هواپیمای ۴۰ میلیون دلاری از مدلBombardier BD-700 Global Express دارد.

 

۷- وسایل صحنه و یادبودهای فیلم های سینمایی

اگر میلیون ها یا میلیاردها دلار پول داشتید، حاضر بودید وسایل و لوازم فیلم های مورد علاقه تان را بخرید؟ ثروتمندان زیادی هستند که چنین کاری می کنند. در سال ۲۰۱۳، ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا، ماشین شخصیت سینمایی جیمز باند به نام لوتوس اسپریت (Lotus Esprit) در فیلم «جاسوسی که دوستم داشت» (The Spy Who Loved Me) را به مبلغ ۸۸۶ هزار دلار خریداری کرد.

 

این ماشین در فیلم تبدیل به زیردریایی می شد. ماسک در اینباره می گوید: «وقتی فهمیدم در واقعیت تغییر حالت نمیده حالم گرفته شد. حالا میخوام تبدیلش کنم به یه ماشین تسلای الکتریکی و سعی میکنم کاری کنم که واقعا تغییر حالت بده.»

 

۸- کلکسیون های بزرگ ماشین

 

 

اغلب ثروتمندترین افراد دنیا به جمع آوری ماشین علاقه دارند. بیل گیتس، مدیر شرکت ماکروسافت، یکی از آن کلکسیونرهای عشق ماشین است. بعد از تأسیس شرکت ماکروسافت، اولین ولخرجی بزرگ گیتس برای خرید یک پورشه ی ۹۱۱ بود. در پارکینگ های متعدد خانه ی بزرگ گیتس ۲۳ ماشین وجود دارد.ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا هم علاوه بر ماشین جیمز باندی اش، ماشین های زیادی داشته است، از ماشین های مدرن و اسپورت گرفته تا ماشین های کلاسیک.

 

۹- شهر

اگر علاقه ای به خریدن جزیره نداشته باشید، می توانید یک شهر کوچک را بخرید. در سال ۱۹۸۹، کیم بیسینگر، بازیگر امریکایی، به همراه چند سرمایه گذار دیگر، شهر ۸ کیلومتر مربعی براسلتون (Braselton) در ایالت جورجیای امریکا را به مبلغ ۲۰ میلیون دلار خریداری کرد. بیسینگر قصد داشت زمین های کشاورزی این شهر را به جاذبه ی توریستی و استودیوی فیلمسازی تبدیل کند، اما بعدها در جریان ورشکستگی مالی اش این شهر به مزایده گذاشته شد.

 

۱۰- پاسپورت دوم

یکی دیگر از نشانه های ثروتمند بودن داشتن پاسپورت دوم است. ثروتمندها پاسپورت دوم را نمادی از موقعیت اقتصادی خود می دانند. آن ها با این کار به دوستان خود نشان می دهند ثروت شان به اندازه ای است که استطاعت گرفتن پاسپورت دوم را دارند.

 

در بسیاری از کشورها مانند امریکا، برای گرفتن تابعیت باید از معیارهای قانونی آن برخوردار باشید. اما در کشورهای دیگری مثل اتریش، قبرس، مالتا، ترکیه و بعضی از جزایر منطقه ی کارائیب، می توانید تابعیت کشور را خریداری کنید. هزینه ی خرید تابعیت کشورها از ۱۰۰ هزار دلار شروع می شود.برای گرفتن تابعیت کشور مالتا باید حدود یک میلیون دلار هزینه کنید. این هزینه در کشور قبرس حدود ۲/۳ میلیون دلار است. پاسپورت اتریش هم ۲۳/۷ میلیون دلار قیمت دارد.

 

 

برترین ها

2025

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گوناگون طلا جام نیوز ثروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • هدیه عجیبی که رونالدو از عربستانی‌ها گرفت
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • استقلالی‌ها پولدار می‌شوند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • عادت عجیبی که مهاجم تیم ملی ترک نمی‌کند!