Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان قزوین، پایلوت کشور جهت اجرای طرح تشکیل تیم‌های واکنش سریع در مخاطرات شیمیایی شد. استقرار حجم بالای صنایع در استان

«قدرت‌الله مهدیخانی»، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استان قزوین در خصوص دیداری که با «نجار»، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور انجام گرفت، خاطرنشان کرد: در این دیدار مشکلات و معضلات موجود در رابطه با استقرار حجم بالای صنایع در استان، خصوصاً صنایعی که در ارتباط با انواع مواد شیمیایی خطرناک هستند مطرح و راهکارهای علمی وعملی موجود بررسی و پیشنهادات اداره کل مدیریت بحران قزوین در این زمینه ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه شرح مفصلی از انواع خطرات تهدیدکننده مرتبط با صنعت عنوان شده و در خصوص انجام طرح مطالعه خطرپذیری صنایع استان و متعاقب آن تفکیک واحدهای صنعتی به 3 رده کم‌خطر، خطر متوسط و پرخطر و نیز احصای اطلاعات ذی ‌قیمتی پیرامون نوع مواد شیمیایی و اطلاعات فنی صنایع مستقر در استان، توضیحات مبسوطی ارائه شد.

این مقام مسئول ادامه داد: نجار، ریاست سازمان مدیریت بحران کشور ضمن تقدیر و تشکر از انجام طرح فوق که در کشور برای اولین بار انجام‌گرفته، از پیشنهاد این اداره کل مبنی بر تشکیل تیم‌های واکنش سریع در مخاطرات شیمیایی استقبال و قزوین را به‌عنوان پایلوت جهت اجرای این طرح انتخاب کرد./ ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۰۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در فرودگاه شهدای ایلام در بدو ورود به این استان، اظهار کرد: حوزه پیشگیری از حوادث غیرمترقبه یکی از موضوعاتی است که در سفر رییس سازمان مدیریت بحران کشور مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارت‌های جدی در زمینه سیلاب، زلزله، فرونشست زمین و آتش سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی و سبز استان ایلام جلوگیری شود در این سفر دیده شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تشریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان از جمله گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.
نامی تصریح کرد: با توجه به این که برخی از قسمت‌های این مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام فرو ریخته است؛ تلاش خواهد شد که بازسازی این گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام انجام شود.
وی ادامه داد: بازدید از شهر سرابله و سایر مناطق استان که نیاز به بررسی در زمینه مدیریت بحران و کاهش مخاطرات در سوانح و حوادث غیرمترقبه دارند از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام است.
سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این خصوص، اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صدا‌های زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت و ساز‌های غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان است.
دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.
ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام و سفر به شهرستان بدره و بازدید از سد و نیروگاه سیمره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان ایلام است.

دیگر خبرها

  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • در سال ۲۰۲۳ بیش از ۸۰ درصد مخاطرات هواشناسی سیل و توفان بود