Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@05:15:49 GMT

اصفهان| مدارس سما باید در کیفیت و کمیت سرآمد باشند

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۶۳۹۴۸

اصفهان| مدارس سما باید در کیفیت و کمیت سرآمد باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: مهم‌ترین شعار ما این است چه از نظر کمی و کیفی سرآمد باشیم تا خروجی ما ورودی دانشگاه باشد. ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۰ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، احمد آذین عصر امروز در همایش دانشگاه آزاد و مدارس سما اصفهان اظهار داشت: مدیران باید جهادی کار کنند، کار جهادی به معنای تکریم ارباب رجوع، خدمت به مردم و کار درست و به موقع انجام دادن است، دومین نکته این است که قول دهیم تا سما استان اصفهان در همه مسائل پیشرو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهم‌ترین شعار ما این است چه از نظر کمی و کیفی سرآمد باشیم تا خروجی ما ورودی دانشگاه باشد، اگر قرار است خروجی ما ورودی دانشگاه شود باید فرصت‌ها را غنیمت شمرده و کار کنیم، از وقتی که در اختیار ما قرار داده‌اند بهترین استفاده را داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: فردا روز مبارزه با استکبار جهانی و مبارزه با آمریکاست و تجلی خود را در 13 آبان هرسال می‌بیند و رقم می‌زند، 13 آبان به چند دلیل بسیار مهم است، ابتدا به دهه 40 باز می‌گردد که قانون کاپیتولاسیون تصویب شد و در آبان این حرکت صورت گرفت.

وی تصریح کرد: در این ماه تبعید امام (ره) را به ترکیه داریم، روز 13 آبان یک حرکت نمادین نیست و باید چرایی آن را برای دانش‌آموزان تبیین کنیم. دومین رویداد، 13 آبان ماه 1357 است که دانش آموزان ما در  دانشگاه تهران به رگبار بسته شدند و پس از جریان 17 شهریور این دومین حرکت ننگین رژیم پهلوی بود.

آذین بیان کرد: همه این مناسبت‌ها جمع شده و به تسخیر لانه جاسوسی می‌رسد که به تعبیر امام راحل انقلاب دوم نامیده شده است که نشان از اهمیت این کار دارد.

خروجی مدارس در مسائل علمی و تربیتی متفاوت شده است

معاون دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این همایش گفت: دانش آموختگان در مدارس باید در بحث‌های علمی و تربیتی شاخص باشند اما واقعیت این است که خروجی نرم مدارس ما متفاوت شده است.

حمیدرضا نظری اظهار داشت: همه ما علاقه مندیم نیروهایی تربیت شوند که از همه نظر شاخص باشند، دانش آموختگان در مدارس باید در بحث‌های علمی و تربیتی شاخص باشند اما واقعیت این است که خروجی نرم مدارس ما متفاوت شده است.

وی افزود: در کنار پررنگی‌ها و دلخوشی این اتفاقات ناگوار را هم شاهد هستیم، ما به عنوان والدین و پس از آن مدیران و مسئولان مدارس درباره این مسائل مسئول هستیم، ما انواع و اقسام برنامه‌های فرهنگی را برگزار می‌کنیم اما همه این مسائل به درون مدارس ختم می‌شود.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: چرا ما دوست داریم فرزندانمان فرهنگی و مذهبی باشند اما به طور کامل و جامع به این اهداف نمی‌رسیم، سیستم تشویق و تنبیه ما تا حدودی نادرست است، از گذشته به دنبال تشویق با کلیه جوایز بوده‌ایم و این را به فرزندان می‌فهمانیم که برای کار خوب جایزه دریافت کنند.

وی تصریح کرد: حال اگر شخص دیگری جایزه بزرگتری به آن‌ها ارائه داد شاید آن کار بد را انجام داد، انگیزه‌ها باید درونی شود تا بتواند پایدار باشد، زمانی که احساس کردم نماز برای من خوب است و پذیرفتم که باید نماز بخوانم آن زمان اقامه نماز من پایدار می‌ماند.

نظری بیان کرد: فرزندان ما باید مسئولیت پذیر باشند، بن بست شکن‌ها باید یکسری ویژگی داشته باشند، ابتدا باید قدرت ایستادگی برابر تغییر و سختی‌ها داشته باشند، اگر روی حرکت‌ها مداومت داشتیم و به آن انگیزه دهیم به نتیجه نهایی می‌رسیم. باید انگیزه لازم برای تحقق آرمان‌ها را داشته باشیم.

وی گفت: باید ابتدا خودمان نسبت به آن راه اعتقاد داشته باشیم، زمانی که به مشکلات برخورد کردیم نباید دلمان خالی شود، ایجاد توانایی مهارت می‌خواهد و این توانایی‌ها باید به مرور زمان ایجاد شود، برای ایجاد توانایی این‌ها می‌تواند موثر باشند.

انتهای پیام/ن

R41346/P1361/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • ایران، سرآمد در حوزه دفاعی و امنیتی، با وجود تهدیدات متعدد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت